☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Herbafast concept kapsule za mravljenje

Herbafast Concept je potpuno nova formula za mravljenje koja se sastoji od bjelanevina biljnog porekla. Djelovanjem tih bjelanevina dolazi do smanjivanja apetita, te prirodnim nainom do mozga dolazi informacija da ste pojeli dovoljno i da ste siti. Takoer potie sagorijevanje masnoa.

Kljuni aktivni sastojak je kapsaicin (ekstrakt ljute paprike) koji je dobro poznat po svom djelovanju u tijelu pri emu se postie termogeni efekt (povienje tjelesne temperature) pri emu dolazi do poveane potronje kalorija.

Drugi aktivni sastojak, Poria Cocos, ima oputajue djelovanje to je vrlo korisno ako se pojavi osjeaj umora i nervoze zbog injenice da ste pojeli manje nego bi inae jeli. Dodatno djelovanje je u poticanju izluivanja vika tekuine to pomae u izbacivanju toksina i ispiranju tijela uope.
Zeleni aj je dobro poznat u svijetu mravljenja i sadri preko 300 tvari ija kombinacija ima pogodno djelovanje za zdravlje a posebno za mravljenje. Neka od poznatih djelovanja su jaanje srca i krvoilnog sustava, smanjivanje loeg (LDL) kolesterola, ubrzavanje metabolizma, reguliranje razine eera u krvi, davanje osjeaja sitosti bez suvinih kalorija. Prema nekim istraivanja je ustanovljeno da je dobro popiti zeleni aj netom prije tjelesne aktivnosti jer on stimulira izgaranje dodatnih kalorija.

Kako se uzima Herbafast Concept kapsule za mravljenje?

Herbafast concept kapsule za mravljenjeUjutro, prije doruka popijete 1 kapsulu na dan, uz au vode. kroz ostatak dana se preporua popit jo oko 1,5 litara vode.

Poput veine drugih preparata za mravljenje, Herbafast Concept nije namijenjen
– trudnicama i dojiljama
– djeci
– osobama sklonim alergijskim reakcijama
– osobama koje imaju bilo kakve kronine bolesti bez savjetovanja sa lijenikom

Gdje se moe kupiti?

Mogu se kupiti u apotekama i naruiti sa interneta,
Klikni i narui ovaj preparat za mravljenje

Pinterest

Komentari i iskustva

komentara

Komentirajte putem Facebooka.

eXTReMe Tracker
Pinterest
EmailEmail