☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Dr Coli Appetite Suppression kapsule za mravljenje

Dr Coli Appetite Suppression
Dr Coli Appetite Suppression kapsule za mravljenje su suvremeno rjeenje vodeeg svjetskog centra za potekoe reguliranja teine nizozemskog instituta Stepan Lipid Nutrition. Dr Coli Appetite Suppression djeluje na nain da se aktiviraju tvari koji mozgu daju informaciju da je eludac pun i da ste se dobro najeli zahvaljujui svom kljunom sastojku PinnoThin. Preko refleksa povratne sprege eludac-centar za glad u mozgu, omoguava da smanjite obroke koje jedete, to daje eljeni rezultat i dovodi do efikasnog smanjenja prekomjernih kilograma.

Pinnothin je aktivni sastojak Appetite suppression dobijen iz pinjola iarki. PinnoThin je 100% prirodni proizvod, temelji se na pinjola ulju iz iarki Korejskog bora (Pinus koraiensis) koje sadre vie od 92% Pinolenik poli-i mononezasienih masnih kiselina. To je dugolanana omega-6 masna kiselina. Korejski pinjoli sadre 40 puta vie Pinolenik kiseline nego oraii pitomog bora (Pinus pinea). PinnoThin stimulira oslobaanje hormona gladi, suzbija CCK (cholecystokinin) i poveava izdavanje GLP1 (glukagona kao peptid), koji pomae u probavljanju masnoa, i pritom alje informaciju o sitosti u mozak i pomae da se jede daleko manje.

Pinolenik kiselina je najzdraviji tip masne kiseline sa antioksidativnim delovanjem. Donosi dvostruku korist za organizam, poboljava koliinu dobrog kolesterola, a sputa razinu loeg povezanog sa pretilou i mnogim drugim zdravstvenim tegobama, a sve to paralelno se postie sa potiskivanjem apetita.

Nova tehnologija proizvodnje, likaps forma je obezbedila makismalnu stabilnost i brzu resorpciju sadraja. Likapsula Dr Coli Appetite Suppression uzeta prije ili uz obrok, ili kad se oseti glad, moe potisnuti apetit za 60%, umanjuje osjeaj gladi i daje produen oseaj sitosti nakon jela, spreava kasniju elju i potrebu za nadoknadom kalorija konzumiranjem namirnica poslije obroka, meuobroka ili grickalica. Daje antioksidativno osvjeenje za tijelo.

Kako se uzimaju Dr Coli Appetite Suppression kapsule?

Kapsule se uzimaju kada se oseti glad ili pola sata pre jela, redovnom upotrebom glad se smanjuje i potreba za korienjem kapsula. Ne vie od 3 dnevno.

Nuspojave

Tvar Pinnothin iz Dr Coli Appetite Suppression je viestruko kliniki ispitana na sigurnost (jer se koristi u brojnim drugim preparatima za mravljenje koji su svi testirani), te ima GRAS odobrenje za sigurnu upotrebu, Generally Recognized As Safe (U.S. Food and Drug Administration), i dobitnik je najprestinijih svjetskih nagrada i priznanja za najzdraviji, najprirodniji, inovativan i savremen pristup reguliranju teine.
Za sada nema poznatih nuspojava koje se direktno povezuju sa Pinnothin aktivnom tvari.

Cijena jednog paketa koji sadri 30 kapsula je oko 1800 dinara, ovisno gdje naruujete, a moete ih naruiti i ovdje (za podruje Srbije)

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.