☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Kako skinuti salo na nogama?

Kada dolazi ljeto razumljivo je da želite kako skinuti salo koje vam se nakupilo na nogama. Želite izgledate lijepo i osjećati se dobro u kratkoj suknji, vrućim hlačicama ili bikiniju, radije nego da morate nositi duge široke hlače kako bi pokrili ono što nikome ne izgleda lijepo. Ljeti definitivno ne želite nositi više odjeće nego je to apsolutno nužno. Razmišljajući o tome evo nekih stvari koje morate znati za skidanje sala sa nogu.

Većina ljudi će vam odmah reći da morate početi vježbati kako bi popravili mišiće i definirali linije na vašim nogama. Očito je da će to sigurno pomoći vašim nogama da izgledaju mršavije i ljepše, ali ukoliko ne smanjite ukupnu količinu masnoća koje je rasprostranjeno svuda po tijelu onda sve te vježbe nogu neće biti od neke koristi.

Mnoge žene su probale raditi razne vježbe za noge kod kuće ili u nekoj teretani no nisu baš imale rezultate kakve se htjele.

Drugi sada čitaju:

Koji je razlog za to? Uglavnom se može reći da su mišići, koji su rasli i razvijali se, ostajali ispod sala. Pokriveni debelim slojem jednostavno nisu dolazili do izražaja. Izrazito vježbanje mišića na nogama jednostavno nije dalo rezultat kakav su htjele.

To se događa iz razloga što noge same ne mogu potrošiti dovoljno energije da bi se sloj sala stanjio. I tada dolazimo do jedinog mogućeg zaključka a taj je da je potrebno smanjiti salo po cijelom tijelu.

Iritirajuća je činjenica da ne možete izgubiti salo samo tamo gdje želite, na nogama, ali tako jednostavno funkcionira ljudski metabolizam i mnoge osobe često odustaju jer nemaju dojam da nešto uopće postižu vježbom, dijetom ili preparatima. No ustrajnost se isplati i ukoliko počnete raditi već sada, onda bez prevelikog truda do ljeta možete imati predivne vitke i tonirane noge.

Na ovim videima možete pogledati neke vježbe koje svakako mogu pomoći u tome jer nije poanta samo biti informiran nego i nešto učiniti po pitanju mršavljenja i gubitka sala na nogama.


Natrag na Mršavljenje u nogama sa 3 jednostavna savjeta

Ne propustite pročitati

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.