☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Lanaform Slimming Belt – Pojas za mršavljenje

Lanaform pojas za mršavljenje
Lanaform pojas za mršavljenje pomaže smanjiti masnoće, izravnava i učvršćuje kožu te putem prirodnog principa znojenja uklanja toksine iz tijela. Potpuno je nevidljiv ispod odjeće te bez tableta i operacija stvara prirodan sauna efekt kombiniran sa stalnom mikromasažom koji dovodi do svih gore navedenih efekata.

Ovaj pojas za mršavljenje napravljen od materijala koji se sastoji od tri sloja – najlona, lateksa i pamuka. Uporaba ovog pojasa je vrlo jednostavna. Toplina koju vaše tijelo stvara kretanjem mišića na trbuhu i leđima ne može se odmah osloboditi zbog termičke izolacije koju pruća pojas, pa tijelo registrira toplinu i pale se mehanizmi za hlađenje organizma. Lanaform Slimming Belt - Pojas za mršavljenjePrirodni mehanizam hlađenja je znojenje koje je zbog položaja pojasa lokalizirano pa znoj izlazi samo na području trbuha i sa sobom izvlači toksine. Također zbog lokaliziranog djelovanja uzrokuje prokrvljenost adipoznih stanica što djeluje i protiv celulita.

Rezultat koji možete očekivati je da će vaš trbuh biti ravan i privlačan, a koža će imati vidljivo bolji tonus. Nevidljiv je ispod odjeće, pa ga možete nositi gdje god želite, cijeli dan: u svom domu, u uredu, dok kupujete, trčite ili vježbate u teretani. Ukoliko uz nošenje ovog pojasa vježbate i krećete se onda će efekt biti mnogo bolji nego kada ga samo nosite jer će znojenje biti mnogo jače.

Dosta ljudi ne vjeruje ovakvom djelovanju nekih pojaseva, jer su negdje čuli i pročitali da lokalizirano mršavljenje nije moguće. Točna je tvrdnja da nije moguće trošiti salo samo s jednog djela tijela, jer se mast mora trošiti podjednako sa svih dijelova. Prednost ovog pojasa što uzrokuje lokalizirano znojenje na mjestu gdje se nalazi najtvrdokornije salo koje je najslabije prokrvljeno. To je posebno važno za osobe koje inače imaju tendenciju zadržavanja vode i koji se vrlo rijetko znoje jer ne izlučuju toksine na taj način što dovodi do lošeg zdravstvenog stanja.

Lanaform pojas za mršavljenje je idealno pomagalo za mršavljenje za osobe koje se ne usude koristiti tablete za mršavljenje i druge kemijske preparate ili to ne mogu zbog zdravstvenih razloga. Također je dobar za ljude koji ne dobivaju želje rezultate samo od dijeta, pa u kombinaciji sa nekom dijetom ovaj pojas može dovesti do željenih rezultata.

Gdje se može kupiti Lanaform pojas za mršavljenje?

Moguće ga je naručiti sa interneta ili telefonski, a cijena je oko 400 kn

Ako ste već koristili ovaj pojas, vaša iskustva nam navedite ispod.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.