☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Encian Cellulite X kapsule za mravljenje i protiv celulita

Encian Cellulite X kapsule za mravljenje i protiv celulita
Uinak Cellulite X kapsula za mravljenje i protiv celulita je takav da smanjuju celulit, smanjuju unos kalorija iz hrane bogate ugljikohidratima (kruh, tjestenina, ria, krumpir, slatkii i kolai) te tako doprinose mravljenju, smanjuje skladitenje masnoa. Celulit je najvei estetski problem dananjice, a debljina zdravstveni problem. elite li smanjiti celulit te ujedno i smraviti preporuamo vam Cellulite X, biljni preparat koji sadri patentiranu substancu Pomactiv, dobivenu iz jabuke.

Velik dio problema danaenjg modernog i pretilog ovjeka je prehrana s visokim udjelom jednostavnih eera. U kombinaciji sa sjedilakim nainom ivota, sav viak eera se pretvara u masnou koja se pohranjuje u masnim stanicama, koje uslijed toga poveavaju svoj volumen. Dio tih masnih stanica nalazi se i ispod koe. Dok smo mlai i nae vezivno tkivo je jae tako da ne dozvoljava da se te masne naslage pomiu prema povrini koe, meutim tijekom vremena vezivno tkivo slabi te nije vie u mogunosti drati masne stanice koje dolaze blie povrini koe i postaju vidljive, a osim toga zbog poveanog volumena pritiu i okolne kapilare tako da slabi i cirkulacija, a time i opskrbu tkiva hranjivim tvarima i uklanjanje tetnih. Na taj nain dolazi do zaaranog kruga jer da bi se masne stanice smanjile treba iz njih odvesti masnoe i toksine, a to nije mogue ako izmeu njih ne kola krv, a njihov rast sprijeava protok krvi izmeu njih.

Kako bi se sprijeilo poveanje masnih stanica potrebno je smanjiti i pohranjivanje vika eera u masnou u tome efikasnu ulogu ima Pomactiv, tvar iz jabuke. Encianov preparat Cellulite X sadri 30 mg Pomactiva koji zbog smanjene apsorpcije eera smanjuje i skladitenje masnoe te poveanje volumena masnih stanica, to u konanici uzrokuje smanjenje celulita i mravljenje. PomActiv je u stvari 70% elaginska kiselina koja je najvie prisutna u jabukama i naru i sve je ea u primjeni u anticelulitnim tretmanima i sredstvima za mravljenje. Moe se nai i u drugom vou poput kupina, malina, jagoda, brusnica, oraha… Ostatak PomActiva su ostali biljni flavonoidi i antioksidanti.

Kako se uzima Encian Cellulite X kapsule za mravljenje i protiv celulita?

1 kapsulu dnevno sa velikom aom vode, prije ruka

Gdje se moe kupiti Encian Cellulite X kapsule za mravljenje i protiv celulita?

Moete ih kupiti u nekim ljekarnama ili ih moete naruiti sa interneta. Cijena jedne kutije je oko 40 kuna, a sadri 15 kapsula.

Ukoliko ste ve koristili ove kapsule molimo vas da navedete svoja iskustva sa ovim preparatom. Vaa isksutva su cijenjena i mogu pomoi drugim itateljima da se odlue koji proizvod ele koristiti.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.