☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Belean Immediately Instant Slim tablete za mršavljenje

Belean Immediately TM je preparat za gubitak kilograma na području trbuha i području bedara. Točnije proizvođač ih reklamira kao tablete za smanjivanje trbuha i kao tablete za podizanje i zatezanje bedara. Na tržištu se pojavljuju i pod nazivom Instant Slim.

Kako radi Belean Immediately?

Tablete Instant Slim su napravljenje od pažljivo birane kombinacije biljaka iz Azije. Ideja iza ovih tableta za mršavljenje potječe iz tradicionalne medicine dalekog istoka i pokušavaju promjeniti raspodjelu topline u ljudskom tijelu. Toplina inače uvijek kreće od centra tijela, znači u trbuhu i raspodjeljuje se po tijelu prema krajevima udova. Potrošnja energije automatski znači podizanje temperature tijela, a kao kontra efekt upijanje topline (iz hrane, ne iz okoline) znači stvaranje masnih naslaga. Masna naslage se stvaraju po potpuno istom principu kao i raspodjela topline, ali se troše obrnuto i zato je toliko teško skinuta salo s trbuha i bedara jer kada vježbate trošite unazad – od udova prema centru tijela.

Sastav Belean Immediately

Belean Immediately Instant Slim tablete za mršavljenje

Uz skupina biljaka tu su i ekstrakti poznatog voća kao kiwi, jabuka, guarana, limun, ponkan mandarina (kineska medena naranča) te sjemenke kao orah i piskavica (Fenugreek). Ovakva kombinacija biljaka i voća osigurava pravilan unos pektina, vitamina C i antioksidanasa koji utječu na raspodjelu topline i rad metabolizma.

Kako se uzima Belean Immediately TM tableta?

Uzima se 1 tableta dnevno prije doručka uz 2 dcl vode.

Tablete ne smiju uzimati:

– trudnice i dojilje
– osobe sa srčanim tegobama
– osobe sa tegobama sa krvnim tlakom
– osobe sa dijabetesom bilo kojeg tipa
– osobe sa tegobama s burezima i jetrom

Nuspojave Belean Immediately TM tableta

Za sada nisu poznate, no to ne znači da ih nema. Proizvođač navodi da nuspojava nema, no ove tablete su još uvijek gotovo nepoznate u zapadnom svijetu i nema nikakvih istraživanja o djelovanju ovih tableta tako da budite oprezni.

Gdje se može kupiti Belean Immediately?

Ove tablete se mogu naručiti sa interneta, sa svih većih internet trgovina.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

2 komentara

  1. Ove informacije su stvarno jednostavne. Hvala

  2. Znate li dostavljaju li se ove tablete kod nas?