☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Kako smršaviti - Dijeta - Fitness - Celulit - Tablete - Vježbanje - Kozmetika - Mršavljenje

Krauterhof Anticelulit gel

Krauterhof Anticelulit gel je intenzivni gel protiv celulita baziran na djelovanju aktivnog kompleksa tvari koji sadrži kofein, te ekstrakte mente i ružmarina. Miris je osvježavajući te kod nanošenja dobivate osjećaj topline. Termoaktivni efekat ubrzava djelovanje aktivnih tvari u gelu bez da je potrebno koristiti infracrvenu lampu ili umotavati se u folije ili pojaseve za mršavljenje. Stimulira razgradnju tvrdokornih masnih naslaga ispod kože i u potkožnom vezivnom tkivu i potiče prokrvljenost i razmjenu tvari na lokacijama gdje je primjenjen. Bilji dodaci u gelu hidriraju kožu po ona postaje zategnutija, nježnija i ljepša.

Stalna i opetovana istraživanja iznova dokazuju da gotovo 85% ženskih osoba ima poteškoća sa celulitom, mnogi tvrde da je brojka mnogo veća. Celulit se najčešće javlja u periodu velikih hormonskih promjena, kao što su pubertet, trudnoća, menopauza. Osim što je estetski problem jer vaše noge, bedra i stražnjicu čini ružnima, smatra se i medicinskim problemom, tj. stručnjaci definiraju celulit kao benignu bolest tkiva koja nastaje zbog nepravilne ishrane, nedovoljne fizičke aktivnosti, stresa, pušenja itd.

Krauterhof Anticelulit gelCelulit nastaje zbog povećanja adipocita, masnih stanica u potkožnom masnom tkivu (hipodermisu) i proteže se u središnji sloj kože (dermis). Masne stanice zbog nezdrave prehrane nagomilavanje masnoća mogu povećati svoj volumen do 10 puta. Ovako uvećane masne stanice stvaraju pritisak na kapilare i okolno tkivo, što dovodi do poremećaja u krvotoku između tih stanica. Tu nastaje začarani krug zbog kojeg se ne možemo riješiti celulita. Usporen ili gotovo zaustavljen krvoto ne može dovesti zdrave i čiste tvari, te vodu i kisik do masnih stanica, a također i ne može odvesti toksine i masnoće.

Kao posljedicu dobivamo male masne i tvrde kvržice odmah ispod površine kože i koža je dehidrirana. Povećano i grubo masno tkivo prodire kroz vezivno, izlazi prema površini kože i tako se stvara vidljivi celulit, tzv. narančina kora. Brzina ovog procesa mnogo ovisi o osobi i životnom stilu, ali općenito govoreći posle dvadeset i pete godine vezivno tkivo dodatno gubi kolagen i mišićna masa se smanjuje u odnosu na masno tkivo, pa celulit postaje još izraženiji.

Da bi se rješili ovakvih masnih stanica potrebno ga je „razbiti“ odnosno nekako ukloniti pritisak koji je stvoren rastom masnih stanica. Pravi način za uspješno razbijanje kapsula celulita je pravilna masaža za izbacivanje njihove sadržine putem limfe i krvi do bubrega. Kako bi borba bila uspješnija tu je
Krauterhof Anticelulit gel sa snažnim aktivnim kompleksom. Gel djeluje tako što aktivne tvari podržavaju i jačaju mehanizme odmašćivanja. Aktivni kompleks ovog gela dovodi do poboljšanja izgleda kože i pruža ugodan topli osjećaj, dok osvježavajući miris prijatno utiče na sva osjetila.

Kako se upotrebljava Krauterhof Anticelulit gel?

Svakog dana je potrebno djelove kož nježno masirati nanesenim gelom, nikako duž od 15 minuta. Nemojte koristiti plastiču foliju ili druga sredstva za omatanje mjesta koje ste namazali. Nakon 15 minuta dobro isprati mjesto gdje ste nanosili gel.

Prema nekim izvorima na internetu zbog vrlo jakih i aktivnih sastojaka moguće je crvenilo kože i ljuštenje kože ako gel ostavite predugo. Gel nemojte nanositi u blizini očiju i drugih sluznica.

Proizvođač je njemačka tvrtka Asam. Posuda sadrži 250ml gela.

Sastav

Voda, glicerin, butilen glikol, natrij, poliakriloildimetil taurat, hidrogenizirani polidecen, dimetikon, carnitine, kofein, ekstrakt lista mente (Mentha piperita), ekstrakt ružmarina (Rosmarinus officinalis), ulje Cymbopogon schoenanthus, pantenol, etilheksilglicerin, vanilil butil eter, alkohol denaturirani, citral, geraniol, linalool, limonene, tridecth-10, fenoksietanol

Gdje se može kupiti Krauterhof Anti-celulit gel?

Može se pronaći u nekim biljnim ljekarnama i parfumerijama u Srbiji i Turskoj, ili ga možete naručiti sa interneta po cijeni od oko 8 eura (cijena može varirati ovisno o prodavaču).

Ukoliko ste koristili ovaj gel molimo da svoja iskustva podijelite sa ostalim posjetiocima ovih ovdje ispod ili na našoj Facebook stranici, kako bi lakše odlučili koji proizvod da koriste za svoje poteškoće sa celulitom.

Pinterest

Komentari i iskustva

komentara

Upozorenje! Prije narućivanja bilo kojeg proizvoda provjerite u nadležnim institucijama je li dopušteno u vašoj državi narućivati taj proizvod. - Hrvatska - BiH - Srbija

Svoje komentare i iskustva nam navedite iznad.

Close
Podržite nas
Ukoliko vam je tekst bio zanimljiv, vaša podrška nam mnogo znači.

Lajk
Vaš lajk ili plusić će mi pomoći da izdržim na dijeti i ne pojedem ovaj kolačić.
Pinterest
EmailEmail