☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Gdje mogu kupiti Hoodia tablete za mršavljenje?

Hoodia gordonii je jedna od traženijih biljaka u svijetu mršavljenja i ta popularnost ne opada.

Kako mršavljenje vrlo često znači da se morate odreći svojih omiljenih grickalica i hrane koju volite, te povećanja tjelesne aktivnosti, nije niti čudno da svi žele neko rješenje koje bi omogućilo da se odreknu hrane i pritom ne osjećaju glad. Ukoliko vi uklapate među one koji spadaju u takve osobe koje se nikako ne mogu osloboditi želje za određenim namirnicama, onda bi Hoodia tablete mogle biti od pomoći.

Iako postoji niz različitih preparata koji sadrže Hudiju, najpoznatiji preparat, posebno u Engleskoj je Unique Hoodia. Glavni sastojak tih kapsula je kaktus Hoodia Gordonii koji prirodno raste u Kalahari pustinji u Južnoj Africi. U svijet mršavljenja je ova biljka ušla kada je BBC ekipa snimajući dokumentarce u Africi otkrila pleme San u pustinji u regiji gdje prirodno raste taj kaktus. U regiji gdje pleme živi nema baš mnogo hrane, a oni su tvrdili da kada odlaze u lov mogu izdržati danima samo žvačući kaktus jer im utažuje glad.

Kasnija istraživanja su pokazala da je djelovanje ove biljke vrlo jako i može pomoći u mršavljenju u vrlo kratkom periodu jer ima moć utaživanja gladi i jednostavno izgubite želju za hranom. Klinički je dokazano da djeluje na smanjenje apetita a s time manje jedete i unosite manje kalorija. Smanjenjem unosa energije dolazi do potrošnje zaliha i salo polako odlazi.

Ukoliko se odlučite isprobati djelovanje Hoodia na vaš apetit, prvo se možete uputiti do najbliže ljekarne i provjeriti imaju li koji preparat koji sadrži Hoodia kao sastojak ili možete naručiti Unique Hoodia sa interneta. Naručiti se može sa raznih web stranica i postoji u mnogo verzija, ali jedno je sigurno a to je da bi trebali kupovati samo od ovlaštenih prodavača a ne preko eBaya i slično. Možda je najbolji izbor direktno sa službene stranice BauerNutrition.com.

Prije nego se odlučite potrošiti svoj teško zarađeni novac prije provjerite je li cijena razumna. Naime ipak moramo napomenuti da za naše prilike cijene ovakvih preparata mogu biti i malo nedostupne. Prednost je što na web stranici imate navedene razne ponude sa raznim količinama, dakako što više uzmete to je jeftinije, ali opet moše biti malo skupo. Također na službenoj stranici postoji chat podrška, na engleskom dakako, pa je moguće i kod njih upitati neka pitanja direktno. Ono što sigurno nemaju je plaćanje pouzećem, nego se plaćanje vrši isključivo kreditnim karticama. Naime kada naručujete bilo što izvana nije moguće platiti pouzećem jer bi to zahtijevalo posebne međunarodne ugovore koje mnoge tvrtke nemaju osigurane.

Većina online trgovina gdje se mogu kupiti Unique Hoodia tablete za mršavljenje imaju garanciju povrata novca, pa tako i službena, ali više detalja svakako imate na tim stranicama.

Tko ne smije uzimati hudiju?

Upotreba hudije nije preporučljiva dijabetičarima, jer zbog nepostojanja osjećaja gladi može doći do stvarnog smanjenja razine šećera i nastanka hipoglikemije. Nikako se ne preporuča da hudiju u bilo kojem obliku konzumiraju trudnice i dojilje, djeca, kao i osobe koje imaju bolesti jetre i bubrega. Kako se hudija rastvara u jetri, ljudi s problemima s jetrom i bubrezima trebali bi ovaj proizvod uzimati s oprezom i nikako bez liječnićkog nadzora. Budući da ove kapsule potiskuju osjećaj gladi i žeđi, kako bi se izbjegla dehidracija potrebno je uzimati dovoljno tekućine (u obliku vodem, čajeva, kompota i juhe), kao i voća i povrća. Još nije poznato prenosi li se hudija kroz mlijeko sa majke na dojenče, pa se zbog toga ne preporuča dojiljama. Mislimo da nije potrebno objašnjavati zbog čega trudnice ne smiju uzimati hudiju.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.