☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Capsiplex tablete za mršavljenje

Capsiplex tablete za mršavljenje
Capsiplex tablete za mršavljenje su posebno poznate jer ih koriste razni celebrityi širom svijeta. Nakon što se navodno saznalo da slavne osobe poput Brad Pitta, Britney Spears, Nicola McLean, Jennifer Lopez i mnogi drugi to koriste, o ovim tabletama za mršavljenje se pisalo po mnogim poznatim novinama poput Daily Maila, Daily Express, The Sun, Now i Star. To je dovelo da se prva količina potpuno rasprodala u 3 dana! Ukoliko tražite tablete za mršavljenje koje navodno koristi Brad Pitt, Britney Spears, Nicola McLean, Jennifer Lopez, onda ste na pravom mjestu.

Što je Capsiplex?

Naziv dolazi iz složenice Capsicum Complex = Capsiplex. Capsicum je u stvari naziv za ljute crvene papričice koje sadrže spojeve pod nazivom Capsaicinoidi. Ti spojevi su inače zaslužni za ljutinu i onu vrućinu koju osjetite kada pojedete ljute paprike. Ta ljutina je prirodni mehanizam koje su biljke paprike stvorile kako životinje ne bi jele te plodove, no tko bi rekao da će jednom baš to što je stvoreno da se ne bi jelo kasnije biti jako korisno?

Ekstrakt iz ljutih papričica u pravim dozama može smanjiti apetit, ubrzati metabolizam, dodatno trošiti kalorije i samim time smanjiti tjelesnu težinu i salo.

Ove iste tablete možete pronaći i pod nazivima Capsimax i Capsiplus. Ako pronađete tablete pod nazivom Capsipure, to nije isti proizvod iako koristi gotovo isti marketing.

Kako se uzima Capsiplex?

Capsiplex tablete za mršavljenjeKada bi željeli na prirodan način, bez tableta, uzimati Capsaicinoide, to bi značilo da trebate jesti nekoliko desetaka grama ljutih papričica svaki dan, kroz nekoliko tjedana. To baš i ne bi išlo jer jednostavno ne bi izdržali i moglo bi biti opasno po vaše zdravlje.

Onda su se sjetili napraviti koncentrat ljutih paprika, ali to je toliko jako da su ljudi znali imati napadaje i lupanje srca od ljutine koja se oslobodi u želucu.

Tablete Capsiplex su konstruirane da zaobiđu te loše strane: ljutina u ustima i posljedice za želudac. Tableta je obložena slojem koji ne dopušta otapanje u želučanoj kiselini pa ne dolazi do oslobađanja Capsaicinoida u želucu. Opna na tableti se otapa tek kada dođe u crijevo gdje je PH vrijednost mnogo viša i tamo se oslobaša ekstrakt iz tablete koji onda prelazi u krv i daje svoje pozitivne efekte.

Tableta sadrži ekstrakt ljute papričice, kofein, piperin (ekstrakt crnog papra) i niacin

Kako djeluje Capsiplex?

Capsaicinoidi podižu razinu metabolizma što dovodi po povećane potrošnje kalorija. To dobivate već i od samih tableta, no samo po sebi to neće biti dovoljno. Najveće efekte su doživjele osobe koje su aktivno vježbale uz uzimanje ovih tableta za mršavljenje. Potrošnja kalorija je bila mnogo veća sa ovim tabletama za vrijeme vježbanja nego bez tableta. Kliničke studije na Sveučilištu Oklahoma su pokazale da uzimanjem ovih tablete za mršavljenje možete sagorjeti 12 puta više kalorija nego da ste uzimali placebo (znači ništa). Dakle, s ovim tabletama za mršavljenje možete potrošiti 278 kalorija više nego prije za vrijeme iste vježbe.

Koliko je 278 kalorija?

 • 1 sat i 20 minuta hodanja
 • 25 minuta jogginga
 • 1 manji burger
 • 1 kriška pizze
 • 45 minuta vožnje biciklom

Nuspojave Capsiplexa

Budući da je tableta obložena slojem koji se teško otapa, sadržaj tablete se oslobađa tek u crijevima i oslobađa se polako pa ne bi smjeli imati nikakve posljedice. I sami znate da ako jedete ljuto, to vas muči dok je u želucu, a vrlo rijetko kada ode dalje. No ako inače imate bilo kakvih problema sa crijevima poput česte nadutosti, čira na crijevima ili bilo kojih drugih tegoba molimo da se posavjetujete sa liječnikom prije uzimanja ovih tableta.

Capsiplex se ne smije uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Također se ne smije uzimati ako pijete bilo kakve lijekove za kardiovaskularne poteškoće ili ako imate dijabetes. naime Capsiplex može utjecati na razinu glukoze pa može doći do neželjenih efekata koje kolidiraju sa djelovanjem lijekova.

Neki korisnici ovih tableta navode pretjerani osjećaj žeđi nakon uzimanja ovih tableta, tako da sas sobom uvijkek imajte dosta vode. Od osoba koje inače ne jedu ljutu i začinjenu hranu je bilo navođenja jakih bolova u trbuhu, vrtoglavice i mučnine nakon uzimanja tablete.

Gdje se može kupiti Capsiplex?

Ako u blizini imate ljekarnu možete ga kupiti tamo. Cijena je oko 300 kuna za kutiju, ovisno o pakiranju. Moguće ga je naručiti i sa interneta, postoji nekoliko web stranica koje ga prodaju i isporučuju u Hrvatsku, npr. ovdje >>>

Naručite Capsiplex direkno sa vašeg računala sa posebnim popustima

Upozorenje: postoje i lažne verzije Capsiplexa, koje se mogu naručiti sa eBaya po mnogo nižoj cijeni od originalnog Capsiplexa. Njihov sastav je nepoznat i nisu poznate moguće posljedice. eBay za to ne odgovara jer ne mogu provjeriti sastav i legitimnost prodavača.

Svoja iskustva sa Capsiplexom nam napišite ovdje dolje.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

14 komentara

 1. Pingback: Capsipure tablete za mravljenje | eMravljenje

 2. Upravo sam sad nazvala jednu ljekarnu u kojoj su mi enskice super i rekla mi da je cijena kutije oko 340 kuna a ima 30 komada tableta u njoj. Pa ako koga zanima cijena.

  • Jel netko moda zna kolika je prava cijena ovog capsilexa i di se moe nabavit..kupit u ljekarnama ili???

 3. Evo do sada sam popila 7 tableta, i samo 0,5 kilograma. Vidjet u kako ide do kraja.

  • Ako je samo kapsaicin, nije opasno. A koliko je korisno, pitanje je. Kapsaicin prema rezultatima nekih istrazivanja smanjuje osjecaj gladi.

 4. Ne znam ja sam skeptina, kako moe neto to pee u elucu biti bezopasno za crijeva?

  • Proitala sam dosta po netu o Capsiplexu, ali nekako mi se ne ini pametnim neo to je ustvari koncentirana ljuta paprika.

 5. Koristio sam ove tablete dok sam ivio u USA prije koju godinu. Tu i tamo sam osjetio arenje, ali nisam imao nekih veih nuspojava, a ilo je oko 1,5 kilograma po tjednu dolje. Nakon mjesec dana sam stao.

 6. Kupila sam kutiju, malo su mi skupe, ali to je tu je. Moram priznati da sam stalno
  edna. Uz ove tablete treba piti puno vode

  • Meni su ove tablete uzrokovale proljev. Ali i inae ba ne podnosim ljutu hranu tako da je to moda uzrok.

 7. Ba sam nabavila ove tablete i vudjet u kako e to ii.

 8. Prodajem Capsiplex tbl,jedna fali.Cijena 250kn

 9. stella imas mozda facebook da se cujemo? htjela bi te malo propitati o tim tabletama.

 10. Pingback: to koriste zvijezde za mravljenje? « Dijeta « eMravljenje