☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

DecaSlim tablete za mravljenje

DecaSlim tablete za mravljenje
Promotivna reenica za ove tablete glasi: “Decaslim tablete za mravljenje omoguavaju da topite 400% vie masnoa od dijeta i vjebanja!” Ova reenica dobro zvui, zar ne?. Ideja iza ovog dijetalnog proizvoda je da nae tijelo treba niz tvari koje se dobivaju iz takozvanih “super namirnica”.

Super namirnice ili super hrana su prehrambeni proizvodi koji sadre mnogo vie dobrih i korisnih tvari od onih koje bi nam mogle natetiti. Primjeri takve hrane su brokula, oraasti plodovi, borovnica, crno groe, zob, enjak, narane, soja, pinat, paradajz, tikvice, grah, puretina, losos, zeleni aj. Nekoliko istraivanja je pokazalo da kada bi 30 dana jeli i kuhali samo obroke koji se sastoje od meusobnih kombinacija tih super namirnica tijelo bi dobilo tono ono to treba i poelo bi odbacivati vikove masnoa i toksina iz tijela. Sve vrste hrane koje se nazivaju super hranom su bogate vlaknima, antioksidansima i drugim tvarima koje trebaju naem tijelu a ne unosimo ih dovoljno. Iste te namirnice imaju vrlo malo tvari koje nae tijelo prepoznaje kao otpad i neiskoristive tako da u krv ulazi puno manje toksinih tvari od uobiajene ishrane.
Tijelo treba i ugljikohidrate i masnoe da bi radilo, ali ih treba u posebnom obliku a ne onako kako smo navikli ih unositi. Zbog tih razloga ljudsko tijelo bolje prihvaa masnoe iz izvora bogatih nezasienim masnim kiselinama kao riba i maslinovo ulje i ugljikohidrate iz oraastih proizvoda i voa od masnoa koje dobivamo iz piletine prene u ulju i svinjetina ili ugljikohidrata iz tjestenina i krafni.

No kada bolje pogledate mi jedemo lou hranu jer je ona jeftina i pristupana. Ako kupujete samo super hranu, shvatiti ete jako brzo da vei dio vae plae odlazi samo na hranu.

Zaetnik ovih tableta je pokuao jesti ovakvu hranu i brzo shvatio da si ju ne moe priutiti u koliinama koje su dovoljne da se normalno najede i zato je pokuao nai neko drugo rjeenje. Radei u jednoj od najveih nutraceautikalnih kompanija (farmaceutska kompanija koja bavi dijetalnim i kozmetikim preparatima) zatraio je da u laboratorijima pokuaju smisliti kako iz tih super namirnica izvui sve kljune i korisne tvari i staviti ih u tabletu. Kada su to uspjeli nastao je DecaSlim.

Aktivni sastojci u DecaSlimu su:

-> Zeleni aj
-> Ulje afrana (Carthamus tinctorius L., Tonalin) koje sadri CLA (konjugiranu linoleinsku kiselinu).
-> Hranidbena vlakna (ViscoFiber) koje nisu probavljiva i zadravaju vodu to daje osjeaj punine pa manje jedete, i pospjeuje probavu jer stolica lake ide van
-> Pterostilben iz borovnice (VitaBlue) antioksidans koji daje plavu boju borovnici, po svojstvima vrlo slian resveratolu koji se nalazi u tamnom grou.
-> BroccoPlus – patentirani proizvod koji je zamiljen da vam istovremeno daje dva vrlo vana sastojka iz brokule – glukosinolat (koji pomae jetri u preradi toksina) i sumporafan (koji usporava probavljanje ugljikohidrata i koristi se kao baktericid koji ubija Helicobacter pylori)
-> Lutein iz pinata
-> Laneno ulje
-> Likopenski kompleks iz paradajza
-> Alicin iz enjaka
-> Resveratol iz tamnog groa

Koliina ovih tvari i njihovi meusobni odnosi nisu poznati. Dosadanjim koritenjem se pokazalo da ovaj proizvod ima efekte kod 98% ljudi koji su ga uzimali, prema tvrdnjama proizvoaa.

Detaljnijim istraivanjem se vide neke negativne stvari oko ovih tableta.
-> Nema javno dostupnih klinikih studija koje bi dokazale tvrdnje oko ovih tableta
-> Nema iskustava korisnika koje moete proitati jer ono to se moa pronai na e-bayu i sli nim prodajnim stranicamaje sve napisala jedna osoba koja to pie i za ostale tablete na e-bayu
-> Pria sa superhranom je odavno isfurana i koristi se kod velikog broja marketinkih akcija, to ne umanjuje njihovu vrijednost, ali …
-> Nema podataka koliko ima kojeg sastojka.

Nuspojave DecaSlima

-> Nije poznata niti jedna nuspojava direktno povezana s ovim tabletama ali zna se da sadri dosta kofeina iz zelenog aja pa su mogue – nesanica, nervoza, nemir i povien tlak. Ostale nuspojave bi mogle biti kao i kod Orovo tableta.

Gdje se mogu kupiti DecaSlim tablete?

Mogu se naruiti na internetu.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.