☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Krauterhof Anticelulit gel

Krauterhof Anticelulit gel je intenzivni gel protiv celulita baziran na djelovanju aktivnog kompleksa tvari koji sadri kofein, te ekstrakte mente i rumarina. Miris je osvjeavajui te kod nanoenja dobivate osjeaj topline. Termoaktivni efekat ubrzava djelovanje aktivnih tvari u gelu bez da je potrebno koristiti infracrvenu lampu ili umotavati se u folije ili pojaseve za mravljenje. Stimulira razgradnju tvrdokornih masnih naslaga ispod koe i u potkonom vezivnom tkivu i potie prokrvljenost i razmjenu tvari na lokacijama gdje je primjenjen. Bilji dodaci u gelu hidriraju kou po ona postaje zategnutija, njenija i ljepa.

Stalna i opetovana istraivanja iznova dokazuju da gotovo 85% enskih osoba ima potekoa sa celulitom, mnogi tvrde da je brojka mnogo vea. Celulit se najee javlja u periodu velikih hormonskih promjena, kao to su pubertet, trudnoa, menopauza. Osim to je estetski problem jer vae noge, bedra i stranjicu ini runima, smatra se i medicinskim problemom, tj. strunjaci definiraju celulit kao benignu bolest tkiva koja nastaje zbog nepravilne ishrane, nedovoljne fizike aktivnosti, stresa, puenja itd.

Krauterhof Anticelulit gelCelulit nastaje zbog poveanja adipocita, masnih stanica u potkonom masnom tkivu (hipodermisu) i protee se u sredinji sloj koe (dermis). Masne stanice zbog nezdrave prehrane nagomilavanje masnoa mogu poveati svoj volumen do 10 puta. Ovako uveane masne stanice stvaraju pritisak na kapilare i okolno tkivo, to dovodi do poremeaja u krvotoku izmeu tih stanica. Tu nastaje zaarani krug zbog kojeg se ne moemo rijeiti celulita. Usporen ili gotovo zaustavljen krvoto ne moe dovesti zdrave i iste tvari, te vodu i kisik do masnih stanica, a takoer i ne moe odvesti toksine i masnoe.

Kao posljedicu dobivamo male masne i tvrde kvrice odmah ispod povrine koe i koa je dehidrirana. Poveano i grubo masno tkivo prodire kroz vezivno, izlazi kprema povrini koe i tako se stvara vidljivi celulit, tzv. naranina kora. Brzina ovog procesa mnogo ovisi o osobi i ivotnom stilu, ali oenito govorei posle dvadeset i pete godine vezivno tkivo dodatno gubi kolagen i miina masa se smanjuje u odnosu na masno tkivo, pa celulit postaje jo izraeniji.

Da bi se rjeili ovakvih masnih stanica potrebno ga je “razbiti” odnosno nekako ukloniti pritisak koji je stvoren rastom masnih stanica Pravi nain za uspeno razbijanje kapsula celulita je pravilna masaa za izbacivanje njihove sadrine putem limfe i krvi do bubrega. Kako bi borba bila uspjenija tu je
Krauterhof Anticelulit gel sa snanim aktivnim kompleksom. Gel djeluje tako to aktivne tvari podravaju i jaaju mehanizme odmaivanja. Aktivni kompleks ovog gela dovodi do poboljanja izgleda koe i prua ugodan topli oseaj, dok osveavajui miris prijatno utie na sva osjetila.

Kako se upotrebljava Krauterhof Anticelulit gel?

Svakog dana je potrebno djelove koe njeno masirati nanesenim gelom, nikako due od 15 minuta. Nemojte koristiti plastinu foliju ili druga sredstva za omatanje mjesta koje ste namazali. Nakon 15 minuta dobro isprati mjesto gdje ste nanosili gel.

Zbog vrlo jakih i aktivnih sastojaka mogue je crvenilo koe i ljutenje koe ako gel ostavite predugo. Gel nemojte nanositi u blizini oiju i drugih sluznica.

Proizvoa je njemaka tvrtka Asam. Posuda sadri 250ml gela.

Sastav

Voda, glicerin, butilen glikol, natrij, poliakriloildimetil taurat, hidrogenizirani polidecen, dimetikon, carnitine, kofein, ekstrakt lista mente (Mentha piperita), ekstrakt rumarina (Rosmarinus officinalis), ulje Cymbopogon schoenanthus, pantenol, etilheksilglicerin, vanilil butil eter, alkohol denaturirani, citral, geraniol, linalool, limonene, tridecth-10, fenoksietanol

Gdje se moe kupiti Krauterhof Anti-celulit gel?

Moe se pronai u nekim biljnim ljekarnama i parfumerijama u Srbiji i Turskoj, ili ga moete naruiti sa interneta po cijeni od oko 8 eura (cijena moe varirati ovisno o prodavau).

Ukoliko ste koristili ovaj gel molimo da svoja iskustva podjelite sa ostalim posjetiocima ovih stranica na naoj Facebook stranici, kako bi lake odluili koji proizvod da koriste za svoje potekoe sa celulitom.

Pinterest
Krauterhof Anticelulit gel
1 glas, Ocjena 5.00 (96%)

Komentari i iskustva

komentara

Powered by Facebook Comments

Upozorenje! Prije naruivanja bilo kojeg proizvoda provjerite u nadlenim institucijama je li doputeno u vaoj dravi naruivati taj proizvod. - Hrvatska - BiH - Srbija

Svoje komentare i iskustva nam navedite iznad.

Close
Podržite nas
Ukoliko vam je tekst bio zanimljiv, vaša podrška nam mnogo znači.

Lajk
Vaš lajk ili plusić će mi pomoći da izdržim na dijeti i ne pojedem ovaj kolačić.
Pinterest
EmailEmail