☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Kilostop Citrax kapsule za mršavljenje

Citrax kapsule za mršavljenje su preparat za mršavljenje baziran na kombinaciji limuna i ekstrakta kineske gorke naranče koji se koristi u brojni sredstvima za mršavljenje. Aktivni sastojci kapsule Citrax uništavaju masnoću. Metabolizam se navikava i prati ritam uništavanja masnoće. Zbog toga nećete ponovno vratiti izgubljene kilograme, a moći ćete piti i jesti sve. Ali, ako vam se ipak dogodi da nakon gubitka dobijete jedan kilogram, bit će dovoljan jedan dan da ga izgubite.

Limun je svima dobro poznat a i djelovanje C vitamina kojim je on bogat. Također je dobro poznao da je pun antioksidansa i limuinov sok se koristi u brojnim dijetama od kojih je najpoznaija Limunova dijeta.
Kineska gorka naranča, je nešto manje poznata, ali je u zadnje vrijeme često korištena biljka u sredstvima za mršavljenje. To je tradicionalno kinesko voće koje se koristi u kineskoj medicini tisućama godina. Za mršavljenje je potreban jedna sastojak iz tih naranči a to je sinefrin (synephrine) za koji je otkriveno da ima termogenički efekt, odnosno potiče podizanje temperature i izgaranje masnoća.

Nuspojave Citrax Kilostop kapsula

Prema dosadašnjim istraživanjima nisu otkrivene nikakve ozbiljnije nuspojave vezane za ekstrakt gorke naranče a ni limuna pod uvjetoma da se ne prekoraču preporučeno doziranje.

Gdje se mogu kupiti Citrax Kilostop kapsule?

Može ih se kupiti u nekim ljekarnama i naručiti ih sa web stranica. Cijena se kreće oko 100 kn za kutiju koja sadrži 60 kapsula.

Izvori:
Klinička studija na ljudima koja uključuje Citrus aurantium
Bitter Orange
SYNEPHRINE

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

2 komentara

  1. Ba sa danas proitala reklamu u 24sata za ove tablete i zanimalo me kako rade.

  2. Ja sam jednom kupila taj Kilostop, kao smuka to u vodi i popije pa nisi gladan.