☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Kupus kapsule – ZeinPharma

Kupus dijeta se bazira na juhi od kupusa koja je poznat kao drevni prirodni pripravak za vitku figuru i procvat zdravlja. U mnogim zemljama je poznata već stoljećima kao dragocjeni lijek za brzo i radikalno mršavljenje, te sagorijevanje masnoća, a sada ju je konačno moguće kupiti u obliku kapsula koje su zaista nepobjedive u području mršavljenja.

Osobe koje pate od pretilosti su oduševljene idejom jer iako dijeta od kupusa skida kilograme, nije lako izdržati duže vrijeme na toj dijeti.

Mnogi od nas su probali poznatu dijetu sa juhom od kupusa, a većina od nas bi nakon toga rekla: “Da vrlo je učinkovita ali ta juha od kupusa mi se zgadila za svagda i ne bih više to ponovila”. Zahvaljujući novim kapsulama od kupusa, vaš doživljaj kupus dijete više ne mora biti takav.

Stručnjaci iz tvrtke ZeinPharma (iz Njemačke), koja je prvotno razvila ovu formulu, su se potrudili sve korisne tvari iz kupus juhe sastave u jednoj kapsuli i ponovo učine privlačnim ovaj način uklanjanja prekomjerne tjelesne težine. U kapsulama se nalaze bijeli kupus, paprika, crni luk, celer, rajčica i mrkva i sve to u prahu. Kapsule su bogate vitaminima C i E, vitaminima B1, B2, B3, B5, B6 i B12, folnom kiselinom i biotinom. Kapsule su celulozne tako da je ovo vegetarijanski proizvod. Jedna izreka je da bi sa kapsulama za mršavljenje od kupusa smršavio i nilski konj.

Možda vas zanima:
Kupus kapsule – Medosan
Koliko se tjedno maksimalno može gubiti na masnoj masi?

Kupus kapsule - ZeinPharmaPrema riječima stručnjaka iz ZeinPharma svaka kapsula za mršavljenje ima snagu 10 glavica kupusa. Odmah nakon primjene kilogrami će početi nestajati. U 30 dana je moguće izgubiti čak do 20 kilograma no to ovisi od osobe do osobe. Dakako potpuni efekt i maksimalno iskorištenje bi bilo da se uz uzimanje ovih kapsula krećete ili bavite tjelesnim aktivnostima.

Sastav kupus kapsula (u 100 grama)

Vitamin E 200 mg, Vitamin C 1200 mg, Vitamin B1 28 mg, Vitamin B2 32 mg, Niacin 360 mg, Vitamin B6 40 mg, Folna kiselina 4000 mcg, Vitamin B12 20 mcg, Biotin 2,7 mg, Pantotenska kiselina 120 mg

Ove ljekovite, kapsule na bazi juhe od kupusa, rješavaju i najtvrdokornije slučajeve nagomilanih masnih naslaga, te koriste potpuno prirodan način za izbacivanje suvišne masnoće iz tijela. Pri tome, tijelo dobiva dodatnu energiju, ubrzava metabolizam i sagorijevanje kalorija. Kapsule će djelovati neovisno o tome što jedete, no opet ako i dalje jedete pretežno ugljikohidrate i masnoće, tijelo će iz unesene hrane nadomjestiti ono što učine ove kapsule.

Kako se uzimaju Kupus kapsule?

Dva puta dnevno uzmite po 2 kapsule sa velikom čašom vode. Ne smijete uzimati više od toga.
Kapsule nisu zamjena za normalne obroke, i dalje treba jesti normalno i zdravo a ne gladovati.

Gdje se mogu kupiti Kupus kapsule?

Moguće ih je kupiti sa nekoliko web stranica. Cijena jedne bočice je oko 100 kn, no cijena kupus kapsula može ovisiti gdje ih kupujete.

Ukoliko ste koristili ove kapsule i imate iskustva sa kupus kapsulama navedite nam ispod.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.