☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Formoline L112 tablete za mravljenje

Formoline L112 tablete za mravljenje
Formoline L112 tablete za mravljenje je preparat koji pomae u smanjenju kilograma i kontroli tjelesne teine. Vezivanjem za lipide smanjuje apsorpciju masnoa i kolesterola iz hrane.

Kako radi Formoline L122?

Formoline L112 je kliniki ispitano sredstvo sa odobrenjem klase 3 koje objedinjuje uinkovitost i ugodno koritenje. Vitka figura direktno ovisi o tome kako i to jedemo, a posebnu pozornost treba obratiti na masnu hranu. Sa svakim obrokom unosimo odreenu koliinu masnoa koje dospjevaju u crijeva gdje bivaju apsorbirana u krvotok. Tijelo se zbog naem modernog ivota i neadekvatne ishrane mora izboriti sa mnogo veom koliinom masnoa nego to mu je potrebno.

Formoline L112 tablete za mravljenjeJedini nain borbe sa vikom masnoa koje ljudsko tijelo ima je da spremi taj viak u adipocitne stanice koje imamo po itavom tijelu. To dakako dovodi do poveanja tjelesne mase. L112 je pametna pomo koja tu dolazi u igru. AKo se uzima zajedno sa hranom, Formoline L112 vee odreenu koliinu masnoa na sebe ime nastaju relativno velike molekule koje prolaze kroz crijevo i resice ih ne mogu apsorbirati u krvotok. Na taj nain se jako smanjuje kalorijski unos sa hranom to efikasno dovodi do iskoritavanja ve postojeih masnih naslaga i mravljenja.

Aktivna tvar u ovim tabletama je formoline L112 a to je vlakno poliglukozamina. Ovo vlakno je potpuno neprobavljivo a ima veliki kapacitet povezivanja sa masnim molekulama. L112 ne reagira sa ostalim hranjivim tvarima i eerima iz hrane, a takoer ni sa alkoholom. Stoga ako pojedete neku jau hranu poput odreska i popili ste ove tablete, a iza toga neto crveno vina, mogli bi jae osjeati efekte alkohola zbog manjka masnoe koja usporava apsorpciju alkohola.

Sastav

L112 iz -1,4-Polimera iz D-Glukozamina, i N-Acetil-D-Glukozamin, iz ljuture rakova. Celuloza biljna, Vitamin C, vinska kiselina, silicij dioksid, magnezij stearat

Kako se uzima Formoline 112 tablete?

Svaki dan uzmite po 2 tablete sa velikom aom vode ba prije obroka, i to dva puta u jednom danu, ne vie od toga.

Formoline L112 ne smiju uzimati

-> trudnice i dojilje
-> ene koje piju kontracepcijske pilule
-> osobe koje pate od crijevnih oboljenja, uzimaju lijekove za smanjenje crijevnih aktivnosti (kod iritabilnog crijeva) ikli pate od teih oblika zatvora
-> djeca ispod 3 godine
-> adolescenti sa zdravstvenim potekoama
-> vrlo stare osobe, iza 80 godina

Nuspojave

Poznate nuspojave su nadutost i zatvor, zbog toga se preporua piti mnogo tekuine. Ukoliko jedete jako masnu hranu mogu je iako rijetko masni iscjedak iz rektuma. U nekim sluajevima, simptomi mogu ukljuivati: proljev, povraanje, munina, osip koe, oticanje, svrbe, znojenje, trnci, drhtanje, vrtoglavica, glavobolja.
Kako se L112 vee za masnoe i onemoguava njihovu apsorpciju tijelo nee dobiti dovoljno vitamina topljivih u mastima. Zbot toga se preporua barem jednom dnevno uzeti vitaminski preparat 4 sata nakon pijenja tablete. Isto vrijedi i za kontracepcijske pilule koje sadre hormone i steroide kojima trebaju masnoe. NJih treba piti isto najmanje 4 sata prije ili poslije uzimanje tablete.

Gdje se moe kupiti Formoline L112 tablete za mravljenje?

Moete ih kupiti u ljekarnama u Njemakoj ili naruiti sa nekim njemakih web stranica.

Ukoliko ste koristili Formoline tablete za mravljenje molimo vas da navedete sovja isksutva kako bi pomogli ostalim itateljima da izaberu preparat za sebe.

Pinterest

Komentari i iskustva

komentara

Upozorenje! Prije narućivanja bilo kojeg proizvoda provjerite u nadležnim institucijama je li dopušteno u vašoj državi narućivati taj proizvod. - Hrvatska - BiH - Srbija

Svoje komentare i iskustva nam navedite iznad.

Close
Podržite nas
Ukoliko vam je tekst bio zanimljiv, vaša podrška nam mnogo znači.

Lajk
Vaš lajk ili plusić će mi pomoći da izdržim na dijeti i ne pojedem ovaj kolačić.
Pinterest
EmailEmail