☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Mega-T tablete za mravljenje

Mega-T tablete za mravljenje (Mega T Green Tea With Acai)
Mega-T tablete za mravljenje (Mega T Green Tea With Acai) sa zelenim ajem i Acai bobicama je preparat za mravljenje koji uz dva navedena sastojka ima i Hoodiu, zelenu kavu i Guaranu. MEGA-T Green Tea sa ACAI BERRY namijenjen je smanjenju tjelesne teine, jaanju imuniteta i potpuno ienje organizma od toksina.

Prema promidbenim materijalima, proizvoa ovih tableta za mravljenje tvrdi da ete sa ovim tabletama postii ono to sa drugima niste uspjeli. injenica jesta da unutar svog sastava posjeduje tvari za koje se zna da pomau u smanjenju tjelesne teine, ali isto tako se provjerom sastava vidi da njih ima manje nego to je potrebna aktivna doza. Moda je razlog to neke osobe mogu biti preosjetljive na neke sastojke pa se ne eli riskirati sa poveanim sastojcima.

Sastav

zeleni aj, zelena kava, asai bobice, hoodia, guarana, krom (Napomena: postoji nekoliko verzija ovih tableta i mogue da je da u nekima nedostaje neka od navedenih tvari, ovisno o tritu na kojem se prodaje.)

Zeleni aj olakava probavu i pomae detoksikaciju organizma. Zeleni aj je odlian kao osvjeavajui napitak jer sadri tein koji u manjoj mjeri potie stimulaciju od kofeina. Takoer pospjeuje probavu, djeluje na razgradnju masnoa i isti od toksina. Otkriven je njegov uinak na mravljenje. Zeleni aj ubrzava izmjenu tvari, pa redovito dnevno ispijanje zelenog aja moe pomoi pri skidanju suvinih kilograma ubrzavanjem metabolizma, a time i lakim sagorijevanjem vika kalorija.

Zelena kava speijeava apsorpciju glukoze u crijevima te tako reguliraju probavu, a kao rezultat je smanjenje tjelesne teine u vremenskom razdoblju od 60 dana. Zelena kava sadri antioksidanse i kao takav proizvod poznata je u borbi protiv starenja. Sadri antioksidanse koji sprjeavaju nastanak slobodnih radikala supstance koja uzrokuje oteenje stanica i nastanak bolesti

Asai bobice (Acai) se smatraju super voem koje pomae u mravljenju. Acai bobice sadre vlakna, antioksidanse i masne kiselina to je korisno za mravljenje, smanjenje kolesterola, pomau probavi i apsorpciji korisnih tvari iz hrane te pospjeuju metabolizam, posebno proces izgaranja masnoa.

Hoodia – klinkiki je dokazano da stvara dugotrajan oseaj sitosti, alje jak signal centru za sitost smanjujui apetit. Ima sposobnost potiskivanja apetita pa je stoga postala veoma popularna kao pomo kod mravljenja. Zbog ovih osobina cijena Hoodie Gordonii veoma je porasla neko vrijeme. Nakon to se o njoj poelo na zapadu govori u medijima, kao to su TV mrea BBC i druge poznate TV mree, potranja za ovom biljkom veoma je porasla.

Guarana – daje energiju i sagorjeva kalorije. Sjeme ove biljke je moan stimulator centralnog ivanog sistema, sa termogenim i diuretskim djelovanjem. Zbog ovakvih svojstava, Gvarani, narod June Amerike, od davnina vau sjeme kao energetski tonik. Biljka guarana bogata je kofeinom, oligo-elementima i vitaminima. Stimulira ivani sustav, poboljava reaktivnu sposobnost, koncentraciju te ubrzava metabolizam. Zbog velike koncentracije teobromina (kao i kofein spada u grupu metilksantina), pomae u borbi protiv stresa, nervoze i umora. Taj sastojak pomae takoer pri sagorijevanju masti, pa ete guaranu nai u mnogim pripravcima protiv celulita. Djeluje uinkovito i pri gaenju” gladi te kao diuretik koji olakava probavu. Ukratko, guarana je idealan partner” uspjenoj dijeti za mravljenje.

Krom – Krom kao dio kompleksa “glukoza-tolerans faktor” djeluje sinergistiki s inzulinom kako bi omoguio primanje glukoze i njen ulazak u stanicu. Krom takoer ima ulogu u ostalim metabolikim aktivnostima ovisnim o inzulinu, u metabolizmu lipida i proteina. Njegova bioloki aktivna forma je krom-pikolinat. On pomae ugradnju aminokiselina, ubrzava sintezu bjelanevina i dobro utjee na metabolike procese to omoguuje bolju regeneraciju organizma. moe stimulirati metabilozam eera, jaa djelovanje inzulina i stabilizira protok energije, ime kontinuirano regulira razinu eera u krvi.

Kako se uzimaju Mega-T tablete za mravljenje?

Uzimati 2 puta po 1 tabletu uz obrok sa punom aom vode. Ne uzimati vie od dve tablete dnevno. Jedna kutija sadri 15 tableta.

Prekinuti sa uzimanjem i konsultovati lekara ukoliko primetite ubrzan rad srca, vrtoglavice, uporne glavobolje, nedostatak vazduha ili druge sline simptome

Ove tablete ne smiju uzimati:

-> trudnice i dojilje
-> maloljetne osobe
-> osobe sa bolestima krvoilnog sustava
-> osobe preosjetljive na kofein

Ne uzimati vie od dve tablete dnevno. Prekinuti sa uzimanjem ovih tableta i savjetujte se sa lijenikom ukoliko primijetite simptome poput ubrzanog rada srca, vrtoglavice, uporne glavobolje, nedostatak zraka ili druge sline simptome.

Gdje se moe kupiti Mega-T tablete za mravljenje?

Moe ih se kupiti sa interneta po cijeni od oko 5 eura ili 7 amerikih dolara po kutiji, ili u nekim trgovinama specijaliziranim za prodaju preparate za body building. Ili samo pogledajte ovdje desno.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.