☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Liposukcija – cijena

Cijena liposukcije je jedan od vrlo bitnih informacija kada se netko odluuje na taj kozmetiki zahvat. Ponekad je to aj i najvaniji faktor. Pa pogledajmo kako se kreu cijene zahtava liposukcije na podruju naih drava.

Raspon cijena liposukcije se kree od 650 do 12000 Eura (via Estheticon), ovisno o tome koji zahvat elite raditi i ima li kakvih dodatnih trokova poput cijene kreveta po danu, pa cijene anestezije i slino. Ovakve cijene vam se mogu initi velike dok s druge strane te iste cijene nekom drugom izgledaju izuzetno niske pa je ve poznata injenica da postajemo odredite za kozmetiki turizam gdje stranci dolaze kako bi obavili zahvate koji su u njihovim dravama mnogo skuplji.

Cijena liposukcije moe ovisiti o stvarno mnogo faktora, a neki od njih su strunost i iskustvo lijenika koji vri operativni zahvat, smjetaj, anestezija, dodatno osoblje, porezi i slino. Jedan velik faktor koji utjee na cijenu je mjesto tijela gdje se mora provesti zahvat. Nije ista stvar raditi liposukciju na bedrima, trbuhu, grudima ili bradi. Takoer u igri je i tehnika provoenja liposukcije, jer posotji nekoliko tehnika koje se mogu primijeniti.

Najtraenija je liposukcija bez noa, ali i tih ima nekoliko verzija pa je najbolje za detalje upitati direktno kliniku u kojoj elite obaviti zahvat.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.