☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Lanaform Slimming Belt – Pojas za mravljenje

Lanaform pojas za mravljenje
Lanaform pojas za mravljenje pomae smanjiti masnoe, izravnava i uvruje kou te putem prirodnog principa znojenja uklanja toksine iz tijela. Potpuno je nevidljiv ispod odjee te bez tableta i operacija stvara prirodan sauna efekt kombiniran sa stalnom mikromasaom koji dovodi do svih gore navedenih efekata.

Ovaj pojas za mravljenje napravljen od materijala koji se sastoji od tri sloja – najlona, lateksa i pamuka. Uporaba ovog pojasa je vrlo jednostavna. Toplina koju vae tijelo stvara kretanjem miia na trbuhu i leima ne moe se odmah osloboditi zbog termike izolacije koju prua pojas, pa tijelo registrira toplinu i pale se mehanizmi za hlaenje organizma. Lanaform Slimming Belt - Pojas za mravljenjePrirodni mehanizam hlaenja je znojenje koje je zbog poloaja pojasa lokalizirano pa znoj izlazi samo na podruju trbuha i sa sobom izvlai toksine. Takoer zbog lokaliziranog djelovanja uzorkuje prokrvljenost adipoznih stanica to djeluje i protiv celiluta.

Rezultat koji moete oekivati je da e va trbuh biti ravan i privlaan, a koa e imati vidljvo bolji tonus. Nevidljiv je ispod odjee, pa ga moete nositi gdje god elite, cijeli dan: u svom domu, u uredu, dok kupujete, trite ili vjebate u teretani. Ukoliko uz noenje ovog pojasa vjebate i kreete se onda e efekt biti mnogo bolji nego kada ga samo nosite jer e znojenje biti mnogo jae.

Dosta ljudi ne vjeruje ovakvom djelovanju nekih pojaseva, jer su negdje uli i proitali da lokalizirano mravljenje nije mogue. Tona je tvrda da nije mogue troiti salo smo s jednog djela tijela, jer se mast mora troiti podjednako sa svih djelova. Prednost ovog pojasa to uzrokuje lokalizirano znojenje na mjestu gdje se nalazi najtvrdokornije salo koje je najslabije prokrvljeno. To je posebno vao za osobe koje inae imaju tendenciju zadravanja vode i koji se vrlo rijetko znoje jer ne izluuju toksine na taj nain to dovodi do loeg zdravstvenog stanja.

Lanaform pojas za mravljenje je idealno pomagalo za mravljenje za osobe koje se ne usude koristiti tablete za mravljenje i druge kemijske preparate ili to ne mogu zbog zdravstvenih razloga. Takoer je dobar za ljude koji ne dobivaju elje rezultate samo od dijeta, pa u kombinaciji sa nekom dijetom ovaj pojas moe dovesti do eljenih rezultata.

Gdje se moe kupiti Lanaform pojas za mravljenje?

Mogue ga je naruiti sa interneta ili telefonski, a cijena je oko 400 kn

Ako ste ve koristili ovaj pojas, vaa iskustva nam navedite ispod.

Pinterest
Lanaform Slimming Belt – Pojas za mravljenje
0 glasova, Ocjena 0.00 (0%)

Komentari i iskustva

komentara

Powered by Facebook Comments

Upozorenje! Prije naruivanja bilo kojeg proizvoda provjerite u nadlenim institucijama je li doputeno u vaoj dravi naruivati taj proizvod. - Hrvatska - BiH - Srbija

Svoje komentare i iskustva nam navedite iznad.

Pinterest
EmailEmail