☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Fazeolin kapsule za mravljenje

Fazeolin kapsule za mravljenje
Fazeolin kapsule za mravljenje umanjuju kalorije unesene u obliku kroba pa time uzrokuje da tijelo dobije manje eera i mora posegnuti prema masnim naslagama to dovodi do postepenog mravljenja.

Ovaj preparat za mravljenje iz Enciana sadri patentirani i originalni sastojak koji svojim djelovanje smanjuje razgradnju kroba na elementarne eere za 66 %, te samim time i unos kalorija. Fazeolin je idealno popiti prije obroka koji sadri kruh, krumpir, tijesto ili riu jer time efektivno neutraizirate velik dio kalorija unesenih u obliku kroba koji je prisutan u takvim prehrambenim proizvodima. Uzimanje ovih kapsula ne znai da smijete jesti vie tjestenine, nego jedite iste ili manje obroke, a Fazeolin e se pobrinuti za viak kalorija.

Hrana koja sadri krob u tijelu se razgrauje pomou enzima guterae alfa-amilaze na velik broj molekula glukoze, koja slui kao izvor energije. Ukoliko je zahtjev za energijom manji nego to smo unjeli hranom svaki suviak glukoze e se skladititi u obliku masnoa u masnom tkivu.

Aktivna tvar u ovim kapsulama je Phase 2 koji na prirodan nain blokira djelovanje enzima alfa amilaze te tako smanjuje razgradnju kroba za 66 %, a nerazgraeni krob netaknut prolazi kroz organizam. Na ovaj nain hranom se ne unosi suviak kalorija te ne dolazi do stvaranja naslaga masnog tkiva. Osim toga ovaj neutralizator kroba znaajno pojaava sposobnost organizma da tijekom tjelesne aktivnosti troi rezerve masti.

Kako se uzima Fazeolin kapsule za mravljenje?

Popiti 1 kapsulu 2 puta dnevno pola sata prije obroka sa velikom aom vode.

Fazeolin ne smiju uzimati

-> trudnice i dojilje
-> osobe koje pate od dijabetesa
-> osobe koje pate garavica ili imaju ir unutar probavnog sustava

Nuspojave Fazeolin kapsula

Akivna tvar Phase 2 je ekstenzivno istraivana i ustanovljena su neke mogue nuspojave direktno vezane uz ovu tvar: proljev, garavica, jaka nadutost i drhtavica (koja vjerojatno nastaje zbog smanjene apsorpcije eera). Napadi tjeskobe su rijetki oblik nuspojave.

Gdje se moe kupiti Fazeolin kapsule za mravljenje?

Moe se kupiti u ljekarnama

Ukoliko ste koristili ove kapsule svoja iskustva nam navedite ispod.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Jedan komentar

  1. Ovo izgleda zanimljivo. Moram provjeravati ovu stranicu malo ee.