☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Alli tableta za mravljenje

Alli tableta za mravljenje
Alli je tableta za mravljenje koja se moe dobiti bez recepta u gotovo svakoj ljekarni. Iako je bilo nekih kontroverzi oko doputanja ovog lijeka na trite u Sjedinjenim dravama, za sada predstavlja siguran nain mravljenja koji se dobiva bez recepta.

Alli je tableta za mravljenje u kojoj se pokuava dati znanstveni temelj za tablete koje se dobivaju bez recepta a ipak su djelotvorne. Dosta ljudi ne eli ili im je neugodno otii do lijenika i traiti recept za sredstva za mravljenje. A i mnogi lijenici nisu skloni davati recepte za takve lijekove ako vaa debljina ne ugroava vae zdravlje. Ali Alli moete kupiti u svakoj ljekarni bez recepta i to je idealna tableta za mravljenje za takve ljude.

Kako radi Alli tableta za mravljenje?

Alli je primarno kreirana kao Xenical a poznata je i kao Orlistat, tonije lijek koji se izdaje na recept. Ali sa smanjenim dozama u tabletama, sada je dozvoljen i bez recepta. U sutini to je Orlistat. Orlistat je inhibitor lipaza, ili laiki “blokator masti”. Radi na nain da blokira jedan dio probavljanja masti, a s time smanjuje koliinu kalorija koje tijelo apsorbira iz unesene hrane. Ukoliko te tablete kombinirate s nekom dijetom s niskom koliinom kalorija, gubi se oko 1-2kg vie nego da ne uzimate te pilule. Neprobavljene masti izlaze sa stolicom iz tijela.

Runa stvar oko ovoga je takva da vae debelo crijevo ne moe apsorbirati sve masti iz hrane i vaa stolica je dosta masnija nego inae. Ukoliko i dalje jedete vrlo masnu hranu (hamburgere, odojka, burek, evape) a koristite ove tablete, tada moete oekivati neke neugodne nuspojave, kao to je cijeenje masti iz debelog crijeva. Takva pojava ostavlja vrlo prljave mrlje na odjei i nije ugodna u poslovnom drutvom.

Ukratko, uzimanje ovih tableta ne znai da se neete udebljati ako jedete masnu hranu, ali e vas nauiti pameti.

Nuspojave Alli tableta?

Budui da Alli radi samo unutar probavnog trakta, ne bi smjelo biti ubrzanog srca, nesanice i slinih simptoma, ali ako ste navikli jesti jako masnu hranu moete oekivati proljeve i nadutost. Dodatne nuspojave mogu biti da tijelo ne moe dobiti neke vitamine iz hrane dok uzimate Alli. Naime neki vitamini su topljivi u mastima – D, E, K i beta-karoten to znai da ako tijelo ne moe apsorbirati masti, onda nee apsorbirati niti vitamine koji su u mastima. No nemojmo zaboraviti da se ovdje radi se o tabletama koje blokiraju apsorpciju masti i koje nisu bezazlen lijek, kao jabuni ocat primjerice, te mogu prouzroiti ozbiljne bolesti kao to je Chronova bolest ili sindrom iritabilnih crijeva.

Tko ne bi trebao uzimati Alli?

Trudnice i osobe koje doje nikako ne smiju uzimati ovakve lijekove.

Dok se koristite lijekom kao Alli, preporuljivo je uzimati neke multivitaminske dodatke prehrani koji ne sadre eer.

Prije uporabe se savjetujte s lijenikom. Informacije koje naete na Internetu nikako nemojte zamijeniti za medicinske savjete, to ukljuuje i ovaj tekst.

Gdje se mogu kupiti Alli tablete?

Alli tablete za mravljenje moete potraiti u ljekarnama ili preko interneta. Ako naruujete sa interneta, kupujte samo od
renomiranih prodavaa poput Slimming.com ili Amazona.

Svoja iskustva sa Alli tabletama nam navedite ispod. Vaa iskustva su vrlo bitna jer mogu pomoi drugim itateljima trebaju li ili ne odluiti se za koritenje nekog preparata

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

3 komentara

  1. Pingback: Xenical tablete za mravljenje | eMravljenje

  2. Najlake je popit tabletu i jo kad bi skinula sve kile vika u roku par minuta bili bi svi sretni, a u biti treba samo paziti ta se jede i koliko. mislim da to skoro svi znaju ali se toga ne pridravaju, ukljuujui i mene veinu vremena.

  3. Pingback: Orlistat Obeslim kapsule za mravljenje « Tablete « eMravljenje