☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Bontril tablete za mravljenje

Bontril tablete za mravljenje
Bontril tablete za mravljenje su tablete bazirane na lijeku pod nazivom Phendimetrazine, tonije Phendimetrazine Tartrate. To je simpatomimetiki amin koji je po djelovanju slian amfetaminima. Stimulira centralni ivani sustav na nain da podie krvni tlak i temperaturu i potiskuje apetit. Bontril je zamiljen kao lijek za pretile osobe za kratkotrajne terapije i nikako se ne smije uzimati kroz dui period. Bontril se izdaje iskljuivo na recept i mora se strogo kontrolirati njegova uporaba zbog mogue ovisnosti i nuspojava.

Ostali poznati nazivi ovih tableta: Adipost, Anorex-SR, Appecon, Bontril PDM, Bontril Slow Release, Melfiat, Obezine, Phendiet, Plegine, Prelu-2, Statobex

Kako se uzima Bontril?

Bontril se uzima jedna tableta dnevno prije doruka sa velikom aom vode, ali se doziranje moe promijeniti prema uputaka lijenika.

Nuspojave Bontrila

Za vrijeme uzimanja Bontrila ne bi se smjelo voziti ili upravljati strojevima. Mogue nuspojave su vrtoglavica, nesanica, munina, mutan vid, nesanica, teki proljev, impotencija, neugodan okus u ustima bez razloga, teki umor i iscrpljenost.
Budui da utjee na nervni sustav uzrokuje navikavanje i ovisnost. Nakon prestanka uzimanja ovog lijeka moete oekivati iste simptome kao kod odvikavanja od droga – nervozu, drhtavicu, muninu, bolove…

Bontril se ne smije uzimati ako:

– ste dojilja
– ste trudnica
– ako patite od ateroskleroze
– ako imate glaukom
– ako imate tegoba sa tlakom i srcem
– ako uzimate ili ste uzimali unutar posljednjih 14 dana inhibitor monoamine oksidase (MAOI) kao izokarboksazid (Marplan), tranilcipromin (Parnate), ili fenelzine (Nardil)
– ako ste alkoholiar
– ako imate problema sa jetrom
– ako imate problema sa tiroidnom lijezdom
– ako patite od potekoa poput epilepsije, tjeskobe, napada
– ako imate dijabetes

Gdje se moe kupiti Bontril?

Kako je ve navedeno, ovaj lijek se inae izdaje samo uz recept i pod strogom kontrolom. Na internetu postoje web stranice sa kojih moete naruiti lijek i bez recepta jer u nekim malobrojnim zemljama ovog lijeka ima u prodaji bez recepta. Nikako ne preporuamo uzimanje ovog lijeka bez lijenikog nadzora.
Bontril tablete za mravljenje

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

2 komentara

  1. Ovo si moram nabaviti

  2. Ja sam ovo probala, i skinula 4 kila kroz 5 tjedana. Malo, a iapk su opasne tako da sam odustala.