☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Kako izgubiti 10 kg u 10 dana?

Ukoliko želite izgubiti 10 kilograma u 10 dana to može biti postignuto povlačenjem nekih relativno drastičnih poteza. 10 kilograma nije malo, a 10 dana je malo vremena unutar kojeg to želite dolje. Preporučljivo je takvu količinu kilograma skidati sa mnogo postepenijim pristupom, ali ako vam se baš jako žuri fokusirajmo se na to kako skinuti 10 kg u 10 dana.

Ovakav rezultat nije moguće postići sa klasičnim pristupom pažljivo izabranom plana prehrane i vježbanja. Jedini način za skinuti kilograme ovako brzo je neka detoksikacijska dijeta kao što je limunova dijeta.

Što je detoksikacijska dijeta?

To nije ništa novo. Detoksikacijska dijeta se koristi već desetljećima i dokumentirana je u brojnim radovima kao efikasna za postizanje relativno velikog gubitka kilograma u vrlo kratkom vremenu. Detoksikacija je proces u kojem čistite tijelo tako da idete na tekući post, odnosno možete jesti vrlo malo krute hrane. Tekućine koje pijete su posebno izabrane kako bi potakle tijelo da se očisti od toksina koji se unutra zadržavaju godinama.

Time se postiže da tijelo izgubi nekoliko kilograma izbacujući samo otrove i naslage. Dodatno kako ne možete jesti ništa čvrsto, u tom periodu tijelo dobiva vrlo malo energije pa mora trošiti masne zalihe. Kombinacijom izlučivanja tekućine iz tijela i potrošnje masnih zaliha dolazi do naglog mršavljenja.

Drugi sada ovo čitaju:
Spalite do 800 kalorija u samo jednom vježbanju
Što koriste zvijezde za mršavljenje?

Kako izgubiti 10 kg u 10 dana?Nije moguće garantirati da ćete u 10 dana uspjeti skinuti 10 kilograma, ali jedino ovakav pristup vas može dovesti blizu toga. Dodatne pogodnosti ovakve dijete je pročišćavanje organizma što se odmah vidi na smanjivanju akni, alergija, bolova u mišićima i nedostatka nekih drugih stanja koja su bila uzrokovana toksinima. Jednostavno čistite tijelo iznutra.

No detoksikacijska dijeta ima i neke nedostatke:
1. Ima vrlo malo kalorija pa je vrlo teško izdržati više od dva dana na njoj
2. Ne jedete krutu hranu pa možete osjećati vrlo jaku glad veći dio vremena
3. Ovakva dijeta se smije provoditi samo kratko vrijeme, 10 dana maksimalno i onda treba nekoliko mjeseci da se tijelo oporavi

Izgubiti 10 kilograma u 10 dana je vrlo mnogo i mnogi će stručnjaci reći da je to nemoguće iz energetskih i praktičnih razloga. Ovakav pristup mršavljenju može biti vrlo opasan i nikako ga ne preporučamo. Slavna osoba koja je proslavila ovakav način mršavljenja je Beyonce Knowles. Kada je potpisala ugovor za film Dream girls, redatelj je tražio da dosta smršavi zbog uloge, a nije imala mnogo vremena. Morala je pristupiti nekoj dijeti koja to postiže u vrlo kratkom roku i tako se odlučila na Limunovu dijetu. Izgubila je 10 kilograma u manje od dva tjedan i o tome pričala u jednoj emisiji Oprah showa što je Limunovu dijetu učinilo planetarno popularnom u tom trenutku.

Prije pristupanja ovakvom mršavljenju posavjetujte se sa liječnikom. Ukoliko ste već isprobali ovu dijetu molimo vas navedite svoja iskustva.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.