☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Adipex tablete za mršavljenje

Svima je poznato da težinu koju ste nakupili s godinama nije lako istopiti. Nažalost pogrešan stav kod mnogih je da žele kilograme skupljene kroz nekoliko godina istopiti u nekoliko tjedana. Može biti vrlo teško smanjiti količinu masti koja se nalazi u vašem tijelu. Uz pomoć nekih tableta za mršavljenje, kao Adipex, gubitak težine može biti mnogo lakši ali istovremeno mnogo opasniji i može trajati duže vrijeme.

Adipex tablete su izuzetno snažan blokator apetita. U prodaju generičkih lijekova i dodataka prehrani, ovaj je poznat i kao Phentermine. Adipex stimulira centralni živčani sustav na način da lagano poveća broj otkucaja srca i krvni tlak tako da tijelo pomisli da se najelo i više vam se ne jede. A usput se osjećate puni energije. Liječnici, u državama gdje je dozvoljen, propisuju ovaj lijek samo ljudima sa ozbiljnim problemom prekomjerne težine.

Adipex tablete za mršavljenjeAdipex tablete se ne preporučuju nego je potrebno jesti pravilno i tjelesno kretanje, odnosno mora se koristiti neka dijeta prilagođena vama. Adipex može drastično utjecati na vaše navike jedenja što može imati vrlo nuspojave u tijelu. Nije dobro prejako smanjiti hranu, što neki ljudi rade. Kako bi na zdrav način postigli željenu težinu, potrebno je pravilno jesti.

Adipex se opisuje da daje osjećaj sitosti, a usput djeluje i kao katalizator za ubrzanu potrošnju masti. Ukupno ćete manje osjećati glad, a tijelo će početi trošiti masne naslage. Osobe koje su uzimale Adipex uglavnom izgube između 15 do 25 kg kroz proces dijete potpomognute Adipexom kroz nekoliko mjeseci, s tim da se navodno najveći pad težine osjeti na početku (iako po forumima neki tvrde da uspjeha uopće nije bilo), u prvih nekoliko tjedana. Ove tablete za mršavljenje ne bi trebalo uzimati bez recepta i bez savjetovanja s liječnikom koji vam uz tablete mora ponuditi i neku alternativu.

Kako se uzima Adipex?

Izvadak iz uputa:
Tablete je potrebno piti cijele. Nemoj ih drobiti ili prepolavljati ako su kapsule. Ako uzmete Adipex kao prah, tada će količina lijeka koji ulazi u krv biti prevelika i riskirate predoziranje.
Nemojte ga uzimati kroz dugo razdoblje. Nakon svake kure je potrebno uzeti pauzu kako bi se organizam oporavio od efekata lijeka.
Adipex se uzima netom prije doručka. Ako preskačete doručak, tada se osigurajte da popijete tablete 10-14h prije spavanja kako ne bi imali pojavu nesanice.

Što se ne smije uz Adipex?

  1. Za vrijeme djelovanja Adipexa, ne bi trebali voziti ili upravljati industrijskim strojevima. Adipex može utjecati na vid (zamagljenost) i na brzinu reagiranja, pa ako se bavite bilo kakvom djelatnošću gdje vam trebaju refleksi i brze reakcije, nemojte to raditi dok uzimate Adipex.
  2. Adipex vam smanjuje apetit što automatski znači manji unos šećera. Ako osjetite vrtoglavicu radeći neki posao to može biti uzrokovano manjkom kalorija jer tijelo vrlo teško prihvaća da mora trošiti rezerve.
  3. Ukoliko uzimate bilo kakve antidepresante ili lijekove za smirenje, ne bi smjeli uzimati Adipex i to tako dugo dok se tijelo potpuno ne očisti od tih lijekova. Ako ste prestali uzimati antidepresante ili lijekove za smirenje treba proći najmanje 14 dana prije nego počnete uzimati Adipex.
  4. Ne bi smjeli uzimati Adipex ako niste punoljetni, posebno u vrijeme adolescencije. Ako ste adolescent tada vaše tijelo ima nestabilne razine hormona i može mijenjati težinu neovisno o ishrani pa Adipex samo može pogoršati stvari.
  5. Ne smijete uzeti veću dozu od one koja vam je propisana receptom.
  6. Nikako nemojte kombinirati Adipex i druge lijekove za mršavljenje. Posebno ne s onim koji sadrže flenfluramin (Phen-Fen) ili dexfenfluramin (Redux). Ako se uzmu zajedno u istom danu, mogu uzrokovati plućnu hipertenziju koja prema nekim izvorima može dovesti do smrtnih slučajeva.

Poznate nuspojave Adipexa:

Nesanica, Zbunjenost, Nemir, Vrtoglavica, Drhtanje, Nesvjestica, Napad grčeva, Suha usta, loš okus u ustima, impotencija, gubitak libida
Budući da je Adipex lijek koji utječe na navike jedenja, znači djeluje na psihu, potrebno je prebrojati koliko tableta sadrži bočica koju ste dobili na recept. Ukoliko ste ove tablete dobili preko recepta, prema receptu izračunajte koliko dana treba trajati ta bočica i pazite da toliko i traje. Ako neke tablete nedostaju tada je netko imao pristup bočici.
Više o nuspojavama i opasnostima pogledajte ovdje na webmd.com

Gdje se može kupiti Adipex?

Adipex tablete nisu dozvoljene u prodaji u mnogim zemljama pa se zbog toga uglavnom naručuju sa interneta, iako je i to riskantno jer kao zabranjeni preparat teško da će proći carinsku provjeru. Zbog mogućih vrlo opasnih nuspojava mnoge zemlje ne namjeravaju dopustiti ovakve lijekove u prodaji, ali u nekim zemljama su relativno liberalni pa se Adipex može kupiti u ljekarnama ili naručiti s interneta.
Potrebno je i znati da na internetu postoje brojne lažne tablete sa istim nazivom čiji je sastav nepoznat i opasan.
Mnoge stranice koje prodaju Adipex nemaju mogućnost isporuke na područje bivšeg Balkana niti u mnoge države Europske unije jer su u njima zabranjene. Prije uporabe obavezno se posavjetujte sa svojim liječnikom, a ne samo sa forumima ili web stranicama.

Jeste li već imali iskustva sa ovim tabletama?

Izvori:
Adipex-P
Adipex-P oral : Uses, Side Effects, Interactions,
Adipex-P (Phentermine Hydrochloride) Patient Information
Adipex P – Medscape Reference

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.