☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Furosemid tablete za mravljenje

Furosemid tablete za mravljenje
Furosemid tablete se na nekim tritima prodaju kao tablete za mravljenje, npr u Rusiji i vrlo se jednostavno se mogu naruiti online.

Kako radi Furosemid?

Furosemid u osnovi nije preparat za mravljenje ve vrlo snaan diuretik koji se vrlo esto primjenjuje u klinikoj praksi. Kemijski gledano furosemid je sulfonamid, derivat antranilne kiseline.

Pojam diuretik oznaava preparat za luenje vode iz organizma i ovakvi lijekovi mogu biti korisni u odreenim dijagnozama. No koritenje bez savjetovanja s lijenikom moe biti opasno.

Uglavnom ga koriste sportai koji ele dosegnuti odreenu teinu prije poetka natjecanja u kombinacijia sa saunama kako bi ubrzano izgubili viak vode i kako bi im koa bila zetegnutija preko miia.

Bilo kakav gubitak teine ostvaren koritenjem ovih tableta je u stvari gubitak vode i vrlo brzo se vraa nakon prestanka pijenja tableta.

Nuspojave Furosemida

Isputanje vode preko normalne koliine iz tijela izvlai kalij to automatski znai da moe imati tetne posljedice za srce.

Furosemid ne smiju koristiti pacijenti s anurijom, a dijabetiari bi trebali biti posebno oprezni jer furosemid poveava koncentraciju glukoze u krvi. Pacijenti koji su alergini na sulfonamide mogu biti alergini i na furosemid. Uslijed primjene furosemida koa nekih pacijenata moe biti senzibilizirana na sunevo svjetlo.

Kod pacijenata sa cirozom jetre i ascitesom terapiju furosemidom je najbolje obaviti u bolnici. U hepatikoj komi i u stanjima sniene koncentracije elektrolita, terapija ne bi trebala biti zapoeta sve dok ne bude popravljeno stanje organizma, jer zbog primjene furosemida sam organizam gubi kalij i dolazi u stanje metabolike acidoze. Prijavljeni su sluajevi tinitusa i reverzibilnog ili ireverzibilnog gubitka sluha. Brojni sluajevi potvruju da je furosemidovo ototoksino svojstvo povezano sa brzim iniciranjem furosemida.

Mogue nuspojave jesu pankreatitis, ikterus, sistemski vaskulitis, intersticijski nefritis, tinitus i gubitak sluha, parestezija, vrtoglavica, zamagljeni vid, aplastina anemija (rijetko se javlja), trombocitopenija (snieni broj trombocita), eksfolijativni dermatitis, hiperglikemija i hiperuricemija.

Poznate i pod nazivima Lasix, Lodic

Gdje se moe kupiti Furosemid?

Moe se naruiti sa nekoliko ruskih web stranica, no zbog opasnih nuspojava kod nekontroliranog koritenja savjetujte se sa lijenikom.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.