☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Magic Body Extra Slim kapsule za mršavljenje

Magic Body Extra Slim Formula su kapsule za mršavljenje koje su potpuno prirodni preparat za regulaciju tjelesne težine. Ovaj preparat se preporučuje kao dodatak prehrani, kao pomoć regulaciji prekomjerne tjelesne težine kao i za regulaciju visoke razine kolesterola i triglicerida u tijelu. Složena kombinacija izabranih biljaka u sastavu ovih kapsula utječe na smanjivanje apsorpcije masti i šećera, čime se smanjuje unos energije u organizam, a potiče trošenje postojećih masnih naslaga.

Svojim diuretičkim i laksativnim svojstvima ove biljke utječu na bolju razmjenu energije u tijelu te se postiže smanjivanje tjelesne težine i vrlo efikasno se rješavate nataloženih toksina.

Sastav:

100mg kitosan (chitosan)
Magic Body Extra Slim kapsule za mršavljenje
50mg bromelin
200mg suhog ekstrakta mješavine ljekovitog bilja (30mg Rhamnus frangulae cortex, 20mg Sennae folium, 40mg Betulae folium, 10mg Salvie folium, 15mg Foeniculi fructus, 30mg Maydis stigma, 55mg Cynara scolimus folium).

Kitosan (Chitosan) je derivat hitina -; polisaharid koji se nalazi u kusturu rakova i insekata. Ova prirodna vlaknasta tvar ima sposobnost da veće masnoće u količinama 6 do 12 puta većim od vlastite težine. Novo nastali kompleksni spoj nije probavljiv i kao takav se izlučuje putem stolice.

Bromelin, proteolitički enzim dolazi iz svježeg ananasa. To jedan je od najjačih enzima koji dokazano sudjeluju u probavi protežina i spriješava apsorpciju masnoća iz unesene hrane. Bromelin poboljšava protok tjelesnih tekućina i potiče otklanjanje toksina iz organizma.

Ostale biljke imaju također vrlo korisna svojstva
Rhamnus frangulae (kora krkavine, krušine) – pouzdani laksativ, pomaže kod kroničnog zatvora
Betulae folium (list breze) – protiv pretilosti, poznati antiseptik koji ima i diuretička svojstva
Sennae folium (list sene) – pomaže probavi, spriječava zatvor i sporo kretanje crijeva
Cynara scolimus (list artičoke) pomaže probavi, povoljno utječe na jetru čisteži je od toksina i potičući njezin rad, djeluje i kao blagi diuretik
Maydis stigma (kukuruzna svila) – pomaže izlučivanje mokraće i mršavljenje, diuretik, dobar kod pojave kroničnog cistitisa, nefrita i sličnih bolesti
Salviae folium (list žalfije) – čisti krv, jača želudac i otklanja vjetrove, antiseptik, za jačanje organizma
Foeniculi fructus (plod morača) – jača organe za probavu i ima karminativno djelovanje

Kad se bolje pogleda sve ove sastojke skoro svi sastojci imaju diuretičko ili laksativno djelovanje, što znači da kao jednu od pojava možete očekivati češći odlazak na toalet. Također je izuzetno bitno da za vrijeme uzimanje ovih kapsula pijete dosta tekućine kako ne bi došlo do dehidracije.

Također se preporuča piti neki vitaminski dodatak bez šećera jer zbog ubrazanog rada crijeva i mokraćnog sustava može doći do povećanog gubitka elektrolita iz organizma.

Kako se uzima Magic Body Extra Slim kapsule za mršavljenje?

3 puta na dan po jedna kapsula sa velikom čašom vode (najmanje 2,5 dcl). Nemojte prekoračiti dnevnu dozu. Preporučuje se redovita upotreba preparata 50-60 dana, uz balansiranu prehranu i pojačanu tjelesnu aktivnost.

Ove kapsule ne smiju uzimati

-> trudnice i dojilje
-> osobe koje pate od dijabetesa (bez prethodnog savjetovanja sa liječnikom)
-> osobe koje pate od bolesti crijeva (bez prethodnog savjetovanja sa liječnikom)

Nuspojave

Kako ima dosta diuretika i laksativa moguće su nuspojave poput dehidracije, glavobolje, drhtavice, bolova i grčeva u crijevima, crveno obojen urin (zbog sene), masna stolica koja je neredovita. Dehidracija može biti vrlo opasna pa to nemojte smetnuti s uma.
Kontinuirano korištenje laksativa može dovesti do oboljenja crijeva ili imuniteta na laksative što kasnije dovodi do ozbiljnijih problema.

Gdje se može kupiti Magic Body Extra Slim kapsule za mršavljenje?

Mogu se naručiti sa interneta po cijeni oko 23 eura. Jedno pakovanje sadrži 100 kapsula.

Ukoliko ste već koristili ove kapsule za mršavljenje podijelite s nama vaša iskustva i mišljenja o kapsulama. Vaše iskustvo je dragocjeno jer može pomoći drugim čitateljima da izaberi pršavi preparat za sebe.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.