☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Apidexin tablete za mršavljenje

Apidexin tablete za mršavljenje
Apidexin su tablete koje sadrže 8 jakih i efektivnih sastojaka za gubitak kilograma. Osim što je to tableta za mršavljenje, istovremeno je i fat burner pa može biti od koristi i bodybuilderima. U stvari kada pogledate sastojke i provjerite studije o tome kako oni djeluju ovo uopće nije tableta za mršavljenje nego tableta za otapanje sala i kao takva je vrlo efikasna, barem prema nekih svjedočanstvima na Internetu.

Koji su sastojci u Apidexinu?

ForsLean (extract biljke coleus forskholii) koje ja poznata kao “moćna biljka” i raste u Indiji i jedini je prirodni izvor tvari forskolin. Aktivni sastojak je forskolin koji omogućava da naše tijelo iskorištava masne stanice kjao izvor energije, te aktivira i potpomaže ljudske hormone koji održavaju naša mišićna vlakna. Kada su naša mišićna vlakna u dobrom stanju i aktivna su, daju vrlo vidljiv efekt na ljudskom tijelu jer izgledamo napetije i skladnije a osim toga i povećano troše masne naslage. Forskolin je istraživan u mnogim kliničkim studijama i pojavljuje se u svim najboljim sredstvima za mršavljenje.

Malate-di-kofein je sol kofeina koja se pokazala puno lakša za želudac a ipak efektivna ili čak efektivnija od samog kofeina zbog aktivnom malat iona.

Guggul EZ-100 – Gugulsteron koji smanjuje količinu lošeg kolesterola u krvi. Kod velike količine pretilih ljudi je primjećena i vrlo loša krvna slika koja obiluje lošim kolesterolom. Gugulsteron dokazano spriječava formiranje tog lošeg kolesterola pa mu smanjuje razinu u krvi.

Lipolide SC je aktivna tvar koja podiže brzinu lipolize, proces razgradnje masti, kroz ciklički adonozin monofosfat (cAMP) koji je integralni dio našeg metabolizma i potpomaže termogenezu u organizmu. Lipolide SC nema utjecaja na beta adreno-receptore što znači da ne utječe na rad živčanog sustava kao neki drugi dodaci u preparatima za mršavljenje.

Termodiamine (90-postotni evodiamine) je tvar koja usporava proces uzimanja masti u masne stanice, što znali da tijelo ne može uobičajenom brzinom taložiti mast što kao nuspojavu ima pojačano trošenje masti. Nedavne kliničke studije potvrđaju takvo djelovanje evodiamina, životinje koje su jele vrlo masnu hranu uz dodataka evodiamina su gubile težinu umjesto da je dobiju.

Fukokzantin (Fucoxanthin) je prirodni karotenoid za koji je dokazano da potiče termogeničke procese u ljudskom tijelu.

Bioperin je sastojak iz ekstrakta ploda crnog papra (Piper nigrum L) i dugog papra (Piper longum L ) koji sadržava 95% piperina koji je patentirana tvr a dokazano pojačava tjelesnu funkciju termogeneze (primjer – kad jedete jako ljutu hranu s dosta papra vruće vam i znojite se). Također djeluje tako da potpomaže apsorpciju ostalih aktivnih tvari i ubrzava cijeli metabolizam.

Kako se uzima Apidexin?

U boćici koju kupite uglavnom se pakira jednomjesečna kura, stoga treba pročitati u uputama uz boćicu kako je uzimate.

Koje su nuspojave Apidexina?

Svi sastojci koji su u Apidexinu su klinički ispitani tako da su generalno poznate nuspojave svakog pojedinačnog sastojka.

Kofein (iz Malate-di-kofeina) može dovesti do nesanice, nervoze, suhih usta i tjeskobe. Također može utjecati na krvni tlak i povisiti ga. Ostali sastojci utječu na termogenezu pa to kao posljedicu može imati da vam ili vruće ili hladno zbog naglog gubitka topline i promjene u metabolizmu. Bioperin može imati utjecaja na probavni trakt, isti kao da ste jeli vrlo ljutu hranu, a te posljedicu su vam sigurno poznate. Forskolin može utjecati na rad srca i može ga ubrzati, tako da je moguće jače i brže kucanje srca te opći osjećaj unzemirenosti.

Napomena: još nisu poznate nuspojave svih ovih tvari u zajedničkom radu. Svaka pojedinačno je dobro poznata ali zajednički možda postoje posljedice koje se još ne znaju.

Ove tablete ne smiju uzimati

– trudnice i dojilje
– dijabetičari
– osobe sa bolestima krvožilnog sustava i srca
– osobe sa visokim i niskim tlakom
– osobe sa bolestima gušteraće, jetre i bubrega

Gdje se mogu kupiti Apidexin tablete?

U otvorenoj prodaji ovaih tableta nema kod nas ali se mogu naručiti sa interneta.

Ako ste koristili ove tablete napišite nam svoja iskustva.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.