☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Diet plus kilogrami minus kapsule za mršavljenje

Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima koji se nalaze u Diet plus kilogrami minus kapsulama, ovaj preparat pomaže organizmu da izdrži osjećaj gladi i smanjuje potrebu za hranom između glavnih obroka tako da više ne morate poseati za slatkim i čokoladicama prije ručka ili večere. Pored toga utječu na povisivanje razine metabolizma što dovodi do povećane potrošnje masnih zaliha i smanjenje kilograma.

Sastav

Krom pikolinat, ekstrakt acai bobica, ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt Garcinia cambogia, kitosan, kofein, jabučni ocat, ekstrakt alge kelp, grejp, papaja

Krom je sastavni dio mehanizma koji regulira rad inzulina koji je opet odgovora za regulaciju šećera u krvi.

Chitosan je prirodna balastna tvar od vlakna hitina, točnije kompleksnog polisaharida koji se prirodno nalazi u kosturima školjkaša kao što su rakovi i školjke. Chitosan ima sposobnost vezivanja molekula masti na sebe prije nego one stignu u metabolički proces. Rastopa se u kiseloj okolini želuca te tako razvije gel koji funkcionira kao klopka za masti. Mast pretvori se u masne kuglice koje su prevelike da bi se u probavnom sustavu razgradile. Zbog toga se neprobavljene izluče iz tijela kao otpad. Kemijski gledano Chitosan je netopljiv i neprobavljiv u ljudskom organizmu zato i nema nikakve kalorične vrijednosti.

Diet plus kilogrami minus kapsule za mršavljenjeKelp je vrsta velike smeđe morske alge koja živi u toplim morima, iz roda Laminaria. Osušene alge koriste se kao dodatak jelima pa i kao povrće. Služi kao izvor joda, osobito na Dalekom istoku (Japan, Kina). Jedan je od najboljih prirodnih izvora joda, a sadrži i mnoge fitonutriente, vitamine (A, C, E) te minerale (jod, kalcij, željezo, cink). Jod je mineral prijeko potreban za nesmetan rad štitnjače, koja je odgovorna za rast, energiju i normalan metabolizam. Kako štitnjača može utjecati na metabolizam i potrošnju masnoća, dodatkom joda može doći do pojačanog trošenja masnoća.

Grejp može blokirati enzime koji su zaduženi sa pohranu masnoća i ugljikohidrata, te ubrzati način na koji tijelo sagorijeva masnoće, što rezultira mršavljenjem.
Papaja je voće koje sadrži niz važnih enzima vitalnih za naš organizam. Pokazalo se da meso papaje pomaže u smanjenju upala i poboljšava zacjeljivanje opeklina.

Zeleni čaj jedan je od najcjenjenijih i najpopularnijih napitaka na svim kontinentima poznato je da pospješuje probavu, djeluje na razgradnju masnoća i čisti od toksina. Zeleni čaj ima visok udjel vitamina C i E, sadrži minerale, i zbog antioksidansa koristi se i za usporavanje procesa starenje kože. Zato je sve češće sastavni dio kozmetičkih preparata.
Garsinija blokira enzim koji sudjeluje kod nastanka masti iz ugljikohidrata a također utjeće na proizvodnju seratonina tako da eliminira osjećaj gladi a povećava potrebu za vodom.

Acai bobice sadrže 40% prehrambenih vlakana, te su prepune raznih antioksidanata i zbog toga pomažu smanjiti apetit na prirodan način, te smanjiti količinu pojedene hrane u roku od nekoliko dana nakon početka konzumacije. Zbog svoje sposobnosti da kontrolira razinu šećera u krvi, konzumenti mogu osjetiti stalni porast razine energije bez opasnosti od naglog pada šećera ili promjena u razini energije.

“Redovita konzumacija umjerenih količina jabučnog octa pomaže otopiti masnoće u vašem tijelu jer sadrži prirodne kiseline koje razgrade i doslovno isperu sve otrove i neprobavljenu hranu iz vaših crijeva”, riječi su to poznate američke trenerice i nutricionistice holivudskih zvijezda Natashe Kufa.

Kako se uzimaju kapsule Diet plus kilogrami minus?

Uzmite 1 kapsulu pola sata prije glavnog obroka sa velikom čašom vode. Za vrijeme korištenja ovih kapsula preporuča se uzimanje više vode tokom dana.

Gdje se može kupiti Diet plus kilogrami minus kapsule za mršavljenje?

Može se ih se kupiti u brojnim apotekama te se mogu naručiti putem interneta.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.