☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Ella S čaj za mršavljenje

Ella S čaj za mršavljenje
Ella S čaj za mršavljenje daje mogućnost da smršavite 3-5 kg mjesečno. Osim toga, on ujedno regulira probavu, smanjuje masnoću, šećer i trigliceride u krvi. Također uspješno regulira krvni tlak. Smanjivanje težine korištenjem ovog čaja uz pravilnu prehranu i tjelesnu aktivnost ide polako, bez naglih skokova, a zbog toga je i malo vjerojatno da će se išta vratiti nazad.
Moderni način života nas je zatrpao mnogim sintetskim proizvodima sumnjive kvalitete i biljkama koje su genetski i kemijski manipulirane kako bi dale veći prinos, a s time gotovo uvijek gube svoje nutritivne i farmakološke vrijednosti. Zbog toga sve više ljudi poseže za preparatima koji su kreirani potpuno prirodno bez korištenja raznih kemijskih sredstava.

Sastav

solidaginis herba, spiraeae herba, menthae piperitae folium, betulae folium, lini semen, frangulae cortex

Pozitivne rezultate ovog čaja možete očekivati zbog pažljivo biranih prirodnih sastojaka.
Zlatica (Solidago virgaurea), snažno potiče ubrzanje metabolizma, djelujući tako na složene biokemijske procese u našem organizmu. Pomaže čišćenju organizma i kod teškoća s mokrenjem. Već u prvim danima uzimanja Ella S čaja doživjet ćete znojenje i obračun sa štetnim masnoćama. Zlatica je izvanredan prirodni lijek protiv upale bubrega, probavnih tegoba, reume i upale zglobova. Djelovanje te biljke u mješavini ovog čaja ipak je izravno usmjereno na proces mršavljenja.
Breze (Betula alba) koja je također prisutna u ovom čaju će i svojim djelovanjem doprinijeti mršavljenju. Brezini usitnjeni listovi pospješuju izlučivanje mokraće i to u količini čak do šest puta većoj od prosjeka. Osim smanjenja kilograma, taj učinak posebno će blagonaklono osjetiti i svi koji pate od upale bubrega ili mokraćnog mjehura. Nemojte zaboraviti piti dosta tekućine uz ovaj čaj jer će vam trebati.
Krkavina (Frangula alnus) je u zapadnoj medicini poznata u liječenju bolesti metabolizma i od davnina u širokoj primjeni kao prirodan način čišćenja krvi. Danas se često primjenjuje jer odlično regulira probavu i smanjuje osjećaj gladi.
Paprena metvica (Mentha piperita)je biljka o čijoj ljekovitosti dokaze nalazimo od daleke prošlosti do danas. Menta je dobro poznata biljka i nalazi se u mnogi drugim proizvodima što uključuje i neke novije proizvode za mršavljenje. Pokazalo se da je najbolja upravo kad se konzumira u obliku čaja. Menta jača organizam i vraća snagu svim organima, što je iznimno važan doprinos u trenutku kad se tijelo nastoji riješiti masnih naslaga i viška kilograma.
Surućica (Filipendula ulmaria) je biljka koju zbog ljekovitih karakteristika (salicilna kiselina) često zovu i „biljnim aspirinom“. U njezinom sastavu prisutni salicilati čine tu biljku jednom od korisnijih u borbi s viškom kilograma. Pogotovo se pokazala učinkovitom u slučaju gojaznosti, a olakšava i probleme gornjeg dijela probavnog sustava, posebno one vezano uz nadimanje i pojačano lučenje želučane kiseline. No u ovom čaju je ova biljka prisutna zbog djelovanja na celulit jer potiče prokrvljenost adipoznih stanica i napada najtvrdokornije naslage masnoća.
Gubitak 5-10 % tjelesne težine na bilo koji način može vam omogućiti:
* smanjenje rizika od prerane smrti za 20 %
* sniženje krvnog tlaka za više od 10 mjernih jedinica
* sniženje razine povišenog šećera ( glukoza ) u krvi za 50 %
* sniženje povišenih masnoća (kolesterola ) u krvi za 30 %

Kako se uzima Ella S čaj za mršavljenje?

Jedna jušna žlica čaja se prelije litrom vruće vode, ostavi stajati u prekrivenoj posudi 10 minuta, a zatim se procijedi i pije proizvoljno tijekom dana. Kako bi čaj bio učinkovit potrebno je piti barem 1 litru dnevno ravnomjerno raspoređeno kroz dan.

Gdje se može kupiti Ella S čaj za mršavljenje?

Možete ga kupiti u nekim biljnim ljekarnama i na internetu (na službenoj stranici proizvođača). Cijena je oko 140 kuna za kutiju od 100g.
Napomena: Svaki preparat za mršavljenje se preporuča kombinirati zajedno sa pravilnom i zdravom prehranom te redovitom tjelesnom aktivnošću kako bi osigurali da se u tijelu kreira energetski deficit koji bi doveo do potrošnje masnih zaliha.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.