☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Belviq tablete za mravljenje

belviq tablete za mravljenjeBelviq tablete za mravljenje su najnovije tablete za tritu preparata za mravljenje koje su odobrene za uporabu 27. lipnja 2012 godine od strane FDA, a smatraju ih revolucionarnima jer prema rijeima proizvoaa Arena Pharmaceuticals, Inc. i Eisai Inc. rade na totalno drugaijem principu nego sve dosadanje tablete na tritu. Namjenjene su osobama koje imaju tjelesni indeks mase (BMI) 30 kg/m2 ili vie (debelo), ili 27 kg/m2 ili vie (pretilo) i pate od najmanje jedne bolesti koja se povezuje sa pretilou poput hipertenzije, dislipidemije, dijabetesa tipa 2.

Kako djeluje Belviq?

Aktivna tvar u Belviq tabletama je lorkaserin hidroklorid za koji se vjeruje da smanjuje konzumaciju hrane i potie osjeaj sitosti aktiviajui serotonin receptore C2 u mozgu. Kako serotonin sudjeluje u procesu hranjenja, moe se utjecati na to kako percipirate koliko vam hrane treba. Ukoliko mozak ima informaciju da ste siti, vi jednostavno vie neete htjeti jesrti i kalorije polako krenu dolje jer tijelo mora troiti postojee zalihe kako bi vas odravalo. Posebnost kod ovog mehanizma je da je drugaiji od onog koji aktivira fentermin, te ne dolazi do aktivacije procesa koji je dokazano vodio do problema sa srcem. Lorkaserin hidroklorid koristi drugaiji mehanizam koji ne bi trebao uzrokovati potekoe u ljudsko organizmu koje su se pojavljivale kod dosadanjih preparata za mravljenje koji su se izdavali na recept.

Nuspojave Belviq tableta za mravljenje?

Evidentirane nuspojave Belviq tableta za mravljenje koja siu primijeena tijekom istraivanja su glavobolja, vrtoglavica, munina, slabost, suha usta, zatvor, hipoglikemija, bolovi u leima, kaalj, usporavanje rada srca, promjena u broju krvnih stanica, pojaano luenje prolaktina. Nekim osobama koje uzimaju Belviq se moe dogoditi da im grudi ponu luiti mlijeko zbog prolaktina koji jer uzrokovam djelovanjem Belviqa, te osobe moraju odmah prekinuti uzimati taj lijek i zatraiti savjet od lijenika.

Belviq ne smiju uzimati
– Trudnice i dojilje
– osobe koje uzimaju lijekove protiv depresije ili druge lijekove koji utjeu na promjenu ponaanja
– osobe sa bolestima na srcu
– osobe sa mentalnim bolestima i poremeajima pamenja
– osobe koje imaju predispozicije za priapizam (bolne erekcije) poput srpaste anemije, multiple mijeloma, leukemija

Gdje se mogu kupiti Belviq tablete za mravljenje?

Trenutno jo nigdje, jer je odobrenje za izdavanje na recept tek dobiveno.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.