☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Fentermin – Phentermine tablete za mravljenje

Phentermine tablete za mravljenje
Svjetski najpoznatiji amfetamin za mravljenje jest fentermin ili phentermine. Fentermin dovodi do pojaanog metabolizma, pojaanog troenja glukoze i poveanje tjelesne topline, vee lipolize i koritenja masti kao energenta. Najpoznatije svojstvo fentermina je da potiskuje osjeaj gladi i stvara osjeaj sitosti.

to je fentermine?

Fentermin spada u skupinu lijekova poznatih kao phentermin anorektici ili anoreksici. U svijetu je poznat kao jedno od najjaih sredstava za potiskivanje apetita jer poveava razinu katekolamina u mozgu. Taj lijek je dugo poznat u farmakologiji i u mnogim zemljama nije dozvoljen jer spada meu amfetamine.

phentermine formulaNaziv Phentermine ili fentermin je kemijski naziv, ali se koristi i kao generiki naziv za niz razliitih sredstava za potiskivanje apetita. Brendirani nazivi proizvoda koji sadre fentermine su Adipex-P, Fastin, Ionamin, Obenix, Obephen, Oby-Cap, Oby-Trim, Panshape M, Phentercot, Phentride, Pro-Fast HS, Pro-Fast SA, Pro-Fast SR, Teramine, i Zantryl.

Koristi se i kao kratkotrajno i dugotrajno sredstvo za mravljenje. Poznato je da zaustavlja apetit, a s time i smanjen unos hrane i kalorija u organizam. Poveana koliina katekolamina koja nastaje uzimanje fentermina blokira neke neurotransmitere pa mozak ne dobiva informaciju o gladi. Utjecaj se specifino odnosi na dopamin, epinefrin i norepinefrin.

Nuspojave Phentermine-a

Budui da je fentermin amfetamin, uzrokuje ovisnost i navikavanje. Istraivanja su pokazala da se nakon 12 tjedana uzimanja fentermina tijelo navikne i potrebno je poveati dozu da bi se dobio isti efekt. Zbog ostalih nuspojava fentermine se ne smije uzeti prije spavanja (jer uzrokuje nesanicu), takoer se ne bi smio uzimati prije vonje (jer moe uzrokovati zamagljen vid i vrtoglavicu).

Fentermin je amfetamin i ima iste nuspojave kao i svi ostali opasni amfetamini – teki poremeaji sna, munina, povraanje, proljev, isprekidan dah, osjeaj panike i nervoze, agresivno i nasilniko ponaanje, paranoja, teke depresije i sklonost suicidu. Dugorone posljedice mogu biti poremeaji rada bubrega i plua s smrtonosnim rezultatom, azne vrste oteenja mozga, psihiki problemi, pad tjelesnog imuniteta, oteenja jetre, srani i/ili modani udar.

Gdje se moe kupiti Phentermine?

Budui da je fentermin amfetamin, u mnogim zemljama to nije doputen lijek, to ukljuuje i Hrvatsku, a drugim zemljama je strogo kontroliran lijek i cijena je dosta visoka. Zbog toga ste vjerojatno zasipani sa spamovima o fenterminu i kako ga jednostavno moete nabaviti sa sumnjivih web stranica.

Postoje legitimne web stranice koje prodaju phentermine na internetu jer su bazirane u dravama gdje je ovaj lijek doputen.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.