☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Citruslim kapsule za mravljenje

Citruslim kapsule za mravljenje su u potpunosti prirodan proizvod koji dokazano utjee na smanjenje tjelesne teine, pospjeuje topljenje tvrdokornih masnih naslaga, pomae u borbi protiv celulita i podie tjelesnu energiju. Bez neeljenih posljedica doite do vitkog struka i bokova kakve ste oduvijek htjeli.

Citruslim kliniki dokazano donosi realne rezultata

* iznimno brzo topi masnoe (Fat Burner)
* utjee na otapanje suvika tjelesnih masnoa
* pomae u skidanju kilograma
* pomae kod postizanja vitkijeg struka, bokova i trbuha
* nema nuspojava
* 100% prirodni pripravak

Citruslim kapsule za mravljenje

Sastav Cutruslim kapsula za mravljenje

ekstrakt agruma (narana, crvena narana, grejp) uzgojenih u kontroliranom Mediteranskom okruenju, guarana, Aktivna tvar u ovim kapsulama je Sinetrol, koja dolazi iz ekstrakta agruma. Sinetrol je patentirani sastojak koji je istraivan godinama u klinikim istraivanjama dr. Constantina Dallasa. Sinetrol dokazano ubrzava izgaranje masti, tako da je est sastojak profesionalnih dodataka prehrani koje koriste body-builderi (fat burneri). Klinike studije za Sinetrol pokazale su smanjenje tjelesne teine do 3 kg i masnog tkiva za vie od 5% u samo 4 tjedana!

Dodatna istraivanja su dokazala da interakcija citrusa i guarane pospjeuje smanjivanje suvinih tjelesnih masnoa i potie smanjenje prekomjerne tjelesne teine. Sadraj prirodnog kofeina iz guarane u preporuenoj dnevnoj koliini je priblino jednak sadraju kofeina u polovini alice kave.

Ove kapsule su namjenjene enama iji je indeks tjelesne teine izmeu 27 i 30 i pomae im da postignu dobar BMI izmeu 20 i 25.

Kako se uzima Citruslim kapusle?

Nuspojave Citruslim kapsula

Klinika istraivanja nisu pokazala nikakve nuspojave aktivne tvari Sinetrola.

Gdje se mogu kupiti Citruslim kapsule za mravljenje?

Moete ih kupiti u ljekarnama u Sloveniji, ili naruiti sa interneta. Cijena se kree oko 14 Eura a boica sadri 60 kapsula.

Ukoliko ste koristili ove tablete napiite na svoja iskustva ovdje nie.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.