☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

All-Slim čaj za mršavljenje Dr. Josif Pančić

All Slim čaj za mršavljenje iz Instituta za proučavanje lekovitog bilja dr. Josif Pančić je biljna mješavina nastala iz 60 godina iskustva proučavanja domaćih i egzotičnih biljnih mješavina.

Ljekovite biljke koje se koriste u ovoj mješavini poznate su među travarima i iskusnim starijim osobama već stoljećima. Već u starim spisima se pronalazi da se ove biljke preporučaju uz zdravu prehranu i vježbu kao zdrava nadopuna koja pomaže u mršavljenju. List breze, plod kleke, kora krušine i plod morača potiče eliminaciju toksičnih tvari i masnoća iz tijela. Cvijet lipe i cvijet zove daju podršku tom djelovanju dok plod šipurka daje C vitamin. Matišnjak daje smirujući učinak koji dovodi do toga da nam je ugodno piti ovu čajnu mješavinu.

Slim All čaj za mršavljenje Dr. Josif Pančić

Sastav:

List breze (Betulae folium) 25%
Kora krušine (Frangulae cortex) 20%
Plod šipurka (Cynosbati fructus) 15%
Plod morača (Foeniculi fructus) 10%
Plod kleke (Juniperi fructus) 10%
List matičnjaka (Melissae herba) 5%
Plod peršuna (Petroselini fructus) 5%
Cvijet zove (Sambuci flos) 5%
Cvijet lipe (Tiliae flos) 5%

Kako se pije All Slim čaj za mršavljenje?

Jušnu žlicu čaja prelijete sa 200 ml hladne vode u metalnu posudu, posudu poklopitr, zagrijte do ključanja i ugasite grijač. Ostavite da odstoji 15 minuta, pa procijediti.

Piti tri puta dnevno poslije jela po 1 šalicu nezaslađenog čaja. Nemojte odjednom skhati za 3 šalice na dan, nego svaku dozu kuhate zasebno da je svježa.

Nuspojave All-Slim čaja za mršavljenje

Nisu poznate.

Nije namijenjen trudnicama i dojiljama.

Gdje se može kupiti All Slim čaj za mršavljenje?

Može se naručiti ovdje ili kupiti u nekim specijaliziranim trgovinama i kod travara. Cijena se kreće oko 12 američkih dolara, ovisno gdje kupujete ili naručujete.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.