☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Mandura Trim kapsule za mravljenje

Mandura Trim kapsule za mravljenje je preparat za mravljenje koji se bazira na soku Mandura. Mandura Trim je fantastian dodatak prehrani koji dokazano pomae u postizanju eljenih rezultata i teine o kojoj smo matali, ali takoer je nuno uloiti malo truda. Nije dovoljno uzeti malo Mandura Trim-a, a onda sjesti na kau sa tanjurom punim kolaa ili zdjelom ipsa. U cilju poboljanja rezultata ovog fantastinog dodatka neophodno je da smanjimo unos hrane i da malo vjebamo.

Sastav

Mandura Trim kapsule za mravljenjeDurian, Acai bobice, Amerike Borovnice, Mangosteen

Aktivne tvari u ovim kapsulama omoguavaju da u tijelu kontrolirate razine Leptina. Leptin je hormon koji proizvode masne stanice u naem tijelu. Zadivljujui hormon slui kao posrednik izmeu naih masnih stanica i mozga te on pali ili gasi nae masne stanice, odnosno govori im trebaju li spremati ili otputati masnoe. Za pravilnu funkcionalnost ovog naeg “prekidaa”, na mozak mora da biti u mogunosti jasno uti njegovu poruku – kada je nae tijelo u mogunosti razumijeti ovu leptinovu poruku, naa glad se zadovoljava lako, ali kada se prejedemo, poruka je izgubljena.

Mandura Trim smanjuje razinu leptina, to ukupno javlja tijelu da smo siti i da nije potrebno spremati masnoe. To nae tijelo dovodi u stanje u kojem tijelo ne eli jesti i spremati nikakve zalihe jer ima signal da okolina obiluje hranom i nema potrebe spremati neto “za crne dane” to je inae genetski uvjetovana naredba u naem tijelu. Mandura Trim nam daje alat za rad sa naim tijelom kao i metabolizmom kako bismo izgubili tjelesnu teinu i ozdravili jednom zauvijek.

Kliniko istraivanja na sveuilitu u Connecticutu koje je trajalo 8 tjedana testiralo je prirodne polisaharide i masne kiseline naene u Mandura Trimu. Dakako istraivanje je vreno sa kontrolnom placebo grupom. Kako su obje grupe mislile da dobivaju preparat za mravljenje, i placebo grupa je gubila na teini, ali grupa koja je dobivala Mandura Trim mravila je mnogo bre. Izgubili su 9,75 kg masnih naslaga u 8 tjedana, izgubili su 10,5 cm u struku, izgubili su 8,33 cm u kukovima, izgubili su 3,4 cm na bedrima, smanjena je razina leptina za 42%.

Kako se uzima Mandura Trim kapsule za mravljenje?

Uzmite dvije kapsule 30 minuta prije obroka sa velikom aom vode (barem 2,5 dcl) dva puta na dan. Ne smijete prekoraiti vie od 4 kapsule dnevno.

Mandura Trim kapsule ne smiju uzimati:

-> trudnice i dojilje
-> djeca ispod 14 godina
-> osobe koje pate od dijabetesa
-> osobe koje pate od bolesti pretjeranog rasta glatkog miia

Nuspojave Mandura Trim kapsula za mravljenje?

Kako je ovo proizvod napravljen iz ekstrakta voa proizvoa tvrdi da nema nuspojava, a istraivanja nisu provoena dovoljno dugo vda bi se primijetile dugorone posljedice.

Gdje se mogu kupiti Mandura Trim kapsule za mravljenje?

Za sada se mogu kupiti iskljuivo puem interneta jer ih jo nema u otvorenoj prodaji.

Ukoliko ste ve koristili Mandura Trim kapsule za mravljenje, molimo vas da svoje isksutvo navedete ovdje ispod, vae iskustvo je cijenjeno i moe pomoi ostalim iteteljama da se odlue o koritenjeu nekih preparata za mravljenje.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.