☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Belean Immediately Instant Slim tablete za mravljenje

Belean Immediately Instant Slim tablete za mravljenjeBelean Immediately TM je preparat za gubitak kilograma na podruju trbuha i podruju bedara. Tonije proizvoa ih reklamira kao tablete za smanjivanje trbuha i kao tablete za podizanje i zatezanje bedara. Na tritu se pojavljuju i pod nazivom Instant Slim.

Kako radi Belean Immediately?

Tablete Instant Slim su napravljenje od paljivo birane kombinacije biljaka iz Azije. Ideja iza ovih tableta za mravljenje potjee iz tradicionalne medicine dalekog istoka i pokuavaju promjeniti raspodjelu topline u ljudskom tijelu. Toplina inae uvijek kree od centra tijela, znai u trbuhu i raspodjeljuje se po tijelu prema krajevima udova. Potronja energije automatski znai podizanje temperature tijela, a kao kontra efekt upijanje topline (iz hrane, ne iz okoline) znai stvaranje masnih naslaga. Masna naslage se stvaraju po potpuno istom principu kao i raspodjela topline, ali se troe obrnuto i zato je toliko teko skinuta salo s trbuha i bedara jer kada vjeabate troite unazad – od udova prema centru tijela.

Sastav Belean Immediately

Uz skupina biljaka tu su i ekstrakti poznatog voa kao kiwi, jabuka, guarana, limun, ponkan mandarina (kineska medena narana) te sjemenke kao orah i piskavica (Fenugreek). Ovakva kombinacija biljaka i voa osigurava pravilan unos pektina, vitamina C i antioksidanasa koji utjeu na raspodjelu topline i rad metabolizma.

Kako se uzima Belean Immediately TM tableta?

Uzima se 1 tableta dnevno prije doruka uz 2 dcl vode.

Tablete ne smiju uzimati:

– trudnice i dojilje
– osobe sa sranim tegobama
– osobe sa tegobama sa krvnim tlakom
– osobe sa dijabetesom bilo kojeg tipa
– osobe sa tegobama s burezima i jetrom

Nuspojave Belean Immediately TM tableta

Za sada nisu poznate, no to ne znai da ih nema. Proizvoa navodi da nuspojava nema, no ove tablete su jo uvijek gotovo nepoznate u zapadnom svijetu i nema nikakvih istraivanja o djelovanju ovih tableta tako da budite oprezni.

Gdje se moe kupiti Belean Immediately?

Ove tablete se mogu naruiti sa interneta, sa svih veih internet trgovina.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

2 komentara

  1. Ove informacije su stvarno jednostavne. Hvala

  2. Znate li dostavljaju li se ove tablete kod nas?