☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Mega-T tablete za mršavljenje

Mega-T tablete za mršavljenje (Mega T Green Tea With Acai) sa zelenim čajem i Acai bobicama je preparat za mršavljenje koji uz dva navedena sastojka ima i Hoodiu, zelenu kavu i Guaranu. MEGA-T Green Tea sa ACAI BERRY namijenjen je smanjenju tjelesne težine, jačanju imuniteta i potpuno čišćenje organizma od toksina.

Prema promidžbenim materijalima, proizvođač ovih tableta za mršavljenje tvrdi da ćete sa ovim tabletama postići ono što sa drugima niste uspjeli. Činjenica jesta da unutar svog sastava posjeduje tvari za koje se zna da pomažu u smanjenju tjelesne težine, ali isto tako se provjerom sastava vidi da njih ima manje nego što je potrebna aktivna doza. Možda je razlog što neke osobe mogu biti preosjetljive na neke sastojke pa se ne želi riskirati sa povečanim sastojcima.

Sastav

zeleni čaj, zelena kava, asai bobice, hoodia, guarana, krom (Napomena: postoji nekoliko verzija ovih tableta i moguće da je da u nekima nedostaje neka od navedenih tvari, ovisno o tržištu na kojem se prodaje.)

Zeleni čaj olakšava probavu i pomaže detoksikaciju organizma. Zeleni čaj je odličan kao osvježavajući napitak jer sadrži tein koji u manjoj mjeri potiče stimulaciju od kofeina. Također pospješuje probavu, djeluje na razgradnju masnoća i čisti od toksina. Otkriven je njegov učinak na mršavljenje. Zeleni čaj ubrzava izmjenu tvari, pa redovito dnevno ispijanje zelenog čaja može pomoći pri skidanju suvišnih kilograma ubrzavanjem metabolizma, a time i lakšim sagorijevanjem viška kalorija.

Možda vas zanima
Teodora tablete za mršavljenje sa zelenom kavom i zelenim čajem
All Svelte Zelena Kava za mršavljenje

Zelena kava spriječava apsorpciju glukoze u crijevima te tako reguliraju probavu, a kao rezultat je smanjenje tjelesne težine u vremenskom razdoblju od 60 dana. Zelena kava sadrži antioksidanse i kao takav proizvod poznata je u borbi protiv starenja. Sadrži antioksidanse koji sprječavaju nastanak slobodnih radikala supstance koja uzrokuje oštećenje stanica i nastanak bolesti

Asai bobice (Acai) se smatraju super voćem koje pomaže u mršavljenju. Acai bobice sadrže vlakna, antioksidanse i masne kiselina što je korisno za mršavljenje, smanjenje kolesterola, pomažu probavi i apsorpciji korisnih tvari iz hrane te pospješuju metabolizam, posebno proces izgaranja masnoća.

Hoodia – klinkički je dokazano da stvara dugotrajan osjećaj sitosti, šalje jak signal centru za sitost smanjujući apetit. Ima sposobnost potiskivanja apetita pa je stoga postala veoma popularna kao pomoć kod mršavljenja. Zbog ovih osobina cijena Hoodie Gordonii veoma je porasla neko vrijeme. Nakon što se o njoj počelo na zapadu govoriti u medijima, kao što su TV mreža BBC i druge poznate TV mreže, potražnja za ovom biljkom veoma je porasla.

Guarana – daje energiju i sagorjeva kalorije. Sjeme ove biljke je moćan stimulator centralnog živčanog sistema, sa termogenim i diuretskim djelovanjem. Zbog ovakvih svojstava, Gvarani, narod Južne Amerike, od davnina žvaču sjeme kao energetski tonik. Biljka guarana bogata je kofeinom, oligo-elementima i vitaminima. Stimulira živčani sustav, poboljšava reaktivnu sposobnost, koncentraciju te ubrzava metabolizam. Zbog velike koncentracije teobromina (kao i kofein spada u grupu metilksantina), pomaže u borbi protiv stresa, nervoze i umora. Taj sastojak pomaže također pri sagorijevanju masti, pa ćete guaranu naći u mnogim pripravcima protiv celulita. Djeluje učinkovito i pri gašenju gladi te kao diuretik koji olakšava probavu. Ukratko, guarana je idealan partner uspješnoj dijeti za mršavljenje.

Krom – Krom kao dio kompleksa “glukoza-tolerans faktor” djeluje sinergistički s inzulinom kako bi omogućio primanje glukoze i njen ulazak u stanicu. Krom također ima ulogu u ostalim metaboličkim aktivnostima ovisnim o inzulinu, u metabolizmu lipida i proteina. Njegova biološki aktivna forma je krom-pikolinat. On pomaže ugradnju aminokiselina, ubrzava sintezu bjelančevina i dobro utječe na metaboličke procese što omogućuje bolju regeneraciju organizma. Može stimulirati metabilozam šećera, jača djelovanje inzulina i stabilizira protok energije, čime kontinuirano regulira razinu šećera u krvi.

Kako se uzimaju Mega-T tablete za mršavljenje?

Mega-T tablete za mršavljenje (Mega T Green Tea With Acai)
Uzimati 2 puta po 1 tabletu uz obrok sa punom čašom vode. Ne uzimati više od dve tablete dnevno. Jedna kutija sadrži 15 tableta.

Prekinuti sa uzimanjem i konsultovati lekara ukoliko primetite ubrzan rad srca, vrtoglavice, uporne glavobolje, nedostatak vazduha ili druge slične simptome

Ove tablete ne smiju uzimati:

-> trudnice i dojilje
-> maloljetne osobe
-> osobe sa bolestima krvožilnog sustava
-> osobe preosjetljive na kofein

Ne uzimati više od dve tablete dnevno. Prekinuti sa uzimanjem ovih tableta i savjetujte se sa liječnikom ukoliko primijetite simptome poput ubrzanog rada srca, vrtoglavice, uporne glavobolje, nedostatak zraka ili druge slične simptome.

Gdje se može kupiti Mega-T tablete za mršavljenje?

Može ih se kupiti sa interneta po cijeni od oko 5 eura ili 7 američkih dolara po kutiji, ili u nekim trgovinama specijaliziranim za prodaju preparate za body building. Ili samo pogledajte ovdje desno.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.