☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Hoodia tablete za mršavljenje

Hoodia tablete za mršavljenje
Hoodia tablete za mršavljenje su preparat za mršavljenje koji je napravljen od biljke s nazivom Hoodia gordonii. Ta biljka je u stvari kaktus, odnosno bodljikava sukulentna biljka koja prirodno raste u Namibiji u Africi. U Africi je poznata kao Hoba. Ima miris kao trulo meso i oprašuju je muhe.

Kako radi Hoodia?

Domorođačko stanovništvo (San bušmani u pustinji Kalahari) u Africi stoljećima koristi kaktus Hoodia Gordonii kao ljekovitu biljku, odnosno kao lijek za veliku količinu manjih bolesti i infekcija. No ono što je počelo zanimati zapadni svijet je svojstvo biljke da potisne apetit. Budući da domoroci ponekad putuju velike udaljenosti da pronađu hranu bilo im je potrebno da nekako potisnu osjećaj gladi kako bi izdržali dok ne dođu do plijena. Domoroci žvaću tkivo kaktusa i dosta dugo vremena nisu gladni. Baš ta činjenica je postala zanimljiva zapadu kao moguće sredstvo za mršavljenje. Jednostavno niste gladni.

Južnoafrički savjet za znanstveno i industrijsko istraživanje (CSIR) je u toku dugoogišnjeg istraživanja ove sukulentne biljke uspio izolirati tvar koja potiskuje apetit iz Hoodie gordonii. Tvar se zove P57 i odgovorna je za potiskivanje apetita.

Hoodia tablete za mršavljenje su napravljene na način da sadrže dvije verzije tvari P57, a to su P57AS3 i P57SD. Prva ima uticaja na živčani sustav i smanjuje osjećaj gladi, dok druga ima utjecaja na količinu kiseline koja se luči u želucu i na taj način zaustavlja osjećaj gladi prije nego se pojavi. Naime kada prvotno dobijemo impuls da smo gladni uglavnom počnemo razmišljati o nekoj hrani, a takvo razmišljanje kao uslovljeni refleks koji smo naučili još u djetinjstvu pokreće proizvodnju kiseline u želucu da ga pripreme za unos hrane koju treba probavljati. Hoodia tablete uspore proizvodnje te kiseline i odgaćaju onaj osjećaj praznine iz želuca i smanjuje osjećaj da nešto trebamo ubaciti u sebe.

Prema nekim izvorima P57AS3 daje hipotalamusu informaciju da smo unijeli dovoljno šećera i energije i mozak smatra da više ne trebamo jesti.

Mnoge osobe ne uspijevaju s dijetama jer ne mogu izdržati kada ih primi onaj nagli osjećaj gladi i moraju pod svaku cijenu nešto ubaciti u sebe i tada u stvari prekrše plan dijete i ne uspjevaju smršaviti. Tako da tableta koja ugasi ili barem smanji taj osjećaj je vrlo korisna stvar.

Kako se uzima Hoodia?

Uglavnom je potrebno pročitati upute na proizvodu koji ste kupili jer nisu svi isti i ne sadrže istu količinu ekstrakta Hoodie. Većina Hoodia tableta radi tako da se uzimaju 2 na dan uz 2dl vode, ali može biti razlika. Detaljno pročitajte upute ako kupujete ove tablete.

Nazivi Hoodia proizvoda na tržištu su:

Hoodia Burn, Hoodoba, Hoodia Gordonii Plus, Desert Burn hoodia, Hoodoba Pure, Superior Hoodia 90, Hoodia 2000, Hoodia X57, Hoodia X600, Phentermin Hoodia…

Koje su nuspojave Hoodie?

Nuspojave Hoodie za sada još nisu poznate u javnosti. To ne znači da ih nema, nego samo da još nisu napravljena duga istraživanja mogućih posljedica nakon dugog korištenja. Kod kratkog korištenje za sada se još nisu pojavile nikakve posljedice koje bi se direktno mogle povezati s Hoodia tabletama.

Neka istraživanja su pokazala da je kod nekih osoba došlo do nekih oštećenja na jetri, no nije direktno dokazano da je tvar P57 samostalno uzrokovala ta oštećenja jer te osobe su pile i neke druge lijekove zajedno sa Hoodiom. Kod San bušmana nisu primijećene takve nuspojave, ali oni uglavnom nemaju pristup lijekovima za krvni tlak, kolesterol i slično, pa nije poznato kako P57 radi u interakciji sa drugim lijekovima.

Nutricionisti i liječnici se boje da bi se nuspojave mogle pojaviti zbog neadekvatnog unošenja određenih namirnica. Naime kada niste gladni nećete unositi dovoljno minerala, vitamina i bjelančevina koje ne daju nikakve kalorije ali su izrazito potrebni našem tijelu. Iskustva su pokazala da osobe koje troše ove tablete ponekad dobiju napad gladi ili drhtavicu jer je tijelo slabo i tada pojedu nešto slatko, a s time su dobili samo ugljikohidrate a ne ono što tijelu stvarno treba. Svi stručnjaci se slažu u jednom, potrebno je biti siguran da ste kupili originalan Hoodia proizvod koji sadrži baš Hoodia Gordonii, a ne nešto lažno i zamjensko.

Na tržištu postoje mnogi lažni proizvodi koji uopće nemaju Hoodia ekstrakta ali dokazano sadrže opasne lijekove od kojih isprva mršavite, ali brzo osjećate opasne posljedice.

Ukoliko nabavite Hoodia tablete za mršavljenje potrebno ih je uzimati na pametan način. Hoodia tablete nisu namijenjene za gladovanje nego da smanje prekomjeran apetit. Uz ove tablete bi trebalo koristiti neki program ishrane koji je obilat mineralima i vitamina.

Mnogi prodavači na Internetu vam nude brzo mršavljenje i veliki gubitak težine s ovim tabletama, no ne postoje klinički dokazi da ove tablete to omogućuju. Klinička testiranja su rađena isključivo na štakorima koji drugašije metaboliraju tvari iz Hoodie od ljudi, a San bušmani ne koriste Hoodia kaktus za mršavljenje nego da ne osjećaju glad dok ne pronađu hranu.

Hoodia tablete ne smiju uzimati:

– trudnice i dojilje
– dijabetičari
– osobe s bolestima jetre
– osobe s bolestima gušterače
– osobe s bolestima bubrega
– osobe s bolestima krvožilnog sustava i srca

Gdje se može kupiti Hoodia?

Hoodia i slični proizvodi se mogu naručiti sa interneta, na primjer ovdje. Pogledajte cijene i naručite pakovanje koje vama odgovora.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Jedan komentar

  1. Pingback: Vitka Hoodia kapsule za mravljenje | eMravljenje