☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Encian Cactus Diet tablete za mršavljenje

Cactus diet tablete omogućavaju da se masnoće koje unesete hranom izluče iz vašeg tijela, a s time smanjujete kalorijsku vrijednost hrane koje ste pojeli i efikasno mršavite. Tablete su bazirane na kaktusu Opuntia ficus indica i djeluju na isti način kao i druge tablete koje koriste aktivnu tvar NeOpuntia.

Tablete za mršavljenje na bazi ovog kaktusa su hit u svijetu i sve više se koriste i raznim oblicima. Cactus diet tablete se prodaju u više od 30 država i to vrlo uspješno jer očito daju rezultat.

Kako djeluju Cactus diet tablete?

Hrana koju unosimo uvijek sadrži masnoće. Te masnoće u želucu budu ili na površini svega ili suspendirane kao emulzija. Aktivna tvar iz ovih tableta se veže na te masnoće i efektivno onemogućava našim enzimima da počnu razgradnju masnoća a također sprječava da se masnoće apsorbiraju kroz stjenku crijeva.

Cactus Diet sastoji se od dvije vrste vlakana Neopuntia (NeOfiberTM i NeOmicalTM ) koja djeluju u 2 koraka. Prvo se hidrofobnom interakcijom masnoće vežu za vlakna a zatim se oko takvog kompleksa stvara tekući gel koji stabilizira cijeli kompleks i čini ga otpornim na promjenu pH vrijednosti probavnog sustava. Na ovaj način masnoće se prirodnim putem eliminiraju iz tijela.

Ako ne možemo apsorbirati pojedene masnoće, to je kao da ih nismo niti jeli, odnosno od tih masnoća nećemo dobiti kalorije i tijelo mora početi trošiti zalihe.

Drugi Vam preporučaju:
Hoodia tablete za mršavljenje
Lipostop kapsule za mršavljenje

Kako se uzima Cactus diet tablete?

Encian Cactus Diet tablete za mršavljenjeNajbolje ih je uzeti odmah 1 tabletu nakon obroka kako bi vlakna u sastavu direktno došla u kontakt s masnoćama koja nakon obroka plutaju na vrhu želuca, što pojačava i djelotvornost preparata.

Nuspojave Cactus diet tableta

Aktivna tvar NeOpuntia uglavnom je poznata kao sigurna tvar. Eventualno je moguća nadutost i neugoda u crijevima ako inače imate osjetljivije crijevo ili iritabilno crijevo. Ukoliko vaša hrana sadrži veliku količinu masnoća moguće su pojave poput masne stolice i iscjetka te se zbog toga preporuča da smanjite masnoće bez obzira na ove tablete.

Cactus diet tablete nisu namijenjene da bi vas štitile od masnoća koje unesete pa da se možete prejedati u čevapima, špeku, čvarcima i sličnim sastojcima koji sadrže veliku količinu masnoća jer će ta masnoća morati izaći van. Ove tablete su pomoć kod smanjivanja apsorpcije masnoća kod zdrave prehrane.

Gdje se mogu kupiti Encian Cactus Diet tablete za mršavljenje?

Možete ih kupiti u ljekarnama, trgovinama specijaliziranim za prodaju kozmetičkih preparata i dodatka prehrani i mogu se naručiti sa interneta. Cijena je oko 40 kuna. Cijena Cactus Diet tableta za mršavljenje može varirati ovisno o mjestu gdje ih kupujete.

Svoja iskustva sa Encian Cactus Diet tabletama za mršavljenje nam navedite ispod.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.