☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Basha Nut tablete za mravljenje

Basha Nut tablete za mravljenje
Basha Nut tablete za mravljenje su napravljene od Basha plodova odnosno takozvanog Brazilskog rajskog voa, barem tako tvrdi proizvoa ovih tableta iz Kine. Prema njihovim rijeima ovo su moda najefikasnije i najbolje tablete za mravljenje na tritu.

Navodno se gubi 2-5 kilograma tjedno, to bi znailo da na neke dane moete izgubiti i do 1 kg.

Basha voeBasha voe je pronaeno u Amazoni u Brazilu. Originalno znaenje imena Basha je “udesno rajsko voe iz Brazila”. Prema istraivanja, Basha voe je prepuno vitamina i sadri CBI – endokanabinoid rimonabant.

Kako djeluje Basha Nut tableta?

CBI koji je glavni aktivni sastojak ovih tableta se mjea sa hranom koju unosite i ubrzava razgradnju hrane i ograniava koliko e se od hrane apsorbirati u tijelu jer i nae tijelo koristi CBI i ako ga ima vie u crijevu, manje se apsorbira kroz stijenke crijeva. Naime CBI navodno regulira signal koji govori tijelu koliko hranjivih sastojaka treba apsorbirati iz unesene hrane.

Osim toga, omoguava tjelu da iz masti stvara miina vlakna pa s time ubrzava troenje masnoa i skidanje kilograma.

Neki ljudi tvrde da su kroz 3 tjedna uzimanja ovih tableta smravili do 10 kilograma, pa i vie, dok drugi tvrde da nisu smravili ba nita.

Nuspojave Basha nut tableta:

Nuspojave koje su direktno vezane uz ove tablete nisu poznate, ali nismo uspjeli nai nikakve klinike studije koje bi potvrdile djelovanje tableta. Iako proizvoa tvrdi da nema nuspojava ipak na tabletama stoji ovakvo upozorenje.

Upozorenje:

Ne smije se uzimati vie od jedne tablete ili kapsule dnevno.
Ne smije se uzimati ako ste mlai od 16 godina
Ne smije se uzimati ako imate problema sa tlakom, srcem, jetrima, bubrezima
Ne smije se uzimati ako ste trudnica ili dojilja

Gdje se mogu kupiti Basha Nut tablete?

Ukoliko elite kupiti Basha Nut proizvod potrebno je naruiti sa interneta, to moete uiniti sa ovog linka. U nekim zemljama, npr Danskoj su ove tablete zabranjene a u mnogima ne mogu dobiti dozvolu za otvorenu prodaju, iako se mogu naruiti sa interneta.

Prije uzimanja ovog proizvoda posavjetujte se s lijenikom.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.