☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Cambidel kapsule za mravljenje

Cambidel kapsule za mravljenje
Kapsule za mravljenje Cambidel su dodatak prehrani iji aktivni sastojci, rasporeeni u dvije vrste kapsula, meusobno nadopunjuju i djeluju zajedniki. Djeluje stimulativno i nadopunjuje bjelanevine u ishrani, pa se moe rei da ima dvostruko djelovanje.

Koje efekti moemo oekivati?

– Smanjuje apetit zahvaljujui srednje lananim masnim kiselinama i aminokiselini fenilalanin
– Stimulira sredinji ivani sustav zbog ekstrakta guarane i aminokiseline l – tirozina
– Regulira luenje inzulina uslijed prisutnog kroma
– Predstavlja dodatni izvor aminokiselina

Sastav

guarana (Paullinia cupana), aminokiseline (L-Karnitin, fenilalanin, tirozin, metionin), srednje lanane masne kiseline, krom, kolin, inozitol, vitamin B6

Proizvod Cambidel sadri 60 kapsula u plavom blisteru te 30 u utom. U kapsulama plavog blistera nalaze se guarana, L-fenilalanin, srednje lanane masne kiseline, L-tirozin, L-karnitin i krom.
U kapsulama utog blistera nalaze se kolin, inozitol, L-metionin i vitamin B6 koji potpomau zdravlje jetre te na taj nain posredno sudjeluju u razgradnji masti.

Ekstrakt biljke guarana sadri kofein koji u ljudskom organizmu ima ulogu stimulansa sredinjeg ivanog sustava, sa termogenikim (poveana potronja energije) i diuretikim djelovanjem. Zbog velike koncentracije teobromina (kao i kofein spada u grupu metilksantina), pomae u borbi protiv stresa, nervoze i umora. Taj sastojak pomae takoer pri sagorijevanju masti. Djeluje uinkovito i pri gaenju” gladi te kao diuretik koji olakava probavu.

L-karnitin je spoj koji se prirodno proizvodi u organizmu, a potie razgradnju masti. L-karnitin je aminokiselina koja je zaduena za transport dugih lanaca masnih kiselina do mitohondrija u stanicama za proces beta-oksidacije, odnosno pojednostavljenoiskoritavanja dugolananih masnih kiselina kao izvora energije.

Aminokiselina fenilalanin u suradnji sa srednje lananim masnim kiselinama daje osjeaj sitosti i odgaa glad. Fenilalanin je esencijalna aminokiselina to znai da je tijelo treba, ali ne moe samo proizvesti pa je treba unositi hranom.

Uz fenilalanin, prisutna je aminokiselina L-tirozin koja u kombinaciji s kofeinom iz guarane pospjeuje funkciju ivanog sustava i potie metabolizam. Organizam iskoritava tirozin za stvaranje tiroidnog hormona, adrenalina, norepinefrina te neurotransmitere serotonin i dopamin. Ciljano konzumiranje tirozina prije obroka izaziva pojaano luenje serotonina koje daje osjeaj zadovoljstva te istovremeno reducira potrebu za pretjeranom konzumacijom ugljikohidrata.

U sastav Cambidela ulazi i pivski kvasac koji predstavlja bogat izvor bioloki dostupnog kroma, a ima ulogu u odravanju normalne koncentracije glukoze u krvi. Krom je u ljudskom metabolizmu otkriven kao dio tzv. glukoza-tolerans faktora, to je spoj koji je potreban za odravanje normalne koncentracije glukoze u krvi i rad inzulina.
Kolin se veinom smatra jednim od B skupine vitamina. To je bezbojni, ponekad bjelkasti prah, lako topiv u vodi i etilnom alkoholu. Kolin je sastavni dio hrane s mnogo proteina i masnoa. Ponaa se kao stanina signalna molekula, odnosno kao prekursor acetilkolinu, a ujedno i daje strukturalni integritet staninim membranama.
Inozitol je staklasti kristalasti prah bez mirisa, lako topiv u vodi i neto slabije topiv u alkoholu. Vaan je za pravila rad ivaca, a ini se da kontrolira i razinu kolesterola u krvi. Sudjeluje u proceisma razgradnje masnoa.
L-metionin moe pojaati antioksidativne razine (glutation) i reducirati razinu kolesterola u krvi. Pomae u uklanjanju toksinih tvari iz jetre i sudjeluje u regeneraciji jetrenog i bubrenog tkiva.
Vitamin B6 potie rad imunolokog sustava, prijenos ivanih impulsa, metabolizam energije i sintezu crvenih krvnih stanica. Primjenjuje se za ublaavanje sindroma karpalnog kanala, epileptinih napadaja u djece i PMS-a.

Kako se uzimaju Cambidel kapsule za mravljenje?

Dvije kapsule iz plavog blistera i jednu kapsulu iz utog blistera uzimate prije svakog obroka sa aom vode. Nemojte uzimati vie od propisane doze.

Ovaj preparat ne bi trebale uzimati:
– trudnice i dojilje

Gdje se mogu kupiti Cambidel kapsule za mravljenje?

Moe ih se kupiti ne nekoliko web stranica.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.