☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Lipozene tablete za mršavljenje

Lipozene tableta za mršavljenje
Lipozene su tablete za mršavljenje koje sadrže potpuno prirodne sastojke za koje se pojedinačno zna da nemaju nuspojava. Na tržište su ove tablete ponuđene iz tvrtke Obesity Research Institute (Institut za istraživanja pretilosti) no postoje i lažne verzije pa pazite što naručujete.

Sastav Lipozene tableta:

Zeleni čaj
Kola Nut – biljka koja je poznata da podiže metabolizam
vitamini B6 i B12
glukomanan

Glukomanan je tvar koja ima mogućnost vezivanja velike količine vode i s time dobiva na volumenu te vas ispuni. Dakle dobijete osjećaj da ste pojeli mnogo više nego jeste pa prestaje želja za jelom.

Kako se uzima Lipozene?

Standardno pakiranje sadrži 90 tableta koje se uzimaju 3 puta na dan po 1 prije obroka uz 2 dcl vode, što bi trebalo trajati 1 mjesec. Obavezno dodatno provjerite upute na pakiranju.

Nuspojave Lipozene tableta za mršavljenje

Nisu poznate nikakave nuspojave vezane za pojedinačne sastojke u ovim tabletama. Previše Kola Nut biljke vas može učiniti nervoznim poput nekoliko šalica kave, ali osim glukomanana, u tabletama je vrlo malo ostalih sastojaka.

Gdje se može kupiti Lipozene?

Kako je to upravo aktualno sredstvo za mršavljenje, internet je prepun oglasa za Lipozene tako da je vrlo jednostavno kliknuti na njih i naručiti Lipozene. Cijena mu je relativno visoka.

Upozorenje: Federal Trade Commission je nedavno natjerala tvrtku koja ih proizvodi, Obesity Research Institute, da isplati 1,5 milijuna dolara odštete nekim korisnicima tableta zbog pogrešnih navoda kojim opisuju ove tablete. Naime jedan od marketinških navoda je “ispuni vas osjećajem sitosti pa nećete htjeti jesti” što nije u potpunosti točno. Glukomanan stvarno dobije na volumenu i može smanjiti želju za jelom, ali ako je jedenje stvar navike, depresije ili nekog drugog poremećaja onda to nimalo ne pomaže i osobe i dalje imaju veliku želju za hranom. Više…

Ukoliko ste već koristili ove tablete za mršavljenje, molimo vas da navedete svoja iskustva sa njima. Vaša iskustva su cijenjena i mogu pomoći drugim čitateljima da odluče hoće li ili ne koristiti ovakve preparate.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.