☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Be-Light tablete za mravljenje

Be-Light tablete za mravljenje
Be-Light tablete za mravljenje
su 100% prirodan i siguran dodatak prehrani koji se usredotouje na unos ugljikohidrata u obliku kroba (krumpir, tjesenina, peciva). Ubrzani ivotni ritam esto nas tjera da pruimo ruku za brzim i jednostavnim obrocim koji su uglavnom bazirani na ugljikohidratima i krobu. Zato je Be-Light dobar proizvod jer Be-Light ima uinak na smanjenje kalorija tamo gdje su neki od drugih proizvoda nisu uspjeli.

Upotrebom Be-Lighta i dalje moete jesti bez velikih odricanja, dok Vam ovaj proizvod omoguava da ‘sagorite’ zalihe u masnom tkivu.

Be-Light kapsule za mravljenje dokazano umanjuju unos kalorija u obliku kroba iz ugljikohidra, zato ga preporuujemo svima koji:

* svoj jelovnik ne mogu zamisliti bez tjestenine, kruha, krumpira, rie …
* ele izgubiti nekoliko kilograma bez dijete.
* ele odrati tjelesnu teinu na eljenoj razini.
* ele izbjei pojavu yo-yo efekta nakon procesa mravljenja.

Be-Light je:

* Uinkovita pomo pri smanjivanju tjelesne teine
* Umanjuje kalorijsku vrijednost ugljikohidrata koje jedete za ak 66%
* Dokazano smanjuje probavu ugljikohidrata, koji su koji su prevladavajui sastojak kruha, tjestenine, krumpira…
* 100% siguran i prirodan ekstrakt bijelog graha.
* Bez nus – pojava.
* Prvi rezultati su vidljivi odmah nakon samo mjesec dana redovne upotrebe.

Zdrav stil ivota je vaan za odravanje normalne i zdrave tjelesne teine. Vano je, ne samo za kratke vremenske periode u Vaem ivotu i za smanjenje teine od nekoliko kilograma, ve i za postizanje zdravog naina ivota, ostati mlad, zdrav i pozitivan.

Poznato je da se prehrambena vrijednost obroka u velikoj mjeri sastoji od kroba, ugljikohidrata i vlakana, sadri proizvode kao to su kruh, tjestenina, krumpir ili ria. Znaajan uzrok pretilosti nije ni eer, nisu ni masnoe, ve previe kroba u hrani. Be-Light smanjuje kalorijski unos kroba za 66%.

Tvar pod nazivom StarchLite koja dolazi iz ekstrakta bijelog graha (Phaseolus Vulgaris) sprijeava razgradnju kroba koji unosite prehranom i tako krob izluujemo iz tijela sa otpadnim tvarima i efektivno smanjuje broj kalorija koje smo unijeli jer taj krob ne biva razbijen u jednostavnije eere koje pretvaramo u viak energije odnosno salo. Be-Light Vam omoguuje da zdravo mravite bez gladovanja, odricanja i jojo efekta. Ekstrakt bijelog graha iz krobne hrane odstranjuje 66% kalorija, pa zato se na tijelu smanjuju masne naslage na trbuhu, bokovima i struku.

StarchLite (poznat i kao Phase 2 Carb Controller) blokira rad enzima alfa-amilaza koje se nalazi u slini i dolazi iz guterae kasnije u probavi. Ukoliko alfa-amilaza enzim ne razgrauje krob, tada ga jednostavno izluujemo iz tijela.

Kako se uzima Be-Light?

Uzimate samo jednu tabletu 15 minuta prije obroka sa velikom aom vode (najmanje 2 dcl). Najvie 3 tablete na dan. Ako ste zaboravili uzeti Be-Light prije obroka, uzmite ga netom prije nego ponete jesti.

Nuspojave Be-Light tableta

Prema klinikim sutdijima koje su do sada provedene sa tvari StacLite koja je aktivna tvar u ovim tabletama, nuspojave nisu primijeene.

Gdje se moe kupiti Be-Light?

Moete ih naruiti sa interneta, ili telefonski od tvrtki koje ih prodaju.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Jedan komentar

  1. Pingback: Be Light dijeta | eMravljenje