☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Lindaksa kapsule za mršavljenje

Lindaksa kapsule za mršavljenje
Lindaksa kapsule za mršavljenje su lijek na recept za liječenje pretilosti i prekomjerne tjelesne težine sa centralnim dvostrukim mehanizmom djelovanja.

Zamišljene su da djeluju na formiranje novih prehrambenih navika, smanjuju količinu hrane koju konzumirate za gotovo 20%. Prema nvodima iz nekih promotivnih materijala funkcionira 4 puta učinkovitije od samostalne dijetalne prehrane i vježbanja. No i dalje je bitno znati da se ovaj preparat ne smije uzimati bez stroge liječničke kontrole.

Lindaksa je tableta na bazi sibutramina iz češke farmaceutske kompanije Zentive. Ne uzrokuje ovisnost, a navodno liječi od ovisnosti o hrani. Lindaksa je lijek za ljude koji nemaju snagu volje i odlučnost da dobrovoljno promijene način života. Nakon oštre promjene u prehrani, prije svega se to vidi u našem raspoloženju, što je poznato vjerojatno svima koji su pokušali da gube na težini kroz stroge dijete, a od toga počinjete patiti od gotovo prvog dana ograničavanja u hrani.

Osnovni princip lijeka za mršavljenje Lindaksa temelji na uravnoteženju tvari kao što su serotonin i noradrenalin. Seratonin, koji se također naziva “hormon sreće”, proizvodi se pod utjecajem glukoze u crijevima i uzrokuje kod nas da doživimo zadovoljstvo prehrane. Stoga smo nesvjesno naučili da svoje frustracije i stresove rješavamo “trpanjem hrane” u sebe što nam na kratko daje osjećaj zadovoljstva, i dakako prekomjerne kile na duže vrijeme.

Nuspojave Lindaksa kapsula za mršavljenje

Lindaksa kapsule su bazirane na lijeku Sibutraminu, pa sve nuspojave u upozorenja vrijede isto kao da uzimate Sibutramin. Uobičajene nuspojave su suha usta, nagli paradoksalni rast apetita, mučnina, čudan okus u ustima, žgaravica, zatvor, nesanica, vrtoglavica, osjećaj pijanosti, menstrualni bolovi (kod žena i to izvan normalnog perioda menstruacije), jake glavobolje i migrene, bolovi u mišićima i zglobovima.
Rjeđe ali jače nuspojave mogu biti naglo skok krvnog tlaka, srčana aritmija, lupanje srca, parestezija, nagle promjene raspoloženja, nemogućnost uriniranja, srčani udar.

Lindaksa se ne smije uzimati ako:

– ste unutar zadnjih 14 dana uzimali inhibitor monoamin-oksidaze kao što su Marplan (izokarboksazid), Parnate (tranilcipromin) i Nardil (fenelzin)
– ako uzimate antidepresive
– imate anoreksiju
– već uzimate neki potiskivač apetita
– imate visoki krvni tlak
– imate bilo kakvih poteškoća sa srcem
– imate povećanu prostatu
– imate epilepsiju
– imate žućni kamenac ili drugih problema sa žući
– imate glaukom
– imate neku bolest jetre
– imate bubrežne kamence
– ste trudnica ili dojilja

Lindaksa se ne smije uzimati ako imate manje od 18 godina bez obzira koliko ste pretili.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.