☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Formoline L112 tablete za mršavljenje

Formoline L112 tablete za mršavljenje
Formoline L112 tablete za mršavljenje je preparat koji pomaže u smanjenju kilograma i kontroli tjelesne težine. Vezivanjem za lipide smanjuje apsorpciju masnoća i kolesterola iz hrane.

Kako radi Formoline L122?

Formoline L112 je klinički ispitano sredstvo sa odobrenjem klase 3 koje objedinjuje učinkovitost i ugodno korištenje. Vitka figura direktno ovisi o tome kako i što jedemo, a posebnu pozornost treba obratiti na masnu hranu. Sa svakim obrokom unosimo određenu količinu masnoća koje dospijevaju u crijeva gdje bivaju apsorbirana u krvotok. Tijelo se zbog našem modernog života i neadekvatne ishrane mora izboriti sa mnogo većom količinom masnoća nego što mu je potrebno.

Formoline L112 tablete za mršavljenjeJedini način borbe sa viškom masnoća koje ljudsko tijelo ima je da spremi taj višak u adipocitne stanice koje imamo po čitavom tijelu. To dakako dovodi do povećanja tjelesne mase. L112 je pametna pomoć koja tu dolazi u igru. Ako se uzima zajedno sa hranom, Formoline L112 veže određenu količinu masnoća na sebe čime nastaju relativno velike molekule koje prolaze kroz crijevo i resice ih ne mogu apsorbirati u krvotok. Na taj način se jako smanjuje kalorijski unos sa hranom što efikasno dovodi do iskorištavanja već postojećih masnih naslaga i mršavljenja.

Aktivna tvar u ovim tabletama je formoline L112 a to je vlakno poliglukozamina. Ovo vlakno je potpuno neprobavljivo a ima veliki kapacitet povezivanja sa masnim molekulama. L112 ne reagira sa ostalim hranjivim tvarima i šećerima iz hrane, a također ni sa alkoholom. Stoga ako pojedete neku jaču hranu poput odreska i popili ste ove tablete, a iza toga nešto crveno vina, mogli bi jače osjećati efekte alkohola zbog manjka masnože koja usporava apsorpciju alkohola.

Sastav

L112 iz Я -1,4-Polimera iz D-Glukozamina, i N-Acetil-D-Glukozamin, iz ljušture rakova. Celuloza biljna, Vitamin C, vinska kiselina, silicij dioksid, magnezij stearat

Kako se uzima Formoline 112 tablete?

Svaki dan uzmite po 2 tablete sa velikom čašom vode baš prije obroka, i to dva puta u jednom danu, ne više od toga.

Formoline L112 ne smiju uzimati

-> trudnice i dojilje
-> žene koje piju kontracepcijske pilule
-> osobe koje pate od crijevnih oboljenja, uzimaju lijekove za smanjenje crijevnih aktivnosti (kod iritabilnog crijeva) ikli pate od težih oblika zatvora
-> djeca ispod 3 godine
-> adolescenti sa zdravstvenim poteškoćama
-> vrlo stare osobe, iza 80 godina

Nuspojave

Poznate nuspojave su nadutost i zatvor, zbog toga se preporuča piti mnogo tekućine. Ukoliko jedete jako masnu hranu moguć je iako rijetko masni iscjedak iz rektuma. U nekim slučajevima, simptomi mogu uključivati: proljev, povraćanje, mučnina, osip kože, oticanje, svrbež, znojenje, trnci, drhtanje, vrtoglavica, glavobolja.
Kako se L112 veže za masnoće i onemogućava njihovu apsorpciju tijelo neće dobiti dovoljno vitamina topljivih u mastima. Zbot toga se preporuča barem jednom dnevno uzeti vitaminski preparat 4 sata nakon pijenja tablete. Isto vrijedi i za kontracepcijske pilule koje sadrže hormone i steroide kojima trebaju masnoće. NJih treba piti isto najmanje 4 sata prije ili poslije uzimanje tablete.

Gdje se može kupiti Formoline L112 tablete za mršavljenje?

Možete ih kupiti u ljekarnama u Njemačkoj ili naručiti sa nekim njemačkih web stranica.

Ukoliko ste koristili Formoline tablete za mršavljenje molimo vas da navedete svoja iskustva kako bi pomogli ostalim čitateljima da izaberu preparat za sebe.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.