☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Herbafast Advanced kapsule za mravljenje

Herbafast Advanced kapsule za mravljenje
Herbafast Advanced kapsule za mravljenje su razvijene prema tradicionalnim receptima u zajednikom radu farmaceuta i nutricionista. Ove kapsule ubrzavaju izgaranje masnoa i sprijeavaju daljnje akumuliranje masnih naslaga i nastanaka celulita. Herbafast Advanced je preparat za mravljenje koji je odobren od strane FDA i koji ima certifikat.

Sastav Herbafast advanced kapsula

Herbafast advanced kapsule sadravaju mjeavinu ekstrakata biljaka:
– Nelumbinis
– Poria
– Rhizoma Dioscoreae
– Fructus Crataegi

Nelumbinis, Nelumbo nucifera Gaertn., fam. Nelumbonaceae

Nelumbo nucifera ili lotus je viegodinja zeljasta biljka koja raste na osunanim stanitima, a moe uspjevati i na vodenom terenu. U medicini se koriste cvjetovi, listovi, korijen, sjeme i stablo lotusa. U kombinaciji sa glogom lotus sniava masnoe u krvi i pospjeuje cirkulaciju.

Poria cocos Wolf, fam, Polyporaceae

Poria cocos je ljekovita gljiva koja je u irokoj upotrebi u istono-azijskim zemljama. U medicini se koristi pokoica sa tijela gljive ili cijela gljiva. Djeluje povoljno na funkciju slezene, pospjeuje izluivanje vika tekuine iz organizma, a ima i blagotvorno, umirujue djelovanje.

Rhizoma Dioscoreae, Dioscorea opposita Thunb., fam. Dioscoreaceae

Dioscorea opposita je viegodinja zeljasta biljka koja raste na osunanim ili sjenovitim, vlanim stanitima. U medicini se koriste plod i korijen biljke. Korijen biljke, koji ulazi u sastav Hebafast advanced dijetetskog preparata sadri aktivne sastojke koji stimuliraju rad probavnih organa i slezenu, a pokazuju i blagotvorno djelovanje na plua i bubrege. Osim toga korijen sadrava i alantoin, materiju koja ubrzava proces obnavljanja sluznice probavnih organa

Fructus Crataegi, Crataegus pinnatifida Bunge., fam. Rosaceae

Crataegus pinnatifida ili kineski glog je viegodinje listopadno drvo koje raste na sunanim padinama istone Azije. U medicini se koristi plod. Plod kineskog gloga, koji ulazi u sastav Herbafast advanced dijetetskog preparata kao aktivne sastojke sadri flavonoide i vone kiseline. Ovi aktivni sastojci sniavaju nivo holesterola u krvi i pospjeuju cirkulaciju. Stimuliraju rad probavnog sustava, smanjuju napetost i ublaavaju bol u stomaku.U kombinaciji, ove biljke djeluju sinergistiki, to znai da pojaavaju svoje blagotvorno djelovanje i omoguavaju izbacivanje toksina i smanjenje tjelesne mase.

Kako se uzima Herbafast Advanced?

Jednom dnevno pije se 1 kapsula, najbolje ujutro prije doruka uvijek sa velikom aom vode! Ukoliko ne moet eujutro popiti punu au vode, popijte ju u dva navrata, pola sa kapsulo, a pola malo kasnije. Preporuka je da se Herbafast advanced kapsula uzima kroz period od najmanje mjesec dana. Kapsule se mogu neprekidno koristiti 6 mjeseci, nakon ega se preporuuje pauza od mjesec dana.

Ove kapsule za mravljenje nisu zamjena za obrok, dakle potrebno je jesti normalno i zdravo.

Herbafast Advanced se ne smije uzimati

– ako ste mlai od 12 godina
– ako ste trudnica ili dojilja
– ako ste skloni alergijama a ne znate jeste li akergini na neki od sastojaka
– ako bolujete od bolesti krvoilnog sustava i dijabetesa

Nuspojave Herbafast Advanced kapsula

Nisu poznate

Gdje se mogu kupiti Herbafast Advanced kapsule?

Ove tablete za mravljenje su dostupne za kupovanje u ljekarnama, ali ih se moe naruiti sa interneta. Klikni i narui ovaj preparat za mravljenje

Svoja iskustva sa ovim kapsulama nam navedite na naim Facebook stranicama.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

2 komentara

  1. U mojoj ljekarni nisu imali Herbafast. Moram potraiti negdje drugdje

  2. Zanima me da li je netko koristio Herbafast kapsule za mravljenje i kakva su vam iskustva s njima?