☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Go Slim tablete za mršavljenje

Go Slim tablete za mršavljenje i održavanje tjelesne težine učinkovito reguliraju tjelesnu težinu bez obzira na to koliko kalorija imao pojedini obrok koji se konzumira tijekom dana.

Proizvođači ovih tableta tvrde da je uz Go Slim tablete moguće jesti sve vrste hrane bez straha od povećanja težine. Uz ove tablete nije potrebna dijeta jer one uništavaju masnoće unesene hranom, a ujedno daju metabolizmu dovoljno vitamina tijekom dana.

Kako djeluju GO SLIM tablete?

GO SLIM tablete su prirodni preparat koji je djelotvoran u smanjenju, odnosno održavanju tjelesne težine. Tablete sadržavaju dvije vrste dijetalnih vlakana koja djeluju u dva koraka na smanjenje apsorpcije masti iz probavnog sustava. Prvo se u probavnom sustavu vlakna, složeni ugljikohidrati (celuloza) koji nisu probavljivi veću za masti stvarajući kompleks oko kojeg nastaje tekući gel. Na taj se način stabilizira kompleks vlakna-masti koji se potom prirodno stolicom izlučuje iz organizma jer su nove molekule prevelike da bi se efikasno apsorbirale kroz stijenku crijeva u krv.

Primjenom GO SLIM tableta postiže se smanjenje apsorpcije masti iz probavnog sustava za oko 28% te pad tjelesne težine.

Go Slim tablete za mršavljenje i održavanje tjelesne težineAktivne tvari dolaze iz biljke Opuntia ficus indica (indijska smokva) koja je kaktus koji raste u pustinji gdje ima malo vode, a njegov list se kao hrana tradicionalno koristi u Južnoj Americi i sjevernoj Africi. Aktivna tvar u ovoj biljci je NeOpuntia kojas se u posljednje vrijeme koristi u mnogim preparati za mršavljenje.

Sastav GO SLIM tableta za mršavljenje

1 tableta sadržava 650 mg lista indijske smokve (Opuntia ficus indica).
Pomoćne tvari: mikrokristalična celuloza, natrij-kroskarmeloza, magnezij-stearat

Kako se uzima GO SLIM tablete?

Uzimajte 1-2 GO SLIM tablete tri puta na dan. Progutajte cijelu tabletu uz čašu vode, najbolje pola do jedan sat nakon obroka. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Za vrijeme uzimanja ovih tableta preporučljivo je piti dosta tekućine u obliku vode, zelenog čaja i voćnih nezašećerenih sokova koji ne sadrže umjetna i zamjenska sladila.

Zašto treba uzimati GO SLIM tablete nakon jela?

Vlakna GO SLIM tableta dolaze u izravan kontakt s mastima iz hrane u probavnom sustavu te ih vežu na sebe stvarajući kompleks koji se prirodnim putem izlučuje iz tijela.

Koliko dugo možete uzimati GO SLIM tablete?

Trajanje primjene GO SLIM tableta nije ograničeno.

Upozorenje: GO SLIM tablete ne smijete uzimati istodobno s vitaminskim preparatima, već u razmaku od najmanje 2 sata.

Nuspojave Go SLim tableta?

Nuspojave koje možete očekivati su iste kao i kod drugih proizvoda koji sadrže NeOpuntia: Nadutost, zatvor i masni iscjedak koji dakako može izostati ako ste promijenili način ishrane i izbacili masnu hranu.

Gdje kupiti tablete Go SLim?

Mogu se kupiti u gotovo svakoj ljekarni, a i mogu s naručiti sa interneta

Svoja iskustva sa ovim tabletama nam navedite na našoj Facebook stranici.

Izvor: BELUPO S „GO SLIM-om“ I UDRUGOM ZA PREVENCIJU PREKOMJERNE TEŽINE U AKCIJI PROTIV PRETILOSTI

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

2 komentara

  1. Ove tablete moram probati

  2. Ba sam to traila.