☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Hitozan tablete za mravljenje

Hitozan tablete za mravljenje
Hitozan tablete za mravljenje su namijenjen svim ljudima koje neprestano mui prekomjerna tjelesna teina i koji su zbog brzog ivotnog ritma prisiljeni jesti hranu koja obiluje masnoama. Osim djelovanja protiv vika kilograma ima sposobnost sprijeiti irenje modificiranih stanica raka na druge dijelove tijela, upija i izluuje iz tijela toksine tvari i regulira kolesterol i krvni tlak.

to je Hitozan?

Hitozan je vrlo dobro poznat u svijetu i popularni je dodatak prehrani, koji se dobiva iz hrskavice koljaka morskih ivotinja (ljuskavci, mekuci), te kroz proces deacetilacije nastaje hitozan. Hitozan se dobija deliminom deacetilacijom hitina, polisaharida koji je sastavni deo egzoskeleta ljuskara (rakovi i koljke). To je polisaharidni polimer koji se sastoji iz -(1-4)-povezanih molekula deacetilovanog D-glukozamin i N-acetil-D-glukozamina. Prema svojim nutritivnim osobinama hitozan se svrstava u dijetalna vlakna poto je sline strukture sa celulozom i u probavnom sustavu ovjeka se ne apsorbira.

Kako djeluje Hitozan?

Hitozan molekule privlae svojim pozitivnim nabojem i negativno nabijene molekule masnoe pa time nastaje tvar u obliku gela koja je po svojim neprobavljiva i izluuje se iz tijela. Ukoliko se uzima prema preporuenom nainu koji je navedene na pakiranju onda e hitozan vezati masnoe prije nego krenu iz eluca pa se time sprijeava probavljanje masti i apsorpciju u crijevima. Hitozan ima sposobnost da vee masnoe u iznosu od 6-8 puta svoje teine, te se nairoko preporuuje kao vrlo uinkovit dodatak prehrani koji se smije kominirati s raznim dijetama, posebno prije konzumiranja hrane koja sadri masnoe i hran koja ima kolesterola.

Kako je sa hitozanom napravljeno mnogo znanstvenih studija, brojni lijenici i nutricionisti ga preporuuju jer osim vezivanja masnoa, djeluju i antibakterijski i antifugalno. Takoer je dokazano da djeluje na sputanja razine LDL kolesterola (loeg kolesterola) u tijelu.

Kako se uzima Hitozan?

Ovisno o vaoj teini, moete uzeti 2-4 tablete netom prije obroka sa velikom aom vode. Preporua se tokom uzimanja ovih tableta piti dosta tekuine kako bi se ubrzalo izluivanje toksina iz tijela i kako bi masnoa vezana uz Hitozan bre izala iz tijela.

Ukoliko hitozan tablete za mravljenje uzimate due vrijeme preporuljivo je uzimati i neke vitaminske pripravke jer kada ne apsorbirate masnoe ne apsorbirate niti vitamine topljive u mastima.

Hitozan je bi trebale uzimati:

-> trudnice i dojilje
-> osobe koje imaju problema sa probavnim sustavom

Napomena:

Hitozan se moe vezati za neke minerale kao to je cink, za liposulabilne vitamine A, D, E, K, karotenoide, kao i flavonoide i smanjiti im resorpciju. Slino se moe oekivati i kod uzimanja lipofilnih lijekova, te se obino preporuuje uzimanje preparata sa hitozanom 2 sata prije ili poslije obroka i uzimanja lijekova.

Gdje se moe kupiti Pharma effect Hitozan tablete za mravljenje?

Moe se kupiti na internetu te se moe kupiti u nekim ljekarnama. Jedna kutija sadri 60 tableta. Cijene jede ne kutije je oko 8 eura.

Ukoliko ste koristili ove tablete molimo vas da nama navedete svoja iskustva koja mogu pomoi drugim itateljima da se odlue hoe li koristiti ove tablete.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.