☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Herbafast concept kapsule za mršavljenje

Herbafast Concept je potpuno nova formula za mršavljenje koja se sastoji od bjelančevina biljnog porekla. Djelovanjem tih bjelančevina dolazi do smanjivanja apetita, te prirodnim načinom do mozga dolazi informacija da ste pojeli dovoljno i da ste siti. Također potiče sagorijevanje masnoća.

Ključni aktivni sastojak je kapsaicin (ekstrakt ljute paprike) koji je dobro poznat po svom djelovanju u tijelu pri čemu se postiže termogeni efekt (povišenje tjelesne temperature) pri čemu dolazi do povećane potrošnje kalorija.

Drugi aktivni sastojak, Poria Cocos, ima opuštajuće djelovanje što je vrlo korisno ako se pojavi osjećaj umora i nervoze zbog činjenice da ste pojeli manje nego bi inače jeli. Dodatno djelovanje je u poticanju izlučivanja viška tekućine što pomaže u izbacivanju toksina i ispiranju tijela uopće.

Zeleni čaj je dobro poznat u svijetu mršavljenja i sadrži preko 300 tvari čija kombinacija ima pogodno djelovanje za zdravlje a posebno za mršavljenje. Neka od poznatih djelovanja su jačanje srca i krvožilnog sustava, smanjivanje lošeg (LDL) kolesterola, ubrzavanje metabolizma, reguliranje razine šećera u krvi, davanje osjećaja sitosti bez suvišnih kalorija. Prema nekim istraživanja je ustanovljeno da je dobro popiti zeleni čaj netom prije tjelesne aktivnosti jer on stimulira izgaranje dodatnih kalorija.

Kako se uzima Herbafast Concept kapsule za mršavljenje?

Herbafast concept kapsule za mršavljenjeUjutro, prije doručka popijete 1 kapsulu na dan, uz čašu vode. kroz ostatak dana se preporuča popit još oko 1,5 litara vode.

Poput većine drugih preparata za mršavljenje, Herbafast Concept nije namijenjen
– trudnicama i dojiljama
– djeci
– osobama sklonim alergijskim reakcijama
– osobama koje imaju bilo kakve kronične bolesti bez savjetovanja sa liječnikom

Gdje se može kupiti?

Mogu se kupiti u apotekama i naručiti sa interneta.

Ukoliko ste koristili ove kapsule, navedite nam vaša iskustva.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.