☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Mega-Fit kapsule za mršavljenje

Liposukcija u kapsuli – ovo je čest opis ovih kapsula za mršavljenje koje dolaze iz tvrtke Herba medica. Baziraju se na afričkom mangu kao ključnom djelotvornom sastojku. Posebna formula koja u sebe uključuje i druge aktivne sastojke poput l-karnitina, kofeina i zelenog čaja, nastala je prema receptu farmaceuta i nutricionista a zamišljena je kao pomoć u smanjivanju tjelesne težine. Mega Fit kapsule za mršavljenje ubrzavaju metabolizam, smanjuju apetit i jačaju imunitet.
Sastav: Afrički mango, zeleni čaj, hitozan iz hitina ljuskara, L-karnitin, kofein, kompleks vitamina.

Kako se upotrebaljava MegaFit kapsule za mršavljenje?

Pije se jedna kapsula tijekom dana, 30 minuta prije glavnog obroka, sa jednom do dvije čaše mlake vode. Preporučeno je povećati pijenje tekućine u razdoblju korištenja ovih kapsula.
Mega-Fit kapsule za mršavljenjePreporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Proizvod se ne može koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu. Ograničite dodatni unos kofeina hranom i pićem, dakle smanjite unos kave i gaziranih pića koje sadrže kofein. Prekomjerni unos kofeina može dovesti do osjećaja nervoze, iritabilnosti, nesanice, ubrzanog srčanog rada ili drugih zdravstvenih problema.

Tko ne smije piti MegaFit kapsule za mršavljenje?

  • osobe preosjetljive na bilo koji od sastojaka
  • trudnice, dojilje, kao ni osobe mlađe od 18 godina
  • Dijabetičari i osobe koje redovno uzimaju lekove prije upotrebe ovog dijetetskog proizvoda trebaju se posavjetovati sa liječnikom
  • Ne preporučuje se osobama koje pate od anksioznih poremećaja, depresije i epilepsije

Gdje se može kupiti MegaFit kapsule za mršavljenje?

Mogu se naručiti na brojnim web stranicama i pronaći u nekim ljekarnama.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.