☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Espresso green kapsule za mršavljenje

Espresso green kapsule za mršavljenje su vrlo efikasna pomoć pri mršavljenju jer direktno djeluje na debljinu. Svojim aktivnim sastojkom, ekstraktom zelene kave povećavaju sagorijevanje masti i smanjuju količinu masnog tkiva. Ovo je jedan od rijetkih ekstrakata zelene kave u obliku kapsula na našem tržištu, a sadrži 400 mg suhog standardiziranog ekstrakta zrna zelene kave s najmanje 45% klorogenične kiseline (HCA), glavnog aktivnog sastojka. Klinička istraživanja pokazala da su pacijenti, uz kontinuirano uzimanje ekstrakta zelene kave, izgubili i do 6 kg u razdoblju od dva mjeseca.

Jedno pitanje koje se mnogi pitaju kada uzimaju preparate za mršavljenje na bazi zelene kave je zašto obična kava nije dovoljna? I obilna kava sadrži kofein koji je poznat po utjecaju na povećanje i ubrzanje metaboličkih procesa koji mogu dovesti do sagorijevanja masnoća. Proces prženja kave nažalost uništava mnoge korisne sastojke koje se prirodno nalaze u zelenim zrnima kave, a posebno se to odnosi na tvar pod nazivom klorogenična kiselina. Njezina količina se smanjuje i do 70% kroz proces prženja. Smatra se da ekstrakt zelene kave, odnosno klorogenična kiselina, ograničava otpuštanje glukoze u cirkulaciju. Time se povećava sagorijevanje masti kao izvora energije te dolazi do posljedičnog gubitka masnog tkiva.

Espresso green kapsule za mršavljenjeEspresso green je prirodni biljni ekstrakt dekofeinizirane zelene kave čija je učinkovitost potvrđena kliničkim studijama. Espresso green značajno smanjuje tjelesnu težinu te povećava udio mišićnog tkiva u tijelu. To povoljno utječe na smanjenje indeksa tjelesne mase (BMI) te doprinosi pravilnom oblikovanju tijela.

Sastav

Jedna kapsula sadrži 400 mg suhog standardiziranog ekstrakta zelene kave (Coffea canephora robusta P.) s najmanje 45 % ukupne klorogenične kiseline (Svetol – zaštićeno ime tvrtke Naturex). Kutija sadrži 20 kapsula.

Kako se uzima Espresso green kapsule za mršavljenje?

Uzima se 1 kapsula na dan sa velikom čašom vode, uz glavni obrok. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Ove kapsule za mršavljenje ne smiju uzimati

  • trudnice i dojilje
  • osobe koje pate od dijabetesa
  • osobe koje pate od bolesti krvožilnog sustava
  • osobe koje uzimaju neke druge stimulanse

Gdje se može kupiti Espresso green kapsule za mršavljenje?

Proizvod se može isključivo kupiti u ljekarnama, cijena pojedinačnog paketa je 109 kuna, dok je dvomjesečni paket 199 kuna. Proizvođač je Dietpharm.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.