☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Cefamadar tablete za mršavljenje

Cefamadar tablete za mršavljenje
Cefamadar tablete za mršavljenje su njemački homeopatski pripravak koji kao glavni sastojak ima homeopatski lijek madar. Madar se radi od kore korijena biljke Calotropis gigantea. Svojim djelovanjem regulira energetsku ravnotežu i utječe na smanjenje osjećaja gladi. Nije namijenjen kao sredstvo za brzo mršavljenje nego kao pomagalo za postupno i zdravo mršavljenje.

Tablete djeluju na centar za apetit u mozgu. Prema studijama na 870 osoba koje su provođene u Njemačkoj u trajanju od 6 mjeseci, 98% osoba je izgubilo oko 30% od ukupne težine.

Sastav
1 tableta sadrži 250 mg Madar otopljeno u D4, laktozu, magnezij stearat

Kako se uzimaju Cefamadar tablete za mršavljenje?
Uzimaju se po jedna tableta na dan sa čašom vode prije nekog većeg obroka. Maksimalno se smiju uzeti tri tablete dnevno.

Tko ne bi trebao koristiti Cefamadar?
-osobe preosjetljive na bilo koju komponentu proizvoda
– djeca
– trudnice i dojilje (iako na nekim stranicama stoji da ne postoji ograničenje tijekom trudnoće i dojenja, nismo uspjeli pronaći studije koje to dokazuju)

Ukoliko uzimate bilo kakve druge lijekove za kronične bolesti ili stimulanse, prije uzimanja ovog preparata obratite se liječniku.

Nuspojave Cefamadar tableta za mršavljenje nisu poznate (iako neke osobe tvrde da osjete jače lupanje srca nakon uzimanja tableta), no ako primijetite bilo kakve neuobičajene pojave nakon uzimanja ovih tablete obratite se liječniku.

Proizvođač je Cefak.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.