☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Appesat tablete za mravljenje

Appesat tablete za mravljenje
Appesat tablete za mravljenje su proizvod koji spada u novije lijekove koji su se pojavili nedavno na tritu. Opisuje se kao iznimno jak potiskiva apetita.
Appesat je francuski proizvod baziran na vlaknima i koji sadri tvari koje kao uinak imaju produenje osjeaja sitosti. Krajnji rezultat je da jedete manje.
Aktivna tvar je Bioginat kompleks, to je patentirani ekstrakt iz morske trave pod nazivom Laminaria digitata. Ta trava se uzgaja na francuskoj obali Atlantika i paljivo se bere prije vaenja ekstrakta.

Kako radi Appesat?

Aktivna tvar je pomijeana sa vlaknima koje unosite u eludac u obliku tablete. Bioginat kompleks djeluje na receptore na eluanoj stijenki. Kada se dovoljno napuni, eludac alje signal u mozak da vie ne treba jesti i vi se osjeate sito. Bioginat kompleks utjee na “senzore” u elucu koji registriraju koliko je eludac pun, naime javljaju im da je eludac pun mnogo prije nego ste ga stvarno napunili i kao rezultat, u mozak ide signal da ste se najeli, iako ste pojeli vrlo malo.

Ovakvi efeekti olakavaju smanjivanje obroka i mijenjanje prehrambenih navika jer nakon nekog vremena va organizam shvati da vam ne trebaju veliki obroci i jednostavno bre dosegnete stanje sitosti. Vae prehrambene navike tada mogu ostati smanjene i nakon prestanka uzimanja lijeka to sprijeava yoyo efekt povratka debljine to je inae uobiajeni efekt kod mnogih dijeta i drugih tableta za mravljenje.

Sa Appesatom su provedene klinike studije koje dokazuju tvrdnje proizvoaa. Dobrovoljci su tvrdili da su se osjeali 4 puta due sitima uz uzimanje Appesata od onih koji nisu uzimali taj lijek.

Komentar osoba sa klinikog istraivanja: “Osigurajte si da vam WC uvijek bude blizu”

Nuspojave Appesata:

Neki dobrovoljci su govorili da nakon uzimanja Appesata imaju osjeaj da im hrana “teko sjeda” vjerojatno iz razloga to je bioginat kompleks (CM3 alginat) netopljiv u kiselini u elucu. Druga mogua nuspojava je proljev.
Budui daje ovo novi lijek, za sada nema nekih drugih poznatih nuspojava direktno vezanih za ovaj lijek.

Gdje se moe kupiti Appesat?

Appesat se moe naruiti na ovoj stranici po cijeni od oko 23 eura

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.