☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Biber Hapi tablete za mravljenje

Biber Hapi tablete za mravljenje - La Jiao Shou Shen - Mexican Biber Hapi
Biber Hapi su tablete za mravljenje iji recept dolazi iz Meksika, iako se na tritu obino nalaze tablete napravljenje u Kini i poznatesu pod nazivom La Jiao Shou Shen ili Mexican Biber Hapi. Prema informacija na brojnim turskim web stranicama, gdje se ovaj preparat prodaje ve due vrijeme, sastav tableta je 100% prirodan i baziran je na papru.

Proizvoa ak garantira da nekon prestanka uzimanja tableta neete patiti od yoyo efekta, odnosno da se izgubljena teina nee vratiti.

Kako radi Biber Hapi tableta?

Biber Hapi tablete kao osnovni sastojak imaju papar pa je djelovanje bazirano na podizanju tjelesne temperature (termogeniki efekt) i ubrzanju metabolizma pa dolazi to topljenja masti i ubrzanog troenja kalorija. Neke osobe su tvrdile da je dolazilo do znojenja dok sjede i kad im nije posebno vrue zbog djelovanja tableta. Jedinstvena formula omoguava i bri rad krvotoka tako da i protok krvi kroz stanice celulita omoguava bre topljenje masti i smanjivanje vidljivog celulita.

Kako se dozira Biner Hapi?

Kutija sadri 30 tableta a doziranje je jedna dnevno prije jutarnjeg obroka. Negativnastvar je to kod veine razliith pakiranja (ima nekoliko vrsdta kutija) su upute na kineskom pa je teko razumijeti upute.

Sastav tableta Biber Hapi: papar, list lotusa, konjaku brano, l-karnetin, capsaicine, vlakna kruke, papaya, korijen crvene salvije, albumin, spirulina

Biber Hapi NE smiju uzimati

– trudnice
– dojilje
– osobe sa tegobama krvoilnog sustava i srca
– osobe sa potekoama s bubrezima
– osobe sa visokim ili niskim tlakom

Nuspojave Biber Hapi tableta za mravljenje

Za sada nisu poznate nuspojave koje se direktno povezuju sa ovim tabletama, no to ne znai da ih nema.

Svoja iskustva nam napiite ispod

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.