☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Encian Fast Blocker tablete za mravljenje

Encian Fast blocker tablete za mravljenje su tablete za vakanje. Idealna pomoc mravljenju nakon blagdanskih gozbi. Kau za njih da ubijaju glad. vakanje tableta jabunog octa prua snaan osjeaj sitosti, pa se posebice preporua osobama koje se teko brane napadima gladi. Pored toga, jabuni ocat povoljno djeluje kod osoba koje imaju problema s kolesterolom. Proizvodu je dodan inulin, voni oligosaharid, koji prua podrku zdravoj intestinalnoj flori.

Stara engleska izreka kae “One apple a day keeps doctor away.” ili u grubom prijevodu “Jedna jabuka dnevno dri lijenika podalje.”. Mnogi lijenici i nutricionisti se slau da bi barem jednu jabuku dnevno trebali jesti uoi veeg obroka ili nekoliko sati poslije. Jabuka se u elucu ponaa drugaije kad je sama, a drugaije ako se konzumira u kratkom roku prije ili odmah poslije objeda, odnosno kada se pomijea sa ostalim tvarima koje smo unijeli u organizam. Sastav jabuke je preteno voda, ak preko 90% u kojoj su otopljene razne tvari, a kroz eludac prolazi u roku dvadesetak minuta kada ju konzumirate samu, te se sve vrlo brzo apsorbira. Jedete li jabuku kao desert probavljat e se u elucu nekoliko sati, dok ne krene prema crijevima, a do tada e fermentirati i izgubiti svoja najbolja svojstva. Dakle ako ikako moetejedite jabuku natate, i nita poslije nje barem 20 minuta.

Encian Fast Blocker tablete za mravljenjeSirova jabuka u organizmu djeluje lunato jer “ispire” eludac, stvarajui ravnoteu kiselo lunate reakcije. S jabukama je lake izdrati dijetu jer sadre pektin, koji bubri i stvara osjeaj sitosti. Jedui jabuke, u organizam unosimo vodu, minerale, vitamine te vlaknaste tvari koje pomau regulaciji stolice, daju osjeaj sitosti i pojaavaju luenje mokrae. Dakako da je jabuni ocat kiseo, a ne lunat ali lijekovito djelovanje jabunog octa je odavno poznato.

Sastav tableta Fast blocker

Jabuni ocat s inulinom.
Jedna tableta sadri 250 mg jabunog octa i 550 mg inulina

Pakiranje sadri 42 tablete.

Kako se uzima Encian Fast Blocker?

Svaki put kada osjetite glad uzmete jednu tabletu i vaete ju. Dakle ne popiti ju kao uobiajene tablete za mravljenje nego ju vaete.
Prouite upute koje dobijete u pakovanju.

Svoja iskustva sa ovim tabletama nam navedite ispod.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

2 komentara

  1. Ve je i vrijeme da je netko neto konkretno napisao o ovome

  2. Mislim da je sasvim dovoljno izbjegavati slatkise – pogotovo ako ih neko jede previse, tipa cokoladu dvije dnevno