☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Bontril tablete za mršavljenje

Bontril tablete za mršavljenje su tablete bazirane na lijeku pod nazivom Phendimetrazine, točnije Phendimetrazine Tartrate. To je simpatomimetički amin koji je po djelovanju sličan amfetaminima. Stimulira centralni živčani sustav na način da podiže krvni tlak i temperaturu i potiskuje apetit. Bontril je zamižljen kao lijek za pretile osobe za kratkotrajne terapije i nikako se ne smije uzimati kroz duži period. Bontril se izdaje isključivo na recept i mora se strogo kontrolirati njegova uporaba zbog moguće ovisnosti i nuspojava.

Ostali poznati nazivi ovih tableta: Adipost, Anorex-SR, Appecon, Bontril PDM, Bontril Slow Release, Melfiat, Obezine, Phendiet, Plegine, Prelu-2, Statobex

Kako se uzima Bontril?

Bontril se uzima jedna tableta dnevno prije doručka sa velikom čašom vode, ali se doziranje može promijeniti prema uputaka liječnika.

Nuspojave Bontrila

Bontril tablete za mršavljenje

Za vrijeme uzimanja Bontrila ne bi se smjelo voziti ili upravljati strojevima. Moguće nuspojave su vrtoglavica, nesanica, mučnina, mutan vid, nesanica, teški proljev, impotencija, neugodan okus u ustima bez razloga, teški umor i iscrpljenost.
Budući da utječe na nervni sustav uzrokuje navikavanje i ovisnost. Nakon prestanka uzimanja ovog lijeka možete očekivati iste simptome kao kod odvikavanja od droga – nervozu, drhtavicu, mučninu, bolove…

Bontril se ne smije uzimati ako:

– ste dojilja
– ste trudnica
– ako patite od ateroskleroze
– ako imate glaukom
– ako imate tegoba sa tlakom i srcem
– ako uzimate ili ste uzimali unutar posljednjih 14 dana inhibitor monoamine oksidase (MAOI) kao izokarboksazid (Marplan), tranilcipromin (Parnate), ili fenelzine (Nardil)
– ako ste alkoholičar
– ako imate problema sa jetrom
– ako imate problema sa tiroidnom žlijezdom
– ako patite od poteškoća poput epilepsije, tjeskobe, napada
– ako imate dijabetes

Gdje se može kupiti Bontril?

Kako je već navedeno, ovaj lijek se inače izdaje samo uz recept i pod strogom kontrolom. Na internetu postoje web stranice sa kojih možete naručiti lijek i bez recepta jer u nekim malobrojnim zemljama ovog lijeka ima u prodaji bez recepta. Nikako nije preporučljivo uzimanje ovog lijeka bez liječničkog nadzora.
Bontril tablete za mršavljenje

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

2 komentara

  1. Ovo si moram nabaviti

  2. Ja sam ovo probala, i skinula 4 kila kroz 5 tjedana. Malo, a iapk su opasne tako da sam odustala.