☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Biozyme Formula 705 tablete za mravljenje

Biozyme Formula 705 tablete za mravljenje
Biozyme ili Formula 705 tablete za mravljenje su navodno vrlo efikasne tablete za mravljenje iz Bioclinice. Prodaju se pod oba naziva, ovisno o tritu na kojima se nude. Prema dostupnim informacijama, formula u ovim tabletama razvijena je od strane Dr. Larise Mandlikove koja je specijalist u Meunarodnom Institutu za vitkost. Formula 705 je prirodan preparat, zbog toga nema sporednih djelovanja kao nervoze, zamora, loeg raspoloenja kao kod dijeta. Barem je to tvrdnja proizvoaa.

Sastav Formula 705

Biozyme Formula 705 tablete za mravljenjeSastav 705 tableta je baziran je na ekstraktima voa i prirodnog octa.
– Citrus Aurantium – smanjuje apetit, isuuje masne stanice i aktivira metabolizam
– Jabuni ocat – deblokira masne stanice upuujui njihov sadraj prema miiima
– Zeleni aj – podie proces pretvaranja masti u energiju i do 40%
– Ananas – enzim bromelin oduzima do 85% masti pojedenoj hrani i pomae kod prabave tekih bjelanevina u mesnoj hrani
– Grejp – podstie metabolizam i razgradnju masti
– Kiwi – sadri aktinidin, enzim koji pospeuje varenje
– Jagoda – protiv anemije i zamora, sadri pektin koji pomae eliminaciju toksina iz tijela i msanjuje razinu kolesterola u krvi.

Kako djeluje Formula 705 ili Biozyme?

Formula 705 je kombinacija 10 aktivnih sastojaka. Svaka ima svoju specifinu ulogu. Oligofruktoza (fos) od cikorije, repice i artioke aktivno djeluje u procesu mravljenja. Oligofruktoza takoer djeluje antibakterijski, sniava visoki krvni tlak i kolesterol. Zeleni aj je diuretik, ima drenanu mo i djeluje kao ista masnih naslaga. Bogat je vitaminima i flavonoidima i oligo elementima pospjeuje izgaranje masnih naslaga. Ananas, grejp, citrus orantium i limun imaju zajedniki enzim bromolean koji blokira i napada masne stanice, absorbira ih i unitava i spaljuje masne naslage, te ih uklanja iz organizma. Jabuni ocat upuuje masne stanice prema miiima preko krvnih ila kako bi ih pretvorile u energiju. Kivi je vrlo bogat vitaminima i vlaknima koja pospjeuju probavu.

Prema opisu djelovanja Formula 705 upija svu mast iz Vaeg tijela na takav nain da prekomjerna teina ne moe vie da se vrati. Prema drugim izvorima, tablete rade u dvije faze isputajui aktivne tvari u razliitim razmacima.

Nuspojave Formule 705 ili Biozyme

Nisu poznate i kako se vidi prema sastavu ovdje su samo prirodni sastojci iz voa. Treba dakako paziti da na neki sastojak niste alergini, recimo jagodu.

Gdje se mogu kupiti tablete Formula 705 ili Byozime?

Mogu se naruiti sa interneta. Nemojte Fomula 705 tablete zamijeniti sa industrijskim silikonskim punilkom sa istim nazivom.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Jedan komentar

  1. Da li je neko probao bioklinikin preparat formula 705?