☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Kako izgubiti 10 kg u 10 dana?

Kako izgubiti 10 kg u 10 dana?
Ukoliko elite izgubiti 10 kilograma u 10 dana to moe biti postignuto povlaenjem nekih relativno drastinih poteza. 10 kilograma nije malo, a 10 dana je malo vremena unutar kojeg to elite dolje. Preporuljivo je takvu koliinu kilograma skidati sa mnogo postepenijim pristupom, ali ako vam se ba jako uri fokusirajmo se na to kako skinuti 10 kg u 10 dana.

Ovakav rezultat nije mogue postii sa klasinim pristupom paljivo izabranom plana prehrane i vjebanja. Jedini nain za skinuti kilograme ovako brzo je neka detoksikacijska dijeta kao to je limunova dijeta.

to je detoksikacijska dijeta?

To nije nita novo. Detoksikacijska dijeta se koristi ve desetljeima i dokumentirana je u brojnim radovima kao efikasna za postizanje relativno velikog gubitka kilograma u vrlo kratkom vremenu. Detoksikacija je proces u kojem istite tijelo tako da idete ne tekui post, odnosno moete jesti vrlo malo krute hrane. Tekuine koje pijete su posebno izabrane kako bi potakle tijelo da se oisti od toksina koji se unutra zadravaju godinama. Time se postie da tijelo izgubi nekoliko kilograma izbacujui samo otrove i naslage. Dodatno kako ne moete jesti nita vrsto, u tom periodu tijelo dobiva vrlo malo energije pa mora troiti masne zalihe. Kombinacijom izluivanja tekuine iz tijela i potronje masnih zaliha dolazi do naglog mravljenja.

Nije mogue garantirati da ete u 10 dana uspjeti skinuti 10 kilograma, ali jedino ovakav pristup vas moe dovesti blizu toga. Dodatne pogodnosti ovakve dijete je proiavanje organizma to se odmah vidi na smanjivanju akni, alergija, bolova u miiima i nedostatka nekih drugih stanja koja su bila uzrokovana toksinima. Jednostavno istite tijelo iznutra.

No detoksikacijska dijeta ima i neke nedostatke:
1. Ima vrlo malo kalorija pa je vrlo teko izdrati vie od dva dana na njoj
2. Ne jedete krutu hranu pa moete osjeati vrlo jaku glad vei dio vremena
3. Ovakva dijeta se smije provoditi samo kratko vrijeme, 10 dana maksimalno i onda treba nekoliko mjeseci da se tijelo oporavi

Izgubiti 10 kilograma u 10 dana je vrlo mnogo i mnogi e strunjaci rei da je to nemogue iz energetskih i praktinih razloga. Ovakav pristup mravljenju moe biti vrlo opasan i nikako ga ne preporuamo. Slavna osoba koja je proslavila ovakav nain mravljenja je Beyonce Knowles. Kada je potpisala ugovor za film Dream girls, redatelj je traio da dosta smravi zbog uloge, a nije imala mnogo vremena. Morala je pristupiti nekoj dijeti koja to postie u vrlo kratkom roku i tako se odluila na Limunovu dijetu. Izgubila je 10 kilograma u manje od dva tjedan i o tome priala u jednoj emisiji Oprah showa to je Limunovu dijetu uinilo planetarno popularnom u tom trenutku.
Prije pristupanja ovakvom mravljenju posavjetujte se sa lijenikom.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.