☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Das gesunde Plus Appetit Control kapsule za mršavljenje

Appetit Control kapsule za mršavljenje iz DM-a
Appetit Control kapsule za mršavljenje iz DM-a su vrlo efikasno sredstvo za kontrolu vašeg apetita. Ukoliko vam je namjera smršaviti a ne možete prestati jesti onda vam ove kapsule iz prodajnog asortimana Drogeriemarkta mogu pomoći.

Aktivne tvari pinothin kiselina iz bora, te ekstrakt biljke Konjac pomažu vam smanjiti apetit i pružaju dugotrajan osjećaj sitosti. Ulje bora je prirodni blokator apetit koji ulaskom u želudac daje signal mozgu da ste siti, tako da efektivno mnogo manje jedete. Ekstrakt biljke konjac sadrži aktivnu tvar glukomannan koja je golemo vlakno koje ima sposobnost vezati vodu i povećati višestruko svoj volumen pa kao efekt mislite da ste siti. Također pomažu čišćenju probavnog trakta jer zadržavaju više vode nego što bi se tamo inače nalazilo.

Kako se uzima Appetit Control kapsule za mršavljenje?

Jedanput dnevno 30-60min. Prije ručka popiti 3 kapsule sa velikom čašom vode. (prema uputama na pakiranju)

Gdje se mogu kupiti Das gesunde Plus Appetit Control kapsule za mršavljenje?

Možete ih kupiti u svim DM trgovinama. Kako je to proizvod iz DM prodajnog programa ne vjerujemo da se ove kapsule mogu pronaći negdje drugdje.
Postoje pakiranja sa 45 i 60 kapsula. Cijena je oko 5 eura, no to je najbolje provjeriti u prodavaonici.
Ukoliko ste isprobali ove kapsule molimo vas da vaša iskustva navedete ispod. Vaša iskustva mogu pomoći našim čitaocima da izaberu proizvod koji im odgovara.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.