☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Dr Colić Lipoblock Ocean A60 tablete za mršavljenje

Dr Colić Lipoblock Ocean tablete za mršavljenje
Dr Colić Lipoblock Ocean tablete za mršavljenje su novi preparat za borbu protiv prekomjernih kilograma kolekcije Dr Colić Therapy koji je ispunio zahtjev klinički dokazanog djelovanja i sigurnosti.
Lipoblock Ocean tablete sadrže ekstrakt smeđih algi (Ascophillum nodosum), ID-alG koji je razvijan uz snažnu znanstvenu podršku francuskog instituta Bio Serae. Klinička studija, rađena na ženama koje pate od pretjerane pretilosti, dokazala je da ID-alG smanjuje unos kalorija putem ograničene apsorpcije ugljikohidrata i masnoća. Uzimanjem tablete prije obroka, dva puta dnevno, dolazi do gubitka težine i prihvatljivog smanjivanja masnih naslaga na mjestima na tijelu gdje su te tvrdokorna naslage najizraženije.

ID-alG je aktivna tvar u ovim tabletama a djeluje na način da djelomično blokira djelovanje nekih prehrambenih enzima u našem probavnom sustavu koji su zaslužni za probavljanje masnoća i šećera. Ukoliko te tvari nisu razgrađene, tijelo ih ne može apsorbirati pri čemu ne dolazi po povećanog unosa kalorija koji se inače događa u tijelu kada obilno jedete. ID-ALG aktivni sastojak tableta LIPOBLOCK OCEAN blokira lipazu i alfa amilazu, hidrolitičke enzime koji blokirani nisu u mogućnosti razgraditi unesene masnoće i ugljikohidrate, što dovodi do njihovog jednostavnog izbacivanja iz tijela.
ID-alG je nominiran sa pet drugih aktivnih sastojaka za titulu „Health Ingredients 2010.“ na europskom sajmu prirodnih namirnica u Madridu, što je potvrda njegovog prirodnog porekla i sigurnosti Lipoblock Ocean kao finalnog proizvoda.

Potrebno je uzeti jednu tabletu sa čašom vode prije obroka, dva puta dnevno.

Nuspojave

Studija je pokazala da 100% izgubljenih kilograma potiče od masnog tkiva i da je terapija tokom dva mjeseca bila sigurna za zdršavlje i funkciju jetre pacijenata.
Cijena jedne kutije je ovisna gdje naručujete, pogledajte ovdje (za područje Srbije). Kutija Dr Colić Lipoblock Ocean A60 sadrži 60 tableta što je količina dovoljna za 1 mjesec korištenja.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.