☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

BioBalans Bikini Fit tablete za mravljenje

BioBalans Bikini Fit tablete za mravljenje
BioBalans Bikini Fit tablete su biljne tablete koje su stvorene da aktiviraju metabolizam, eliminiraju toksine iz organizma i kao posljedicu stvore vitku liniju (sadre 88% biljnih vlakana). Ubrzani tempo ivota oteava pravilnu ishranu, upravo zato dodaci ishrani svakodnevno postaju sve znaajniji. Kada ste u pokretu ili kada nemate vremena uzmite BioBalans Bikini fit i osigurajte svom organizmu dnevnu dozu biljnih vlakana i pri tome smanjite tjelesnu teinu bez gubljenja imuniteta.

Naalost u naoj prehrani vie nema onolike koliine vlakana koje bi trebali unositi svaki dan. Tu nam mogu pomoi ove tablete. Vlakna u prehrani uvijek daju osjeaj sitosti ak i kada ih se unosi malo, to dovodi do smanjenja osjeaja gladi i lakeg ienja probavnog trakta. Bri rad probavnog trakta brzo izbacuje toksine koji tako ne uspijevaju ui u krvotok i nataloiti se u masnim stanicama to dovodi do jedne korisne injenice a ta je da polako odlazi i celulit.

BioBalans Bikini Fit tablete namijenjene su svima koji zbog poslovnih ili privatnih obaveza nemaju vremena za paljivo izbalansiranu prehranu i dovoljno tjelesne aktivnosti. Ne stvaraju naviku i mogu se koristiti u duem periodu.

Sastav tableta BioBalans Bikini Fit

Vlakna iz eerne repe 720 mg
Mikrokristalna celuloza
Limunska kiselina
Silicij dioksid
Ksilitol
Magnezij-Stearat
Aroma narane

Kako se uzima BioBalans Bikini Fit?

Uzimaju se 1-2 tablete prije svakog obroka sa velikom aom vode (najmanje 2,5 dcl) ne vie od 6 tableta dnevno.

Nuspojave BioBalans Bikini Fit tableta?

Nisu poznate

Gdje se mogu kupiti BioBalans Bikini Fit tablete?

U ljekarnama i na internetu.

Svoja iskustva sa ovim tabletama nam navedite ispod.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Jedan komentar

  1. Okej ljudi, moze neko da pojasni o ovim tabletama?? Kako se koriste, koliko kosta, da li ste smrsale zahvaljujuci tome, koji su rezultati, utisci??