☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Alli tableta za mršavljenje

Alli je tableta za mršavljenje koja se može dobiti bez recepta u gotovo svakoj ljekarni. Iako je bilo nekih kontroverzi oko dopuštanja ovog lijeka na tržište u Sjedinjenim državama, za sada predstavlja siguran način mršavljenja koji se dobiva bez recepta.

Alli je tableta za mršavljenje u kojoj se pokušava dati znanstveni temelj za tablete koje se dobivaju bez recepta a ipak su djelotvorne. Dosta ljudi ne želi ili im je neugodno otići do liječnika i tražiti recept za sredstva za mršavljenje. A i mnogi liječnici nisu skloni davati recepte za takve lijekove ako vaša debljina ne ugrožava vaše zdravlje. Ali Alli možete kupiti u svakoj ljekarni bez recepta i to je idealna tableta za mršavljenje za takve ljude.

Kako radi Alli tableta za mršavljenje?

Alli je primarno kreirana kao Xenical a poznata je i kao Orlistat, točnije lijek koji se izdaje na recept. Ali sa smanjenim dozama u tabletama, sada je dozvoljen i bez recepta. U suštini to je Orlistat. Orlistat je inhibitor lipaza, ili laički “blokator masti”. Radi na način da blokira jedan dio probavljanja masti, a s time smanjuje količinu kalorija koje tijelo apsorbira iz unesene hrane. Ukoliko te tablete kombinirate s nekom dijetom s niskom količinom kalorija, gubi se oko 1-2kg više nego da ne uzimate te pilule. Neprobavljene masti izlaze sa stolicom iz tijela.

Alli tableta za mršavljenje

Ružna stvar oko ovoga je takva da vaše debelo crijevo ne može apsorbirati sve masti iz hrane i vaša stolica je dosta masnija nego inače. Ukoliko i dalje jedete vrlo masnu hranu (hamburgere, odojka, burek, ćevape) a koristite ove tablete, tada možete očekivati neke neugodne nuspojave, kao što je cijeđenje masti iz debelog crijeva. Takva pojava ostavlja vrlo prljave mrlje na odjeći i nije ugodna u poslovnom društvom.

Ukratko, uzimanje ovih tableta ne znači da se nećete udebljati ako jedete masnu hranu, ali će vas naučiti pameti.

Nuspojave Alli tableta?

Budući da Alli radi samo unutar probavnog trakta, ne bi smjelo biti ubrzanog srca, nesanice i sličnih simptoma, ali ako ste navikli jesti jako masnu hranu možete očekivati proljeve i nadutost. Dodatne nuspojave mogu biti da tijelo ne može dobiti neke vitamine iz hrane dok uzimate Alli. Naime neki vitamini su topljivi u mastima – D, E, K i beta-karoten što znači da ako tijelo ne može apsorbirati masti, onda neće apsorbirati niti vitamine koji su u mastima. No nemojmo zaboraviti da se ovdje radi se o tabletama koje blokiraju apsorpciju masti i koje nisu bezazlen lijek, kao jabučni ocat primjerice, te mogu prouzročiti ozbiljne bolesti kao što je Chronova bolest ili sindrom iritabilnih crijeva.

Tko ne bi trebao uzimati Alli?

Dijabetičari ne bi trebali uzimati Alli ili slične lijekove. Također osobe koje su imale operaciju transplantacije organa, prema nekim istraživanjima, Alli može reagirati sa lijekovima koji sprječavaju odbacivanje organa, pa su moguće komplikacije.
Osobe koje imaju tegoba sa probavnim traktom, kao teška nadutost, iritabilno crijevo i slične probleme ne bi trebali uzimati ovakve lijekove jer mogu pogoršati njihovo stanje.

Trudnice i osobe koje doje nikako ne smiju uzimati ovakve lijekove.

Dok se koristite lijekom kao Alli, preporučljivo je uzimati neke multivitaminske dodatke prehrani koji ne sadrže šećer.

Prije uporabe se obavezno savjetujte s liječnikom. Informacije koje nađete na Internetu nikako nemojte zamijeniti za medicinske savjete, što uključuje i ovaj tekst.

Gdje se mogu kupiti Alli tablete?

Alli tablete za mršavljenje možete potražiti u ljekarnama ili preko interneta. Ako naručujete sa interneta, kupujte samo od
renomiranih prodavača poput Slimming.com ili Amazona.

Svoja iskustva sa Alli tabletama nam navedite ispod. Vaša iskustva su vrlo bitna jer mogu pomoći drugim čitateljima trebaju li ili ne odlučiti se za korištenje nekog preparata

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

3 komentara

  1. Pingback: Xenical tablete za mravljenje | eMravljenje

  2. Najlake je popit tabletu i jo kad bi skinula sve kile vika u roku par minuta bili bi svi sretni, a u biti treba samo paziti ta se jede i koliko. mislim da to skoro svi znaju ali se toga ne pridravaju, ukljuujui i mene veinu vremena.

  3. Pingback: Orlistat Obeslim kapsule za mravljenje « Tablete « eMravljenje