☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Kupus kapsule – ZeinPharma

Kupus dijeta se bazira na juhi od kupusa koja je poznat kao drevni prirodni pripravak za vitku figuru i procvat zdravlja. U mnogim zemljama je poznata ve stoljeima kao dragocjeni lijek za brzo i radikalno mravljenje, te sagorijevanje masnoa, a sada ju je konano mogue kupiti u obliku kapsula koje su zaista nepobjedive u podruju mravljenja. Osobe koje pate od pretilosti su oduevljene idejom jer iako dijeta od kupusa skida kilograme, nije lako izdrati due vrijeme na toj dijeti.

Mnogi od nas su probali poznatu dijetu sa juhom od kupusa, a veina od nas bi nakon toga rekla: “Da vrlo je uinkovita ali ta juha od kupusa mi se zgadila za svagda i ne bih vie to ponovila”. Zahvaljujui novim kapsulama od kupusa, va doivljaj kupus dijete vie ne mora biti takav. Strunjaci iz tvrtke ZeinPharma (iz Njemake), koja je prvotno razvila ovu formulu, su se potrudili sve korisne tvari iz kupus juhe sastave u jednoj kapsuli i ponovo uine privlanim ovaj nain uklanjanja prekomjerne tjelesne teine. U kapsulama se nalaze bijeli kupus, paprika, crni luk, celer, rajica i mrkva i sve to u prahu. Kapsule su bogate vitaminima C i E, vitaminima B1, B2, B3, B5, B6 i B12, folnom kiselinom i biotinom. Kapsule su celulozne tako da je ovo vegetarijanski proizvod. Jedna izreka je da bi sa kapsulama za mravljenje od kupusa smravio i nilski konj.

Kupus kapsule - ZeinPharmaPrema rijeima strunjaka iz ZeinPharma svaka kapsula za mravljenje ima snagu 10 glavica kupusa. Odmah nakon primjene kilogrami e poeti nestajati. U 30 dana je mogue izgubiti ak do 20 kilograma no to ovisi od osobe do osobe. Dakako potpuni efekt i maksimalno iskoritenje bi bilo da se uz uzimanje ovih kapsula kreete ili bavite tjelesnim aktivnostima.

Sastav kupus kapsula (u 100 grama)

Vitamin E 200 mg, Vitamin C 1200 mg, Vitamin B1 28 mg, Vitamin B2 32 mg, Niacin 360 mg, Vitamin B6 40 mg, Folna kiselina 4000 g, Vitamin B12 20 g, Biotin 2,7 mg, Pantotenska kiselina 120 mg

Ove ljekovite, kapsule na bazi juhe od kupusa, rjeavaju i najtvrdokornije sluajeve nagomilanih masnih naslaga, te koriste potpuno prirodan nain za izbacivanje suvine masnoe iz tijela. Pri tome, tijelo dobiva dodatnu energiju, ubrzava metabolizam i sagorijevanje kalorija. Kapsule e djelovati neovisno o tome to jedete, no opet ako i dalje jedete preteno ugljikohidrate i masnoe, tijelo e iz unesene hrane nadomjestiti ono to uine ove kapsule.

Kako se uzimaju Kupus kapsule?

Dva puta dnevno uzmite po 2 kapsule sa velikom aom vode. Ne smijete uzimati vie od toga.
Kapsule nisu zamjena za normalne obroke, i dalje treba jesti normalno i zdravo a ne gladovati.

Gdje se mogu kupiti Kupus kapsule?

Mogue ih je kupiti sa nekoliko web stranica. Cijena jedne boice je oko 100 kn.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.